Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:31
missa1
Abone

Kenzül Arş Duası Kitaplarda Kısaltılmış mı?

Kenzül Arş Duası Kitaplarda Kısaltılmış mı?

küçük hacı
Selamün Aleyküm. Benim Sorum Kenzül Arş Duası Kitaplarda Kısaltılmışmı.çünkü Kitapçıda Gezerken Elime Bir Kitap Geçti.bunda 14 Yaprak Merak Ediyorum .aldığımız Kitaplarda Kısa ,bunda Niye Uzun Aslı Bumu .internettede Verilmesini Rica Ederim .ben Hem Hacı Allahın Izniile Hemde şehit Ablasıyım.selamün Aleyküm


Cevap: Kenzül Arş Duası Kitaplarda Kısaltılmış mı?

menzil_guller
ve aleykumusselam ve rahmetullah kardeşim..Rabbim şehit kardeşinize rahmetiyle tecelli eylesin..kenzül arş duası devamlı okuduğum bir duadır.ve dua kitaplarında dua aynı.ne fazlası ne eksiği..eğer arapça okumayı biliyorsanız arapça yazılışından okumak daha iyi.çünkü türkçe yazılırken yazı hataları ve okunuş hataları olabiliyor.

buyur kardeş kenzül arş duası..

ARAPÇASI

Bismillahirrahmanirrahim

La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.

La ilahe illellahül hakemül adlül metin.

Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin

La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir

La ilahe illellahü sükran li ni´metih.

La ilahe illellahü ikaran bir rububiyyetih

Ve sübhanellahi tenzihen li azametih

Es´elükellahümme bir hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab

Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab

Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab

Ve bir hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.

Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.

Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.

Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.

Okudunuz mu?  Vesvese gerçek olur mu / gerçekleşir mi ?

Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.

Ve Bihakkismikellezi nadake bihi Muhammedün sallAllahü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.

Inneke entel kerimül kebiru.

Hasbünellahü ve ni´mel vekil.

Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Ve sallAllahü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem

TÜRKÇESİ

Mülkün sahibi sensin. İyiyi kötüden, kötüyü iyiden, hakkı batıldan,batılı haktan ayırt etme gücünü veren Rabbim! Ey kendisinden başka hiçbir ilâh olmayan mutlak hakimiyetin ve adaletin sahibi, bizim ve babalarımızın Rabbi!Senden başkasını tanımıyoruz. Kulluğumuz ile ancak sana ibadet ediyoruz. Sana karşı olan görevlerimizi tam olarak yapamadık, zalimlerden olduk,bizi bağışla Rabbim.Sen teksin. Hiçbir ortağın yoktur. Mülk senindir.Övgü sana aittir. Öldüren,dirilten sensin.Ölmeyen diri sensin. Hayır senin elindedir. Varacağımız yer senin yüce huzurundur.

Sen her şeye kadirsin, bizi utandırma Rabbim.Senden yardım istiyoruz,bize yardım eyle Allahım.Güç ve kuvvet sana aittir.Bize güç ve kuvvet ihsan eyle Rabbim.Senden başka ilâh tanımıyor,nimetlerine karşı şükrediyorum,şükrümü kabul buyur,Rabbi Rablığını ikrar etmek için senden başka bir ilâh olmadığını tasdik ettik.Bu ikrar ile beni huzuruna al Rabbi.Şanının yüceliğini tenzih için seni tesbih ediyorum.Tesbihimi gösterişten koru Rabbim .Cebrailin kanadına yazılı ismin hakkı için duamı reddetme,Rabbi.Mikailin kanadına yazılı ismi celalin hakkı için beni kulluğuna kabul eyle Rabbi.

Azrailin eline yazılı ismi celalin hakkı için son nefeste çenemi iman ile kapamayı nasip eyle Rabbi.İsrafilin alnında yazılı ismi cemalin hakkı için rızkımı helalinden nasip eyle Rabbim. Münkir ve Nekir e güç veren ismi celalin hakkı için kabirde bana doğru cevap vermeyi nasip eyle Rabbim.

Hak olan ismin ve kullarının sırları hürmetine beni kulluğundan bir lahza uzaklaştırma Rabbi.İslamı kemale ulaştırdığın ismi azamın hakkı için,bizi ve evlatlarımızı islamın istediği biçimde yaşat Rabbim.Cennetten dünyaya indirildiğinde Adem aleyhisselamın okuyup da tevbesini kabul buyurduğun İsmi Azamın hakkı için tevbelerimizi kabul eyle Rabbim.

Şit aleyhisselamın okuduğu ismi azamın hakkı için bizi aziz eyle Rabbim.Arşı azamı taşıya bilmek için meleklerin okuduğu ismi azamın hakkı için bize güç ihsan eyle Rabbim.Tevratta,İncilde,Zeburde ve Kuranda yazılı olan ismi azamın hakkı için bizi Kuran yolundan ayırma Rabbim.Kullarına merhamet ettiğin ismi azamın hakkı için bizi nefsimizle baş başa bırakma Rabbi.Kelimelerini ihtiva eden ismi azamin hakkı için dileklerimizi kabul eyle Rabbim.

Okudunuz mu?  Geceden oruca adetliyken niyet edip sabah gusletmek

İbrahim aleyhisselamın okuyup da ateşi,gül bahçesine çevirdiği ismi azamın hakkı için bizi cehennem narından azad eyle Rabbim.İsmail aleyhisselamın okuyup da kurban olmaktan kurtulduğu ismi azamın hakkı için dedikoducuların şerrinden bizi muhafaza eyle Rabbi.İshak aleyhisselamın okuyup da duasını kabul buyurduğun ismi azamın hakkı için dileklerimizi kabul eyle Rabbim.Hud aleyhisselamın okuduğu ismi azamın hakkı için dualarımızı kabul eyle Rabbim.

Yakup aleyhisselamın okuyup da gözünü açtığın,oğlu Yusuf aleyhisselamı kendine kavuşturduğun ismi azamın hakkı için dertlerimize derman ver Rabbim.

Davud aleyhisselamı yeryüzünde halife yaptığın ve demiri elinde hamur haline getirdiğin ismi azamın hakkı için rızkımıza bereket ihsan eyle Rabbim.

Süleyman aleyhisselamın okuyup ta ona verdiği ismi azamın hakkı için bizleri yeryüzünde sözü geçenlerden eyle rabbim.

Eyyub aleyhisselamın okuyup da sıkıntıdan kurtulduğu ismi azamın hakkı için bizi bütün sıkıntılardan halas eyle Rabbi

İsa aleyhisselamın okuyup ta ölüleri dirilttiği ismi azamın hakkı için ölmüş gönüllerimizin iman nuru ile diriltilmesine bize nasip eyle Rabbim.

Musa aleyhisselamın Tûr-u Sinâda okuduğu ismi azamın hürmetine bizi fitne ve fesatçıların şerrinden koru Rabbim.Asiya anamızın okuyup ta cennete nail olduğu ismi azamın hürmetine bize de cennet ve cemalini nasip eyle Rabbim.İsrailoğullarnın okuyup ta denize geçtikleri ismi azamın hürmetine bize de sırat köprüsünden geçmeyi nasip eyle Rabbim.Hızır aleyhisselemın okuyup ta su üzerine yürüdüğü ismi azamın hakkı için bizi de ilahi rahmetinin deryalarına dalmayı muvaffak kıl Rabbim.

Hazreti MUHAMMED aleyhisselamın mağarada okuyup da düşmanlarından kurtulduğu ismi azamın hakkı için bizleri de maddi ve manevi düşmanların sultasından ve şerrinden koru Rabbim.Çünkü sen yüceler yücesi,kerem sahibisin.

Allahım!Sen bana kâfisin.Sen ne güzel vekilsin.Yüceler yücesi! Allahım! Gücüm, kuvvetim ancak senin güç ve kuvvetindedir .Allahım!Rahmetini Efendimiz Muhammed aleyhisselamın Ehl-i Beytinin ve Ashabının üzerine yağdır.

Allah Tüm Dostlarımın duasını Kabul Eylesin


Cevap: Kenzül Arş Duası Kitaplarda Kısaltılmış mı?

Kayıtsız Üye
s.a. cümleten,

ayni sorunla bende ugrasiyorum.
rahmetli babam her gün okurdu uzun verzionunu.

fakat parmaklarin deydigi yerler okunmuyor artik, zaten çok eski bir kitab.

uzun zamandir arastirdim bir tütlü bulamadim.


Cevap: Kenzül Arş Duası Kitaplarda Kısaltılmış mı?

Kayıtsız Üye
ya evet bende 5 sayfa seklınde okuyorum uzun suredır yanlıs duamı acaba arastırıyoru m yok onu bulamıyorum acaba benım kıtabımdamı bı hata var yoksa o baska bır duamı


Kayıtsız Üye
BismillahirrahmanirrahimElhamdü lillahi rabbil alemine aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmir rahıymElif lam mim zalikel kitabü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam mim Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa eyyühen nasüttekü rabbekümüllezi ğalekaküm aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa eyyühellezine amenü evfü bil ukudi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmehBismillahir rahmanir rahıymi elhamdü lillahillezi halekas semavati vel erda aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam mim sad aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYes’elüneke anil enfali aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti beraetün minellahi ve rasülihi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam ra tilke ayatül kitabil hakimi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam ra kitabün uhkimet ayatühü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam ra tilke ayatül kitabil mübini aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam mim ra tilke ayatül kitabi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam ra kitabün enzelnahü ileyke aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam ra tilke ayatül kitabi ve kur’anin mübinin aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymEta emrullahi fe la testa’cilühü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymSübhanellezi esra bir abdihi leylen aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElhamdü lillahillezi enzele ala abdihil kitabe aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymKef ha ya ayn sad zikru rahmeti rabbike abdehü zekeriyya aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymTa ha ma enzelna aleykel kur’ane le teşkaAleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymIkterabe lin nasi hısabühüm aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa eyyühen nasüttekü rabbeküm inne zelzeletes saati şey’ün azıymün aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymKad eflehal mü’minüne aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymSüratün enzelnaha ve feradnaha aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymTebarekellezi nezzelel fürkane aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymTa sin mim tilke ayatül kitabil mübini aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymTa sin tilke ayatül kur’ani ve kitabin mübinAleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymTa sin mim tilke ayatül kitabil mübini aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam mim e hasiben nasü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam mim ğulibetir rümü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam mim tilke ayatül kitabil hakimi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElif lam mim tenzilül kitabi la raybe fihi min rabbil aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa eyyühen nebiyyüttekıllahe aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElhamdü lillahillezi lehü ma fis semavati aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElhamdü lillahi fatıris semavati aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa sin vel kur’anil hakimi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVes saffati saffen aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymSad vel kur’ani ziz zikri aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymTenzilül kitabi minellahil azizil hakimi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymHa mim tenzilül kitabi minellahil azizil alimi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymHa mim tenzilün miner rahmanir rahıymi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymHa mim ayn sin kaf aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymHa mim vel kitabil mübini aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymHa mim vel kitabil mübini inna enzelnahü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymHa mim tenzilül kitabi minellahil azizil hakimi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymHa mim tenzilül kitabi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymEllezine keferü ve saddü an sebilillahi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİnna fetahna leke fethan mübinen aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa eyyehüllezine amenü la tükaddimü beyne yedehillahi ve rasülihi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymKaf vel kur’anil mecidi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVez zariyati zerven aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVet türi ve kitabin mestürin aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVen necmi iza heva aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymIkterabetis saatü venşekkal kameru aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymAllemel kur’ane aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİza vekaatil vakıatü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymSebbeha lillahi ma fis semavati vel erdı aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymKad semiAllahü kavlelleti tücadilüke aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymSebbeha lillahi ma fis semavati ve ma fil erdı aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa eyyehüllezine amenü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymSebbeha lillahi ma fis semavati ve ma fil erdı aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYüsebbihu lillahi ma fis semavati ve ma fil erdı aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİza caekel münafiküne aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYüsebbihu lillahi ma fis semavati ve ma fil erdı aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa eyyühen nebiyyü iza tallaktümün nisae aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa eyyühen nebiyyü lime tüharrimü aleyke ya ribbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymTebarekellezi bir yedihil mülkü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymNün vel kalemi ve ma yesturüne aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElhakkatü mel hakkatü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymSeele sailün aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİnna erselna nühan ila kavmihi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymKul ühıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa eyyühel müzzemmilü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymYa eyyühel müddesiru aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymLa uksimü bir yevmil kıyameti aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymHel eta alel insani aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVel mürselati urfen aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymAmme yetesaelüne aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVen naziati ğarkan aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymAbese ve tevalla aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİzeş şemsü küvvirat aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİzes semaünfetarat aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVeylül lil mütaffifine aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİzes semaünşekkat aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVessemi zatil bürüci aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVes semai vet tarikı aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymSebbihısme rabbikel a’lellezi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymHel etake hadisül ğaşiyeti aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVel fecri ve leyalin aşrin aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymLauksimü bir hazel beledi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVeş şemsi ve duhaha aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVel leyli iza yağşa aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVed duha vel leyli iza seca aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElem neşrah leke sadrake aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVet tiyni vez zeytüni aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİkra bismi rabbikellezi haleka aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİnna enzelnahü fi leyletil kadri aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymLem yekünillezine keferü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİza zülziletil erdu zilzaleha aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVel adiyati dabhan aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymEl kariatü mel kariatü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymElhakümüt tekasürü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVel asri innel insane le fi husrin aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymVeylün li külli hümezetin lümezetin aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymE lem tera keyfe feale rabbüke aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymLi iylafi kurayşin aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymE raeytellezi yükezzibü bid dini aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİnna a’taynakel kevsera aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymKul ya eyyühel kafirüne aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymİza cae nasrullahi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymTebbet yeda ebi lehebin aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymKul hüvellahü ehadün aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymKul eüzü bir rabbil felakı aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymKul eüzü bir rabbin nasi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti erbeate aşera ve mieti süveril kur’aniyyeti aleyka ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti sittin ve sittine ve sittimietin ve sitti alafi ayetil kur’ani aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti erbeimietin ve sittin ve seb’ıyne elfe kelimetil kur’ani aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti Bismillahir rahmanir rahıymillezi hüve mevcüdün fi külli süveril kur’ani aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti sitti mietin ve ışrine elfen ve selamieti elfi harfil kur’ani aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil elifillezi hüve mevcüdün fi seb’ıyne ve selasemietin ve erbeıyne elfe mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfi elbaillezi fil kur’ani fi semaniyete aşera ve erbeımietin ve ıhda aşera elfi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetit taillezi fil kur’ani fi tis’ın ve tis’ıyne ve mietin ve aşri alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetis saillezi fil kur’ani fi sittin ve tis’ıyne ve isna elfi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil cimillezi fil kur’ani fi selasin ve tis’ıyne ve mieteyni ve selaseti alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti hurfil haillezi fil kur’ani fi seb’ıyne ve tis’ımietin ve selaseti alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil haillezi fil kur’ani fi sittin ve erbeımietin vel elfet mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfid dallezi fil kur’ani fisna ve tis’ıyne ve erbeımietin ve selaseti alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfiz zalillezi fil kur’ani fi selasine ve selasimietin ve elfey mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfir raillezi fil kur’ani fi seb’ati alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfiz zaillezi fil kur’ani fi mietin ve erbeati alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfis sinillezi fil kur’ani fi selasine ve selasimietin ve selaseti alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfiş şinillezi fil kur’ani fi tis’ıyne ve erbeati alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfis sadillezi fil kur’ani fi selasimietin ve elfey mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfid dadillezi fil kur’ani fi erbeatin ve seb’ıyne ve mietin ve elfey mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfit taillezi fil kur’ani fi erbeatin ve seb’ıyne ve mieteyni ve elfi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfiz zaillezi fil kur’ani fi erbeıyne ve sittimieti mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil aynillezi fil kur’ani fi ışrıyne ve mieteyni ve tis’ati alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil ğaynillezi fil kur’ani fi semanin ve mieteyni ve isney elfi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil faillezi fil kur’ani fi erbeimietin ve semaniyeti alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil kafillezi fil kur’an fi selasetin ve seb’ımietin ve sitti alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil kafillezi fil kur’ani fi sittine ve hamsimietin ve tis’ı alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil lamillezi fil kur’ani fi isneyni ve selasine ve erbeimietin ve selasine elfi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil mimillezi fil kur’ani fi ışrine elfe mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfin nünillezi fil kur’ani fi sittine ve hamsimietin ve sittetin ve ışrine elfe mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil vavillezi fil kur’ani fi sitteti alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil haillezi fil kur’ani fi seb’ıyne ve tis’ate aşera elfe mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil lamil elifillezi fil kur’ani fi tis’ate aşera elfe mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti harfil yaillezi fil kur’ani fi elfin ve tis’ımietin ve tis’ıyne mevdıan ve tis’ımietin ve alafi mevdıın aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti tis’ın ve ışrine harfel kur’anillezi enzeltehü ala Muhammedin sallelahü aleyhi ve selleme aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti erbeatin ve ışrine ve mieti elfi nebiyyin aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti ademe ve havva aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti cebraiyle aleyhis selamü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti mikaiyle aleyhis selamü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti israfiyle aleyhis selamü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti azraile aleyhis selamü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti melaiketil kerübiyyine aleyhimüs selamü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti hameletil arşi aleyhimüs selamü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetis semavatis seb’ı vel eradıynes seb’ı aleyke ya rabbi ve es’elüke bş hakkı bir hurmetil ismillezi zekareke bihil enbiyaü vel evliyaü vel ubbadü vez zühhadü vel ebdalü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti katratil maillezi tecri min a’yünil mazlümine aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti ebi bekrinis sıddikı radıyellahü anhü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti umerabnil hattabi radıyellahü anhü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti usmanebni affanin radıyellahü anhü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti aliyyibni ebi talibin radıyellahü anhü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti hasenin ve huseynin radıyellahü anhüma ve bir hurmeti zeyni abidine ve bir hurmeti müsebni ca’ferin ve bir hurmeti aliyyibni müsa ve bir hurmeti aliyyibni Muhammedin ve bir hurmeti huseynibni aliyyin ve bir hurmeti evladihim rıdvanüllahi aleyhim ecmeıyne aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetil müsallinel leyle ven nehara aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetismikellezi tüızzü ve tüzillü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetismikellezi tuhyi ve tümitü mehabbetilleti beyneke ve beyne Muhammedin aleyhis selamü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti ehadin ve elfin min ismikellezi yüharrakü bihil ercülü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti beytil ma’müri aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetil meş’aril harami aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetil ğuzzati veş şühedai aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetismikellezi sıfatike mektübetün fihi aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetismikellezi bihi ye’huzü melekül mevti rühal halaıki aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetismikellezi zekerake bihi hürul ıyni aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetismikellezi zekerake bihi ehlül belai aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmeti ismikellezi zekerake bihi ibrahimü aleyhis selamü ve hallastehü min nari nemrüde aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetismikellezi lekıye bihi ya’kübü yüsüfe aleyhimes selamü aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetismikellezi zekerake bihi eyyübü aleyhis selamü fe keşefte anhüd durra aleyke ya rabbi ve es’elüke bir hakkı bir hurmetismikellezi zekerake bihi süleymani aleyhis selamü ve radedte mülkehü ileyhi aleyke ya rabbi ve es’elüke hakkı bir hurmeti ilahina ve seyyidina veffık li abidikel acizinet tevbete ve sebbit lenel imane verhamna verda anna ümmete Muhammedin verhan abaena ve ammatina vahfaz imanena min şerriş şeytani vağfir lena bir fadlike ya rahmanüVerzukna rü’yete cemalike ve cemali habibike fi firdevsil cinanBi rahmetike ya erhamer rahımin

Okudunuz mu?  Çene altının açık olması namaz bozulur mu

kenzul ars duası uzun olani, kenzül arş duası arapça, kenzül arş arapçası

Bu kategoride yer alan Ayn harfi ile ilgili sorular başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kenzül Arş Duası Kitaplarda Kısaltılmış mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.