Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:33
missa5
Abone

Mübarek vefk duası var mı? yok mu?

Mübarek vefk duası var mı? yok mu?

Kayıtsız Üye
mrb Allahını seven mübarek vefk duası varmı? yokmu? yazsın varsa duayı yayınlasın Allah rızası için bilen varmı? açıklasın… tşklr şimdiden ben dilan..


Yorum: Mübarek vefk duası varmı? yokmu? yazsın varsa duayı yayınlasın Allah rızası için bilen varmı? açıkla

imam
Vefk duası denilen tılsımlı muskaları yapmak ve yaptırmak günahtır sakınmanızı tavsiye ediyoruz.

Okudunuz mu?  Şii ve hanefi arasındaki farklar

Yorum: Mübarek vefk duası varmı? yokmu? yazsın varsa duayı yayınlasın Allah rızası için bilen varmı? açıkla

Kayıtsız Üye
Şifalı olduguna inaniyoruz demissiniz. Oyleyse neden yanlış? Neticede Allahtan istiyoruz ve haram olmayan birşeyi. Kusura bakmayın anlamak için çok soru soruyorum


vefk duası, vefk duası, daima istismara müsait bir konudur. Bu açıdan böyle şeylerle meşgul olunmasını asla tavsiye etmiyoruz.

Bu kategoride yer alan Hz. Muhammedin cenazesi neden 2-3 gün bekletilip defnedildi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mübarek vefk duası var mı? yok mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.