Anasayfa
6 Kasım 2021, 2:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ayetel kürsi okumak

Rüyada ayetel kürsiyi sesli okumak

duygu
Selamünaleyküm hocam benim sorum ben bu sabah namazdan sonra rüya gördüm ki biri hasta o kişinin başına elimi koyup ayetel kursi nas Felak okuyorum ve annem sonrada beni çağırıyor gel köfte yoğur diyor gidiyorum köfte yoğuruyorum hazırlıyorum sonra uyandım zaten


Yorum: Rüyada ayetel kürsiyi sesli okumak

arifselim
Aleykum selam. Manevi yönü çok olan hayırlı bir rüyadır. Bu rüya manevi anlamda yükselmeye, hayırlı bir yolculuğa çıkmaya ve herkesin önüne geçmeye bu sayede üstünlük kazanarak çok başarılı olmaya yorulur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada ayetel kürsi okumak

Pnr12
Rüyamda madde bağımlısı amcamın içine üç harflilerin girdiğini görüyodum uyurken bir anda bana musallat olup bacağımdan çekiyorlardı havada bir vaziyette yatağın başlığına tutunmuş çekmesinler diye uğraşırken yüksek bir sesle ağlayarak besmele çektim ayaklarım yere basınca koşarak anneme sarılıp ayetel kürsi okumaya başladım fakat yarım kaldı o korkuyla yerimden sıçradım içimden hala ayetel kürsiyi okuyordum anlamını çok merak ettim

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş ve su görmek

Yorum: Rüyada ayetel kürsi okumak

arifselim
Bu rüya şeytani bir rüyadır. Yani insanı korkutup ürkütebilir lakin özel bir yorumu olmaz. Aslında en doğrusu hiç önemsememek ve anlatmamaktır. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda acı acı evin zili çaldı o zilin bizim zil olmadığını biliyordum arkadaşımla aynı odada kalıyoruz o kapıyı açmak için kalktı ben arkasından bizim zil değil der gibi açma açma uyu dedim ama o çoktan kapıyı açmıştı arkamda ismimle seslenen biri vardı giderek üzerin e bir ağırlık çöktü pınar pınar diye bağıran bir erkek sesi kim cikaramadim arkami dönemedim olduğum yerde bağırmak istedim ama sesim çıkmadı zor bela imdaaaaatt diyebildim arkadaşıma seslendim 2 3 kere ama nafile duymadı beni sonra bilincim acildi bunu uykuda yaptığımı farkettim rüyamda bağırmıştım arkadaşım hala uyuyordu üzerindeki ağırlık bir türlü gitmiyordu besleme çektim ayet-el kürsiyü okumaya başladım üzerimdeki ağırlık yavaş yavaş kalktı gittiğini hissettim o ses de kayboldu ayet-el kürsikürsiyi okuyarak uyandım…

Okudunuz mu?  Rüyada abinin öldüğünü duymak

arifselim
Bu rüyalara kabus rüyalar denir ve tabir edilmezler. Bunları insanın zaman zaman görmesi normal bir durumdur. Eğer sık sık görülüyor ve rahatsız olunuyorsa o zaman uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi okumanın Allah’ın izniyle çok faydası olur.


Kayıtsız Üye
iyi gunler ruyam tam olarak aklimda değil fakat rüyada annemin rahatsizlaştiğini gördüm ve korkarak yüzune ayetül kursi okudum cevaplarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada ayda yürüdüğünü görmek

arifselim
İyi günler. Birinin rahatsızlandığını görmek yani hastalanma şeklinde görülmüş ise bu hayırlıdır ve sağlıklı olmaya tabir edilir. Ayetel kürsiyi okumakta iyilik ve duaların kabulüne işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün Aleyküm. İşyerinde bir arkadaşım var hep üzerime yalanlar söyleyip, birşeyleri kötüye çekiyor ve hep bir bahane peşinde. Haksızlığa uğruyorum, hep bir oyun peşinde, benim işimden ayrılmam için böyle yapıyor. Şirket Müdürümüz de tanıdığı olduğu için onun haksız olduğunu bilmesine rağmen tanıdığı olduğu için onun tarafını tutuyor. Şöyle bir rüya gördüm, rüyamda yine o kişi yine bir şey ile beni suçluyor ve bende masamdaydım, masamın üzerinde ayetel kürsi duasının olduğu bir kart vardı. Ben de o kartı aldım elime ve öyle olmadığını söyledim. Yalnız fark ettim ki, ayetel kürsünün olduğu karın orta tarafı yırtıktı. Rüyamda, yine haksızlığa uğradığım için çok ta üzgündüm. Rüyamı yorumlar mısınız. Ayetel kürsünün olduğu kart yırtıktı bu kötü bir şey mi. Yorumladığınız için şimdiden teşekkür ederim. Rabbim sizden razı olsun. Allah’a emanet olunuz.

Okudunuz mu?  Rüyada Adam Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Allah yardımcın olsun ve sıkıntılarını gidersin. Bu rüyanın en açık işaret ettiği yorumu, yaşadıklarının çok etkisinde kaldığına, üzüldüğüne ve çareler aradığına alamet eder. Bir düğer yorumu ise, o şerlilerin şerrinden Allah’ın izniyle kurtulmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada araba ile dolaşmak

Kayıtsız Üye
Selamunalykum ben bayanim dün yatağa yattigimda dua okumadım usendim böyle genelde okurum rüyamda gerçek bile olabileceğini varsayarak bir şey beni çok rahatsiz ediyordu kötü bir varlık olduğuna emin olduğum yattığım yerde kitlenmis gibiydim sonra istemsizce 3 ayetel kursi okudum okuduğum sey başta değil ama 3.cu de birşeyi rahatsız etti bir kadın yanarken çığlık atar ya çığlık sesi duydum sonra felak nas okudum uyandığımda gece 2 idi


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya kötü veya olumsuz olmasa da biz bunu özel bir manada tabir edemeyiz. Belkide rüya sahibi için dualarının kabulüne delalet eder diyebiliriz. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ampul Görmek (imam nablusi)

Ayse_33
Selamünaleyküm hocam Ben rüyamda Kız kardeşimle sahil gibi bir yerde yere yatırılmış zorla tutulmuşuz ve elimiz kolumuz bagli değil ama saanki çok kuvetli bisey bizi tutuyor
Sonra birden bir kadın gibi görünen yüzü tam net değil ama üstüme doğru geliyor bana zarar vereceğini anlıyorm hemen ayetel kursi okuyorm ama çenem kitlenmiş her okumamda çenem hafif açılıyor ve birden bedenim kitli vaziyeten kurtuluyor kalkıyoruz hemn kardeşimle kaçıyoruz o kadar gerçekti ki uykudan uyandım gördüğüm bu rüya hakkında bana yardımcı olmanızı isterim inşAllah ALLAH RAZI OLSUN.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sana hayatına zarar verecek hatalardan geri durmaya, günah olan durumlara bundan sonra meyl etmemeye daha özenli olmaya, hatalarından ders çıkartarak daha az zarar ve hata ile yolunu çizmeye gayret etmeye delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Arbalet Görmek

hamide_1743
Selamün aleyküm, rüyamda ara ara kalbime korku veren bir şeyler vardı ama in midir cin midir bilmiyorum. önce fatiha okudum. Sonra ayetel kursi okumaya başladım. İçimdeki korku bir geliyor bir gidiyordu. O kadar çok ayetel kursi okudum ki bana yattığım andan itibaren sabaha kadar okumuşum gibi geldi. çoğunlukla besmelesiz okudum ard arda. Aklıma geldikçe de besmele çektim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hayırdır ve ferahlik göreceğin günlerin müjdecisi gibidir. Rüyanda seni korkutan his adlinda hayatinda istemediğin olumsuzluklardır. Sana sıkıntı veren huzursuzluk hissettiren hangi konu varsa bunların er ya da geç son bulacağının haberini teşkil etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır

Okudunuz mu?  Rüyada ayı ve köpeğin kovalaması

seyit34
Selamın aleyküm hocam.rüyamda bir arkadaşın işyeri deyim.kapının önüne doğru ilerlerken.kapıda dışarda arap hanimlari gibi giyimli bir bayan beni dışarı sesliyor, gel diye.ben gelmem diyorum gözleri iri taneli buğday tenli renkli gözlü kapali biri.göz göze geliyoruz.sen gel diyorum.içeri giriyor dükkana tam bana yaklaşıyor o an rüyamda bir an ayetelkursi okumaya başlıyorum.ben okudukça onun yüz kısmını bir sis kaplamaya başladı.daha sonra yüzü yanarak.bağırıp kaçtı gitti.bunu manası nedir hocam.Allaha emanet.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatındaki bir sorunun huzursuzluğa yol açması nedeniyle sıkıntı içinde olabilir veya olacağını gördüğün kadında bunun yansıması, okuduğun ayetel kürsi ise bu huzursuzluğun yakın zamanda kuruyarak yok olacağı, hayatından temelli olacak şekilde uzaklaşması ve son bulması manasındadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Atlet Görmek (imam nablusi)

fttaburr
Selamün aleyküm hocam.Bir rüyam var.Rüyamda geniş bir köy gibi bir yerdeydim.Ve o köyde ermiş biri varmış yani Allah dostu birisi varmış herkes ona gidip sorular sorup danışıyorlarmış.Rüyamda bunun bilincindeydim ve o da Hz.Rabiaymış.Ben de yanımda birisiyle Hz.Rabia’nın yanına gitmek için çok yol yürüyordum.Engebeli yokuşlu çevrede evler olduğu yerlerden yürüyordum.Elimde de bir kağıt ve bir kalem vardı.Kağıda ayetler kürsiyi yazarak gidiyordum Hz.Rabia’nın yanına.Her birkaç adım yürüdüğümde birkaç kelime yazıyordum mesela iki adım yürüdüm lehü ma yazıyordum bu şekilde tamamlıyordum yazmayı.Çok garip ve beni etkileyen bir rüya bu.Rica etsem tabir edebilir misiniz? Şimdiden sağolun hocam.


Tohat
Ve aleyküm selam. Seni çaresiz ve sıkıntı içinde bırakan sorunların varsa bunların tarih olacağına, çözümsüz gibi görünen işlerinin hal çaresi bulunacağına, işlerinin yoluna göreceğine ve bu sayede kazancını artıracağına, kısaca Allah’ın yardımını dileyerek sorunlarını çözmeye ve düze çıkmaya alamettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Arkadaşım Rüyada Annesiyle ihtilam olduğunu söylüyor

rüyada ayetel kürsi okumak, rüyada ayetel kürsiyi okumak, rüyada ayetel kürsi okuduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ayrı olduğun eşini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ayetel kürsi okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.