Anasayfa
3 Ekim 2021, 14:09
Nedir
Abone

Şuheda isminin anlamı nedir

Şuheda isminin anlamı nedir

Kayıtsız Üye
Şuheda isminin anlamı nedir kızım isminin anlamı nedir Şuheda adının manası hakkında bilgiler verir misiniz ?


Cevap: suheda isminin anlamı nedir

meçhul_100
Şehitler demek.. ; “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda / Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!”- M. A. Ersoy. “

Okudunuz mu?  EL - AFUVV (C.C.) isminin anlamı nedir?

Cevap: Şüheda ne demek

Şema
Şuheda, Şehid kelimesinin çoğulu arapça bir kelimedir. Şehitler demektir. Bunu isim olarak koyanlar var günah değil ama uygun da değildir.


şüheda ne demek, şüheda isminin anlamı, şüheda isminin anlamı nedir

Bu kategoride yer alan Euzu bi kelimetillahit-tammati, min şerri ma helak - arapçası ve anlamı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şuheda isminin anlamı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.