Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:06
missa08
Abone

Yenge, kuzen gibi akraba arasındaki mahremiyet

Kuzen iliskileri

Kayıtsız Üye
Karsi cins kuzenlerle basbasa kalmadan toplu erkek kiz karisik kuzen disari cikilabilir mi lagbali olmamamiz gerektigini biliyorum konusmalarimizin olcusu ne derece olmali sadece selam ve nasilsin mi yoksa bas basa kalmadan sohbet edebilir miyiz


Yorum: Yenge, kuzen gibi akraba arasındaki mahremiyet

mum
Dinmizde Kuzen gibi akraba arasındaki mahremiyet

Okudunuz mu?  İçki içilen evde ibadet yapılır mı ?

İslamda nikah düşen hiç kimse ile samimiyet kurulamaz. Kuzen yakın akraba olabilir ama sonuçta nikah düşüyor. Sadece aile ortamında tesettüre riayet ederek bir ortamda olunabilir ama gezmeyi tavsiye etmeyiz.


Mahramiyet , Karşı Cins, yenge

Bu kategoride yer alan Allah beni sevmiyor hissi var başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yenge, kuzen gibi akraba arasındaki mahremiyet Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.