Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek

Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek

bow38
Rüyamda küçük bir yanlış anlaşılma suçundan dolayı polisler gelmişti. Beni merkeze götürmeye karar verdiler polis arabasının içinde durumu izah ettikten sonra suçsuz olduğumu anladılar ve genede polislerle şakalaşak, güle oynaya merkeze gidiyorduk. Sonra yolda büyük bir yılan gördük. Arabayı süren polis "bak bak bak yılana bak" deyip durdu.
arabadan indik kocaman bir piton yılanı vardı. Polisler yılana yaklaştılar ve bir kaç el yılana ateş ettiler. Yılan yaralandı acıyla polislere saldırmaya çalıştı ama polisler panikledi ard arda ateş ettiler. Yılan öldü. Ama kurşunun biri bacağıma sekti. Yaralandım gerçek gibiydi kanın ılıklığını falan hissettim.

Okudunuz mu?  Rüyada Yalan Söylemek Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek

arifselim
Rüya sahibinin maddi anlamda sıkıntılar çekmesine ve kurtulmaya çalıştıkça daha çok batacağına işaret eder. Ancak sonunda Allah’ın izniyle sıkıntılarını aşmasına ve zararlardan kurtularak ferahlığa ulaşacağına alamet olarak tabir edilir Yılanın öldürülmesi iyidir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yaralı birini görmek

Yorum: Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek

bow38
Bu günde ayrı bir rüya ;
Rüyamda bütün aile toplanmış oturuyorduk. Başka odaya girip çıktım baktım ki kimse kalmamış odada hemen yan taraftaki evimize gittim herkes oradaydı. ("Gerçek hayatta bir kere gördüğüm bir teyze") Güzel yüzlü edepli bir teyze davetsiz misafirliğe gelmişti. -İyi hoş geldin. gel buyur. dedik ve rüya bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni ev ve halı görmek

Yorum: Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek

arifselim
Doğrusu öyle bir rüyayı tabir edemeyiz. Çünkü berrak olmayan ve tabir edilecek özel bir yönü olmayan rüyalardandır. Zaten her rüyanın tabiri de yoktur ve sormaya da gerek yoktur. Daima rüyalarının hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada yağmurda yürümek ve ıslanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.