Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:50
missa4
Abone

Yüce mevla beni mi deniyor? görümcem bana surat astıgı için eşimle aram açıldı

Yüce mevla beni mi deniyor? görümcem bana surat astıgı için eşimle aram açıldı

Kayıtsız Üye
hayırlı günler eşimin kız kardeşi bilmedigim bir sebep yüzünden bir ortamda benden devamlı uzak durdu surat astı bunu eşim farketti ve bana sen bir şey yaptıgın için senden uzak duruyor söyle ne yaptın diyor benim yaptıgım bir şey yok. ne ben görümcemi severim ne de o beni ama bir yanlışım olmadı. birde bu surat asma olayından sonra görümcemle başka birgün görüştük hiçbirşey olmamış gibiydi ama benim eşimle aram açıldı eşimin ailesi yüzünden de kavgalarımız oluyor.şiddet gördügüm zamanlar oluyor ben şimdi ne yapmalıyım dersiniz hayatımdan bıktım birde çocugum var.eşimin ailesine beddua ediyorum yanlış mı yapıyorum yüce mevla beni mi deniyor yoksa ben çok kötü bir insanım ve üzülmeyi hakediyorum

Okudunuz mu?  Eşyamı çalan kişi, çaldığını yerine geri koysun, çaldığını yerine geri koyuncaya kadar huzursuz,rahatsız olsun istiyorum

Cevap: yüce mevla beni mi deniyor? [görümcem bana surat astıgı için eşimle aram açıldı]

Rayyan Emir
isin içinde siddet varsa heleki size surat yapan biri yuzunden sizi kirabiliyorsa (size guvensizse) bu evliligi gozden gecirin derim.. yuva yapmak kolay degildir yikmak da degildir. ama guvensizlikle evlilik yurumez. aklini çok karistirmis esin sana guvenmeyerek senin de kendine olan ozguvenini,inancini kaybettirmis. beddua etme durumuna gore durumu iyice dusun sakince karar verdiğin an ailenle paylas.. benden sana tavsiye kardesim. çok yakin samimi buldugun bir arkadaşinla paylasabilirsin ama aileyle ilk etapta paylasman sakincali olur. dedigim gibi karar verdiğin an ailenle paylas .. siddet i kabul etmeyin Hz. Muhammed (s.a.v) hizmetcisine bile bagirmazmis kaldi ki siddet..

Okudunuz mu?  Rükû da ve Secde de Ve Bihamdihi Eklenir Mi ?

Cevap: yüce mevla beni mi deniyor? [görümcem bana surat astıgı için eşimle aram açıldı]

dilekderin
valla bende bu görümceden çok çekiyorum inan yuvam yıkılacak nerdeyse nasıl böyle zalim kötü olabiliyorlar anlamadım


görümcemden bıktım

Bu kategoride yer alan Hz. Fatıma ile Hz. Ali evlendiklerinde kaç yaşlarında idiler ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yüce mevla beni mi deniyor? görümcem bana surat astıgı için eşimle aram açıldı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.