Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:35
missa05
Abone

Kuduriye Duasının Arapça Yazılışı

Kuduriye Duasının Arapça Yazılışı

isa 1971
Kuduriye Duasının Arapça Yazılışını Nereden Bulabilirim


Cevap: Kuduriye Duasının Arapça Yazılışı

Darusselam
Kuduriye Duasının Arapça Yazılışı

Kuduriye Duasının Arapça Yazılışı

İmraetu firgavne fe razaktehel cennete aleyke ya rab. Ve bir hakki ismikellezi ne deke bihi benu israile lemme cevezul bahra aleyke ya rab. Ve bir hakki ismikellezi ne deke bihilhidiru lemme meşe alelmei aleyke ya rab. Ve bir hakki ismkellezi ne deke bihi Muhammedun sallalahu aleyhi ve selleme yevmelğari fe necceytehu aleyke ya rab. İnneke entel kerimul kebir. Hasbulalahu ve nigmel vekil. Vele Havle vele kuvvete ille billehilaliyyul azim. Ve sallAllahu ale seyidine Muhammedin ve ale elihi ve sahbihi ve selem.

Okudunuz mu?  Bayrağa selam durmak caiz midir?

kuduriye duası arapça yazılışı, kuduriye duasının arapça yazılışı, kuduriye duası arapça yazısı

Bu kategoride yer alan Minarelerin ucunda neden ay ve yıldız vardır acaba? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuduriye Duasının Arapça Yazılışı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.