Anasayfa
7 Temmuz 2023, 10:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada babayı çıplak görmek

Rüyada babayı çıplak görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda babamı çırılçıplak gördüm

rüyamda babamı çırılçıplak gördüm ve kapı çalıyordu babamda o haliyle umursamadan kapıyı açıyordu. bu sabahta yine babamı gördüm yaşlı bir adamla kavga ediyordu .adamın kafasına ütü masasıyla vurdu ve babamın üzerine kan damlaları sıçradı,pembe renkti kan.adamda kan yoktu ama.adam söylene söylene giderken biz de babamın elinden ütü masasını almaya çalışıyorduk,vermedi.yanınakoydu ve işine devam etti.


Cevap: rüyamda babamı çırılçıplak gördüm

Desert Rose
Rüyada çıplak olup, halktan örtünecek bir şey istediğini görmek, rezil olup dile düşmektedir.çıplaklığından utanmadığını ve halkın da buna aldırmadığını gören kimse hacca gider. Mahrem yerinin örtülü olması şartıylaçıplak olduğunu gören kimse iddiasında temize çıkar. Hapiste ise kurtulur, bütün günahlarından tevbe eder. rüyada çırılçıplaklık, bilhassa kadın için dile düşeceğine işarettir. Zengin birisinin bu rüyayı görmesi iflasına, evini satmasına veya karısından ayrılmasına yorulur. Kendisini çıplak gören kimse memur ise görevinden alınır. Kocasının yanında çırılçıplak soyunduğunu gören kadın ondan boşanır.
Rüyada çıplaklık, darda olan bir kimse için iyi, zengin ve refah içinde yaşayan kimse için kötü bir rüyadır. Kendisini çıplak görüp te bundan tanmayan bir kimse şiddetli bir yoksulluğa düşer, fakat dinini sağlamlaştırır.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz elbiseli adam görmek

Yanıt: rüyamda babamı çırılçıplak gördüm

nuhoğlu
Selâmun Aleykum !

< rüyamda babamı çırılçıplak gördüm ve kapı çalıyordu babamda o haliyle umursamadan kapıyı açıyordu. bu sabahta yine babamı gördüm yaşlı bir adamla kavga ediyordu .adamın kafasına ütü masasıyla vurdu ve babamın üzerine kan damlaları sıçradı,pembe renkti kan.adamda kan yoktu ama.adam söylene söylene giderken biz de babamın elinden ütü masasını almaya çalışıyorduk,vermedi.yanınakoydu ve işine devam etti. >
Rüyânız şeytânî. Rüyâ türlü şeytanlıklarla dolu. Düşünüp te etkisinde kalmayınız. Kafanızdan çıkarıp atınız. Tıpkı evden dışarı attığınız çöp gibi.. Esenlikler dilerim.
Nuhoğlu.


Cevap: rüyamda babamı çırılçıplak gördüm

MaxiMilyan
Rüyada babayı görmek anlamı

Babasını gören hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir. Babanın iyi hali kişinin kendi durumuna, babasını bir işte takip etmek onun meslek ve meşrebiini devam ettirmeye, Babaya hürmet ve tazim Allah’a itaat etmeye, ona isyan Allah’ın emirlerine uymamaya, Babanın gülümsemesi ilahi hoşnutluğa delalet eder.
Rüyada babasını vefat etmiş görmek, kötü bir habere işarettir. Babası tarafından sevilmek, önünde hayırlı bir yol açılacağı, sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir.
Rüyasında babası tarafından sevildiğini gören kimse önünde hayırlı bir yol açılacak demektir. Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir. Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir. Böylece sorunlardan sıyrılır. Rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa bu işbirliği mutlu edecektir. Babası ölmüşse, bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
Karşılaştığınız zorluklarda deneyimli birinden yardım alacağınızın, eğer babanız öldüyse işte zarara uğrama olasılığınız olduğunun işaretidir.
Rüyasında öz babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Rüyayı gören kişinin babası sağ ise bir işbirliği ve sevinç verecektir. Fakat baba ölmüş ise kısa bir süre sonra müjde ve sevilen biri gelecektir.
Rüyada babasini gören kimse muradina erisir, insanin gördügü en hayirli rüya, anasi, babasi, dedesi ve akrabalarini görmesidir. Bir kimse rüyada babasini görse, eğer rüyayi gören ihtiyaçli ise, ummadigi yerden rizki gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eger rüyayi görenin herhangi yitigi varsa onu bulur, hasta ise iyilesir. Rüyada babanizi görmek onun size karsi olan duygularinin sekline göre tabir edilir. Babanizi yüzü asik ve kederli bir halde görmek, size dargin olduguna; ölmüs olarak görmek, ona karsi davranisinizi yeniden gözden geçirmeniz gerektigine; babanizin evi terk edip gittigini görmek aci bir haberle karsilasacaginiza, babanizin sizinle sert bir sekilde konustugunu görmek ise, onun size karsi sevgisinin ve sefkatinin devam ettigine isarettir.Babasini kendisinin bir bina içerisinde oturttugunu ve kendisi de binanin çatisini yükselttigini görse, dünya ve din islerinde babasinin yolunu takip eder ve bu yolda yükselir.
Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.


Kayıtsız Üye
bende babamı çıplak gördüm ve evimizin önünde topraga balıklama atlıor köstebekler gibi büyük delikler var altında yüzüp diğer delige çıkıyor topragın altı tertemiz sular la doluymuş

Okudunuz mu?  Rüyada başörtüsünün çekilip alınması ile ilgili

arifselim
Bu rüya sizin için hayırlara delalettir. Toplumda ve çevrenizde saygınlığınızın artmasına tabir edilir. Ayrıca bu rüya babanız içinde hayırlara yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


haci kunduru
Rüyada babayı çıplak görmek

Babami ciplak olarak gördüm bende ciplakdim vucudumda izler var onlari babama gösterdim

Ruyamda ölmüs babami ciplakti ve ciplakken kendini dövüyordu bu neye yorumlanir

Okudunuz mu?  Rüyada bamya görmenin tabiri nedir?

arifselim
Ölmüş babanızı çıplak ve kendisini vurduğunu görmeniz ona dua etmeye ve ruhu için hayırlar işlemeye işarettir. Kendinizi çıplak olduğunu görmek ise, kederden ve üzüntüden uzaklaşılacağına ve sevince, feraha ulaşılacağına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda olmus babami ciplak gördüm babamın cinsel organını gördüm ve banyo yaptırıyorDum ve bu rüyayı buna benzer birçok defa gördüm 3 kere babam banyo yaptırırken gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek

Ruyamda babami ve kendimi ciplak olarak tanimadigim bir banyoda ciplak gördüm.babama birlikte banyo yapamayacagimizi soyleyip banyodan ciktim.yorumunuzu rica ediyorum

Ben babamı rüyada çıplak gördüm su ile babamı yıkıyordum ölen babamı


arifselim
Rüyada çıplaklık ve banyo edilmesi genellikle hayırlıdır. Dertlerden ve sıkıntılardan kurtulmaya, zor bir dönemi atlatmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben sürekli babami goruyorum ilkinde arabayla birlikte ailecek denize dustuk babam kelimei saadet getirmeyi unuttu ben babama nasıl soylemesi gerektigini ogretiyordum o sirada su beni bogdu küçük oglum kucagimdaydi Sudan kurtulamiycamizi anladim oglumu kucagimdan attim

Okudunuz mu?  Rüyada babanın başka çocuğunun olduğunu görmek

arifselim
Bu rüya senin iyi ahlaklı ve dürüst biri olmana rağmen bir hataya düşmene ve dikkat etmezsen günahlara gireceğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada eve bir komsumuz geliyor uc tane de cocugu var. Cocuklar yaramazlik yapiyor illa yatagin uzerine ziplamak istiyoruz diye. Annesi de onlari yatak odasina goturuyor yuzunu goremiyorum ama yatagin uzerinde ciplak biri uzaniyordu babam oldugunu biliyordum .. Sonra komsu da utanip biz gidelim demisti oylelikle uyandim


arifselim
Rüyanız genel manada hayırlıdır. İyi insanlarla karşılaşmaya ve yardım sever olmaya delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda babam ile kendimi uygunsuz şekilde gördüm çok korktum sonrasında ve hala tedirginim çünkü baba kızın o hali imkansızdır ve ben 3 defa tekrarladım rüyamı


arifselim
Rüyan senin için sana zarar vermek veya iftira atmak isteyen kimselerin varlığına ve kendine bu açıdan dikkat etmen gerektiğine işarettir. Kişinin ayağını kaydırmak ve adını lekelemek amacında olan şerli bazı kimselerin varlığıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Rıdvan
Selamun aleykum rüyamda 1 2 ay kadar önce memleketteydim. Rüyamda evdeyim uyandim yuzumu yıkamaya gittim o sıra babamın mezardan dirildigini hissettim aneme gidip babam dirildi geliyor ama fazla zamanı yok dedim kapıdan içeri girdi. Hadi gidip şundan parayı alalım dedi gittik ama adamın yüzünü unttum adam yok borç almadım diye inkar etti babamda parayı verde feri gitmem lazım dedi orda uyandım . Dunde rüyamda babam var ve yuzunu hatırlamadîgım 3 4 kişi var yine bieinden bir alıcagı var almaya gitmiyoruz ama birden bişey oluyo hepimiz gulmeye başladık uyandim. Babam birine kefil olmuştu bide kredi çekmişti onlarla ugraşıyorum ondan mi hep boyle görüyorum merak ettim bide 4 5 gun önce tövbe ettim Allahu tealanın izniyle 5 vakit namaz kılmaya çalîşıyorum. Yoeum için teşekkur ederim Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah babanıza rahmet eylesin. Bu gördüklerin ya etkilendiğin olaylardan veya babanın olmasını ve yapmanı istediği şeyleri yerine getirmen gerektiğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


azm92
selamun aleykum. dun gece gördüğüm tuhaf hissettirdi tam hatirlamiyorum ama sanirim banyodaydim ciplak halde oturmustum o arada babam girdi banyoya ciplakligimi hiç tuhaf karsilamadi gozlerini dikip bana bakiyordu sanki kotu niyetliydi tovbe tovbe rahatsiz olmustum ve cikmasini soyledim cikti sonrada uyandim. seytani rüya gibi geldi anlam weremedim

Okudunuz mu?  Rüyada Beylik Kurmak

arifselim
Aleykum selam. Bir kadın kendini çıplak olarak bu şekilde görürse bu iyi değildir ve bazı üzücü sözler işitmesine işarettir. Allah’tan hayırlısını dile ve bir ikaz olarak kabul edebilirsin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda rahmetli babamı yatakta hastalanmış ameliyat olmuş şekilde yatakta çıplak görüyorum beni görünce yarım yamalak üzerini örtüyor. rüyam ne anlama gelir..


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya içinde bulunduğun sıkıntılara ve bunların bir süre daha devam etmesine tabir edilir. Ayrıca babana bol bol dua etmeye ve kabrini ziyaret etmek anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen babamı gördüm.Öbür odadan sesi geliyor bağırdı ve Gereksiz yere çok sinirlendi ardından bağırarak ve koşarak elinde kocaman bıçakla ve çıplak şekilde üzerinde kan lekesi vardı beni oldurmeye geliyordu gözumu kapattım ve tam vuracakken uyandım.Yorumlar misiniz teşekkür ederim


arifselim
Bu rüya her ne kadar korkutsa da asıl olarak hayırlıdır. Allah’ın izniyle başarılar elde etmeye ve maddi açıdan bir çok kazanlar elde edeceğine alamet eden hayırlı ve güzel bir rüya olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Beşar Esad'ı öldürmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ev de oturuyorum yanımda annem ve ünlü birisi var(Murat Boz) sonra mutfağa gidiyorum ona yemek yapıcam elinden tutuyorum Benimle mutfağa geliyor sonra mutfakta beni yanağımdan bir kaç kez öpüyo sarılıyor.


arifselim
Bu rüya hayırlı ve güzel olarak tabir edilen rüyalardandır. Rüyasında ünlü birini görmek kişinin sıkıntı ve darlıktan kurtularak rahata ve esenliğe kavuşmasına delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamı BeytullAh ın içinde çırılçıplak gezerken, bir kadına sarkıntılık yaparken gördüm. Kadında başı açık, çok bakımlı ve güzel bir kadındı. Kabe’nin hemen önünde Halil İbrahim makamı denilen yerdeydik. Bende kendi kendime babam nasıl böyle bişey yapar diyordum.


arifselim
Çıplak olarak babayı görmek bazı sırların ortaya çıkmasına ve utanmaya tabir edilir. Taciz olayına şahit olmak ise senin önemli olaylara karşı nasıl bir tavır sergilediğini gösterir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda babami ciplak uzanmis annmde beyaz boyayla babami boyuyo goruyorum diyorumki oyle boyicana tişörtünü. Cikart onu boyiyalim diyorum babamda sen karisma diyo anlami nedir acaba


arifselim
Merhabalar. Bazı sırların ortaya çıkmaması için annenin dikkat ettiğine işaret eder. Çünkü bu şekilde çıplak görmek, gizli şeylerin açığa çıkması manasında tabir edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekmek

Kayıtsız Üye
Rüyada hiç bilmediğim bir evdeydik birileri bizim eve kaçıp saklanmak istedi bizde onları sakladık sonra polis gelip onları toplayıp götürdü o ara ben bağırınca babamda hemen geldi polis onuda götürmek istedi arabaya bindirince babama baktım ama çıplaktı üzerinde hiç bişe yoktu mahrem yerlerini görmedim ama sonra uyandım


arifselim
Bu rüya ancak kişinin durumuna göre yorumlanabilir. Genel bir yorumu ise, rüyayı gören kişinin çok değer verdiği ve manevi değeri çok yüksek olan ailevi bir hatırayı kaybetmesine veya bir sorun yaşamasına yorumlanmıştır. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ölmüş babamı rüyamda kanepede çıplak uyurken gördüm misfarilerimiz vardı babamı uyandırmaya çalıştım baba kalk misafir var üstün hiç müsait değil sana elbiselerini getireyim mi dedim getir dedi gittim dolaba açtım atlet çorap kışlık kazak buldum sonra birden uyandım


Tohat
Hayata karşı takındığınız tavırları gösterir. Sabırlı duruşunuz ile sakin bir hayatı tercih edecek, parasal sıkıntıya girmeyeceğiniz gibi yaşam kalitenizin de artacağı yönünde tabir edilmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada balık görmek ne demektir?

Gokley
Rüyamda kendi evimde oluyorum yatak odasında kızımı emziriyorum eşim çıplak oluyor o ara diğer odadan babam geliyor eşim dur gelme diyor babam geliyor ama çırılçıplak mahrem yerleri hep gördüm sonrasında babam bağırıyor naptınız sız burda diye orda uyanmışım hemen


Tohat
Hayırlı günler. Çevrendekilerden her kime emek verdiysen bunun karşılığını alacağına hem bu dünyada hem öteki dünyada, vefa göstererek her daim hatırda kalacağına, Eşinle tüm samimiyetinle bir derdini, bir sıkıntını veya paylaşmak istediğin bir durumu en açık haliyle anlatmak isteyebileceğine rivayet edilmektedir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada babayı çıplak görmek, Ruyada babasını cıplak gormek, rüyada babayi çiplak gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada balık tutmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada babayı çıplak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.