Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:02
missa91
Abone

Kamet getirmek

Kamet getirmek

Kayıtsız Üye
namazın başından sonuna kadar kamet nasıl edilir


Cevap: Kamet getirmek

Hoca
Sünnete uygun olarak kâmet şu kelimelerden ibarettir.
Allahü ekber, Allahü ekber. Eşhüde en la ilâhe illAllah. Eşhüde en la ilâhe illAllah. Eşhedü enne Muhammeden abdühü ve rasululullah. Eşhedü enne Muhammeden abdühü ve rasulullah. Hayye alessalat, hayye alessalat. Hayye alel-felâh. Hayye alel-felah. Kad kâmeti`s-sâlatu. Kad kameti`s-sala. Allahü ekber, Allahü ekber, La ilâhe illAllah"(hanefi mezhebine göre)

Okudunuz mu?  Hanefilik mezhebi kuralları ve özellikleri ?

kamet getirmek, kamet getirme, kamet getirme sözleri

Bu kategoride yer alan Müceddid ve vazifeleri nedir bu asrın müceddidi kimdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kamet getirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.