Anasayfa
22 Aralık 2022, 12:09
missa96
Abone

Allahım! Bana yardım et

Allahım! Bana yardım et

Kayıtsız Üye
Allah’ım çok zordayım nefes alamıyorum borcumda var bana bir çıkış kapısı ver ey yüce rabbim senin merhametine sığındım benim gönlümün sultanını da ver Allahım…


Cevap: Allahım! Bana yardım et

imamhatipli42
Değerli Kardeşimiz;

Ali radıyAllahu anh’den rivayet edildiğine göre anlaşmalı bir köle ona gelerek:

Okudunuz mu?  Cinler çoğalır mı?

– Borcumu ödeyecek gücüm yok, bana yardım et, dedi. O da:

– Resûlullah sallAllahu aleyhi ve sellem’in bana öğrettiği duayı ben de sana öğreteyim mi? Bunu okumaya devam ettiğin takdirde üzerinde dağ gibi borç olsa bile Allah Teâlâ onu ödemene yardım eder. Şöyle dua et dedi:

Okudunuz mu?  Bir babanın kızına tavsiyeleri neler olmalıdır ?

Allâhümmekfinî bi–helâlike an harâmik, ve ağninî bi–fazlike ammen sivâk: Allahım! Bana helâl rızık nasib ederek haramlardan koru! Lutfunla beni senden başkasına muhtaç etme! (Tirmizî, Daavât 111. Borçlanmayla alakalı 1371 numaralı hadisin açıklamasına bakınız.)


Allahım çok zordayım yardım et, Allahım bana yardım et, Allahim bana yardim et duası

Bu kategoride yer alan Büyü gerçekten yapılırsa olurmu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allahım! Bana yardım et Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.