Anasayfa
3 Ağustos 2021, 16:43
Namazlar
Yönetici

Namaz bizim için çok önemlidir kısaca

Namaz bizim için çok önemlidir kısaca

tatlı bela
Namaz bizim için çok ama çok önemlidir.Namazı kılarsak ALLAH bizim ne istersek ne dua edersek kabul eder.Başınız sıkışınca komşu, akrabalar,arkladaşlar vb.Onlar size yardım etmez,size yardım eden bir kişi vardır o da ALLAH Öbür dünyada ilk hesapı çekileceğin şudur."Neden namaz kılmadın."Kılmasan namaz öbür dünyada ALLAH kızgın ateşin üstünde sana namaz kıldırcak. BUNU SAKIN UNUTMAYIN ALLAH’A ŞÜKÜR ETMENİZ İÇİN NAMAZ KILIN!

Okudunuz mu?  Namazda Tefekkür

Cevap: Namaz bizim için çok önemlidir kısaca

NuN
Kısaca namazın önemi

Namaz müminin hayatına çeki düzen verir.Onu her türlü çirkinliklerden, haram ve yasakları işlemekten men eder. Ankebut suresinin 45. Ayetinin meali: Sana kitaptan ne vahyedildi ise Oku; ve namaz kıl; şüphe yok ki namaz, çirkin ve kötü şeylerden insanı alıkoyar ve elbette Allah’ı anmak, pek büyük bir şeydir ve Allah, ne işlerseniz hepsini bilir.

Okudunuz mu?  ÖLMÜŞ Bir Kızın Kabirden Annesine Seslenişi !!..

Cevap: Namaz bizim için çok önemlidir kısaca

yasemin
İzlediğim bir kesiti paylaşmak istiyorum ; yaşlı bir adam sadece kaşlarını oynatıp , sabit duruyordu . Bunu gören diğer adam ise , O yaşlının oğluna ,onun ne yaptığını sordu. Dediki babam namazda şuan , adam şaşırdı , şaşırınca açıklama getirdi ;" felç geçirdiği için babacığım , namazını böyle kılar, gözleriyle kılar . " dedi .
Hani bazı sözler olurya tokat gibi derler , öyle bir andı benim için . Bizse türlü bahanelerle geciktiriyoruz namazımı , yada kılmamak için bahaneleri kendimizde üretebiliyoruz. Rabbim ömrümüzün son demine kadar , herşeyimizle namazı kılmamızı ,hepimize nasip eylesin inşAllah

Bu kategoride yer alan Gafletle kılınan namaz tekrarlanmalıdır. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz bizim için çok önemlidir kısaca Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.