Anasayfa
23 Ekim 2022, 12:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda çok sevdiğim,örnek aldığım birinin elleri kınalıydı çok dikkatimi çekti ve konuşurken kınalı elleri ile elimi tuttu güzel bir şekilde konuştuk .


Yorum: Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

arifselim
Böyle rüyalar çok hayırlı ve güzel manada yorumlanır. Çok sevinmeye ve özellikle de çok sevineceği müjdeli bir haber alınacağına tabir edilir. Ayrıca sevinç dolu günlere ve Allah’ın izniyle dileklerine kavuşacağına işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Kayıtsız Üye
iyi günler ben bekar bir kızım sevgilim yok ama rüyamda bir oğlan var yanımda ünlüye benzer biri tam çıkartamadm onunla sevgiliymişiz yanımızda da bir çocuk var ve benm ellerim kınalıydı hep yolun ortasında yerde oturyoz yorumlarsanız çok sevinrm

Okudunuz mu?  Rüyada saç kesilmesi ve ağlamak

Yorum: Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

arifselim
İyi günler. Rüyanın tamamı yani tüm içeriği hemen hemen aynı manaya yorumlanır. Sevineceğin gelişmeler yaşamaya, güzel haberler almaya ve Allah’ın izniyle emellerine ulaşacağına tabir edilir. Daima rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir evdeymişim o evede eski sevgilimin ailesi gelmiş ve dedemlerde ordaymış ben yanlarına gidip ellerini öpücekken ellerinin kınalı olduğunu farkediyorum ama yinede öpüp geri çekiliyorum ve onlar bana bir sürü laf söylüyor benimde üzüntüden dilim tutuluyor hiçbi şey diyemiyorum ve dışarı çıkıyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. 😃

Okudunuz mu?  3 arkadaşım aynı hafta rüyasında beni görmüş

arifselim
Merhaba. Bu rüya bekar kimse için yeni ve mutlu olacağı başlangıçlara işarettir. İşittiğin üzücü laflar ise müjdeli haberler alarak çok mutlu olacağın anlamında tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iki senedir ruyalarim da kayip bebek goruyordum dun gecede aynisini gördüm bu sefer farkli olarak rüyada cocugu aradigim yerde bit grup Adam gördüm çok korkmustum onlara Kim olduklarini sordum en ondeki Adam avucunun içini gosterdi eli kinali ydi ve bes yaziyordu cin olduklarini anlayip kactim


arifselim
Rüyada kayıp bebek görmek ancak görüldüğü şekle göre ve gören kişinin durumuna göre yorumlanabilir. Bu kimselerin cin olduğunu hissedip korkman durumunda özel bir şekilde yorumlanmaz. Allah’a havale ederek hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah Allah diye Zikir etmek

berfin
Merhaba iki gündür kafamdan çıkmıyor etkisinde çok kaldım. . Rüyada küçük bir kız çocuğu gördüm. Buna musallat olmuşlar ben durmadan tekbir getiriyodum Felak süresini okuyodum 3 defa ama nas süresini bir türlü okuyamiyodum. Kızın elleri kınalıydı bu işaret vardı avuclarinda W .yakından bakınca şeytanın yüzünü dişlerini görüyodum. Yorumlarmisiniz rica etsem


arifselim
Merhaba. Böyle rüyalar insanı çokça etkileyebilir ama bunlar şeytani rüyalar olup özel bir şekilde tabir edilmez. Bu rüyaları Allah’a havale etmek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihare Rüyası

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda kız arkadaşım mavi bir elbise giymiş ve birlikte piknik yapıyoruz. Ben onun iki elini tutup öperken ellerinin kınalı olduğunu görüyorum ve etrafımızda simsiyah bir tay dolaşıyor. Çok mutlu hissediyorum ve o elinle yüzüme dokunuyor..
çok büyük bir huzur ve etraf orman…
Gülerek uyandım.
Rüyamın yorumu için şimdiden teşekkürler…


arifselim
Merhabalar. Bu tür rüyalar güzel rüyalar olup genellikle gören kişi için mutlu ve huzurlu olmasına yada sevineceği güzel gelişmeler yaşayacağına tabir edilir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız kardeşimin içine cin girmesi

Kayıtsız Üye
Nişanlımın yakını bir teyze nişanlımı rüyasında görmüş. Nişanlım o teyzeye avucumun ortasına kına yak diye ısrar ediyormuş kadın da avucunun ortasına kına yakmış.Yorumlarsanız çok sevinirim 😊


arifselim
Hayırlı ve güzel manalara işarettir. Gönül ferahlığına, mutluluğa, güzel gelişmelere ve kısmetlere tabir edilir. Nişanlılar için tez zamanda evlenmek olarak da tabir edilmiştir. Sizde Allah’tan hayırlısını isteyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben nişanlıyım rüyamda ellerim kınalıydı ama acık renkteydi biri diğerine göre daha koyuydu avuçlarıma bakıp yanımdakilere gösteriyordum parmak uçlarıma da yakın diyordum.


arifselim
Merhaba. Bu hayırlı rüyalardandır. Bekarlar için nasip kısmet ve evlilikle ilgili olacak şeylerin gerçekleşmesine yorumlanır. Ayrıca sevindirici ve mutlu olacağın gelişmelere işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede yüzük görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben 4 5 yıldır rüyamda hep bir ev görüyorum ve normalde öyle bir ev yok ama rüyada dogdugum günden beri o evde yaşamışım iki katlı toprak bir ev.


arifselim
Merhaba. Bu rüya esasen hayırlıdır. Bu dönemlerde hayatında çok önemli değişikliklerin olacağına ve bu dönem hayatında bir dönüm noktası meydana getireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda suanda askerde olan çocukluk arkadaşımı ve annesini gördüm annesi arkadaşimin iki elinin avuçlarını kina yakmis ti arkadaşim bana gosterdi. Annesi sana da yakayim mi dedi bilmiyorum belki sadece serce parmagim olabilir dedim orda bitti…

Okudunuz mu?  Rüyada küvet içinde balık görmek

arifselim
Bu rüya hem sana hemde arkadaşına çok hayırlı olarak yorumlanabilir. Çok mutlu ve çok sevinçli olacak olan gelişmelerin olması anlamındadır. Kına yakılması olumlu anlamlara ve hayatın güzel geçmesi anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım benimle ilgili görmüş elime kına yakılmış şöyle anlatıyor Elinin disinda naylon gibi bir şey var o kina çok güzel cicekli filan ben diyorumki çok güzel olmus neden moralin bozuk sende diyorsunki içine baksana disi güzel ama ici kotu diyorsun içindede yani elinde olan normal kina yani çok güzel değil

Okudunuz mu?  Dua okuduktan sonra rüya görmek

arifselim
Böyle görülmüş olsa bile bu hayırlı bir rüyadır. Özellikle rüyayı gören kimse için hayırlı bir haber almaya ve mutlu olacağına işaret eder. Moralin bozuk olması da tersi olarak ve mutluluk olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemi ve iki ablamı elleri ayakları kınalı gördüm elleri tamamen kınalıydı ayakları da kına yakarken değil ama kınayı yapmışlar kırmızı kınalıydı ne anlama geliyor acaba çok merak ettim.


arifselim
Bu rüya annen, ablaların ve senin için çok mutlu olacağınız gelişmeler olacağına tabir edilir. Sana özel tabir edilse belki daha isabetli bir yorum yapılabilir. Ancak genel olarak sevinçli gelişmelere ve haberlere yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Sürekli Aynı Rüyayı Görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar dün akşam rüyamda çok kötü bir toplum içindeydim ,ne yapmaya çalıştıklarına anlayamiyordum ,ben ordan oraya kaçıyordum,sonrasinda bir yolun başından sonuna kadar tesbihat getirerek duzeltiyordum ve korkmuyordum artık ,tam bitiyor derken herşey başa sariyordu tekrar aynı şeyleri yasiyordum ve yine yolun başından sonuna kadar güdip gelip tesbihat soyluyordum(subhanAllahi elhamdulillahi vela ilahe illAllahu ALLAH û ekber ) bunu o kadar çok soyluyordum ki ,hayırdır inşAllah ?


Tohat
Merhabalar. Bulunduğun mevkiden daha iyi bir noktaya gelmek için veya istemediğin ortam, kişilerden uzaklaşmak isteyişinin göstergesidir. Genel itibari ile hatalarından ders alarak doğruyu yapmak, tövbe etmek ve Allah’a sığınmak manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada ekin tarlası görmek

rüyada kınalı el görmek, rüyada başkasının elinde kına görmek, rüyada başkasının elini kınalı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada güneş tutulmasını izlemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.