Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada başının üstünde bulut görmek

Rüyada başının üstünde bulut görmek

Rayyan Emir
Arkadaslar aranizda güzel rüya yorumlayan verdir elbet. rüyamda gunduz vakti disari cikiyorum yanimda annem ablam var. colde yuruyorum hava çok sicak ama sadece kollarimda hissediyorum sicakligi yuzum sanki klimayla serinliyor sanki. basimi kaldiriyorum yukari bulut var golge yapiyormus bana orda uyandim . birde kandil gecesi gördüğüm bir rüya var heryeri su basmis sokaklar caddeler .. berrak ama çok coskundu. sagdan ve soldan iki serit halinde akiyor birbirine karismiyor biz sag taraftakine kapildik batmadan suyun ustunde gidecegimiz yere kadar ine cika gittik . yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada bacak görmek anlamı ve tabiri

Yorum: Rüyada başının üstünde bulut görmek

arifselim
İlk görülen rüya bu rüya sahibinin temiz duygularla gönüllü olarak yapacağı işlere ve sevap kazanmasına delalettir. İkincisi de hayırlıdır. Su basması ve berrak olması genellikle rahmet, bereket ve sıkıntılardan kurtuluş anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek

Yorum: Rüyada başının üstünde bulut görmek

Kayıtsız Üye
Hocam harika bembeyaz renk bulutların içinde yukarı kayiyor yüzüyorum en sonunda en üst tabakaya variyorum, görebildiğim her yer kapkalin harika bir bulut deryasi bense sırt üstü uzanmış manzarayı keyif ve huzurla seyrediyorum. Cennet gibi diye geçiriyorum içimden. Yorumunuz için peşinen teşekkürlerimi sunarım.

Okudunuz mu?  Rüyada Beyaz Araba Görmek Ne Anlama Gelir?

Yorum: Rüyada başının üstünde bulut görmek

arifselim
Rüyada görülen bulutlar eğer beyaz ve huzur verici bir şekilde görülürse büyük bir hayır ve güzellikle yorumlanır. Ayrıca rüyada beyaz bulutlar görmek, rüya sahibinin temiz duygularla gönüllü olarak yapacağı işlere ve sevap kazanmasına delalettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada bebek emzirmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada başının üstünde bulut görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.