Anasayfa
5 Nisan 2023, 9:11
Gusul
Yönetici

Rüyada eşi dışında başka birini görmek günah mı? Gusül gerekir mi?

Rüyada eşi dışında başka birini görmek günah mı? Gusül gerekir mi?

Kayıtsız Üye
Allah rizasi için yardim edin bana cunku çok zor durumdayim çok kotuyum zevk alamiyorum birseyden ben evli bir bayanim rüyamda esimi goruyorum camasirimda ıslaklık falan olmuyor rüyamda esime dokunsam bile biraz heyecanlanip hemen uyaniyorum gusül gerekecek bir durum olmuyor ve gusül almiyorum ooof bugünde rüyamda baska birisini gördüm ve yine biraz heyecanlanarak uyandim iliski falan yoktu ıslaklıkyok baskasini gördüğüm için gusül gerekir mi ve bu ruyanin bana günahı olur mu dua ediyoum boyle rüyalar gormemek için elimde değil zaten normalde gusül konusunda çok incelerim herseyi ve uzun sure gusül alirim bu ruyalarda seytanin bir oyunumu uzun oldu hakkinizi helal edin bana gusül gerekirmi gorulen ruyalardan dolayi derdimi kimseye anlatamiyorum esime bile sadece size yaziyorum nooolur yardim

Okudunuz mu?  Cinsel içerikli video izledim gusül abdesti gerekiyor mu?

Cevap: Rüyada eşi dışında başka birini görmek günah mı? Gusül gerekir mi?

Ramadan
Eşi dışında rüyada birini görmek günah değildir.
Gusül sadece meni çıktığında gerekir.


rüyada gelinini başkasıyla görmek, rüyada başka erkek görmek, rüyada başkasıyla birlikte olmak

Bu kategoride yer alan Parfüm, kolonya, esans vb. maddeler abdesti bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşi dışında başka birini görmek günah mı? Gusül gerekir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.