Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:59
missa02
Abone

Sevgiliyken İşlenen Günahlar

Sevgiliyken İşlenen Günahlar

MİSAFİR
Secgiliyken Sevgilinin Elini Tutmak öpmek Sarılmak şehvetle Yaklaşmak Ve Birlikte Olmak Bilindiği Gibi Haram Ve Günahtır Fakat Kişi Sevgili Olduğu Kişiyle Evlenirse Bütün Günahları Af Olur Mu? Birde Oruçluyken Zevcenin Elini Tutmak Orucu Bozmaz Fakat Oruçluyken Sevgilinin Elini Tutmak Orucu Bozar Mı Ya Da Evlendiğinde Yaptığı Bütün Günahlar Evliymiş Gibi Sayılacaksa Sevgiliyken Elini Tuttuğu Için Bozulacak Olan Orucu Bozulmamış Mı Sayılır? Bu Konu Aklımı çok Karıştırıyor Cevap Arıyorum.

Okudunuz mu?  Akciğer Hastalığı İçin Dua

Cevap: Sevgiliyken Işlenen Günahlar

Ramadan
< Secgiliyken Sevgilinin Elini Tutmak öpmek Sarılmak şehvetle Yaklaşmak Ve Birlikte Olmak Bilindiği Gibi Haram Ve Günahtır Fakat Kişi Sevgili Olduğu Kişiyle Evlenirse Bütün Günahları Af Olur Mu? >
samimice tövbe edilemeden asla günahlar affolunmaz.
< < Birde Oruçluyken Zevcenin Elini Tutmak Orucu Bozmaz Fakat Oruçuyken Sevgilinin Elini Tutmak Orucu Bozar Mı > >
oruç bozulmaz ama bozulmaktan beter olur. hiç bir sevabı kalmaz.

Okudunuz mu?  Muhabbet kuşu beslemek günah mı

İşlenen Günah Mumsema

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam ben nasıl yaptığımı bilmiyorum ama bu şekilde yaşayamıyorum anlatırken kendimden utanıyorum en çok Allah’tan ben onun yüzüne nasıl bakıcam Ölmek istiyorum ama yapamam daha fazla günaha girerim diye yapamam.Hocam ben 20 yasında bir günah işledim ailerinde bildiği onayladığı birisiyle tanıştım her şey iyiye gidiyordu sonra konu birden gerdek gecesine geldi konuştuk ettik ve benden zorla fotoğraf istedi bir şeyi kullanarak bende atmak zorunda kaldım yüzüm görünmeden üst mahrem yerimi çekip attım.Biliyorum çok kötü ahlaksız bir insanım ben böyle birisi değilim yemin ederim Allah korkusu olan dinini yaşıyan birisiyim ama nasıl oldu ben nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum.Allaha tövbe ettim tövbe namazı kıldım kaç kere ama içim acıyor yanıyorum bu günah beni öldürüyor.Namaz kılarken utanıyorum Allah’tan benim gibi ahlak yoksunu Allah’ın secdesine nasıl varır diyorum.Şimdi birisiyle evlenicez ona olanları anlattım biraz forografida dedim ama sutyenle attım dedim yalan söyledim o bana kızmadı bende alkol içerdim benimde çok günahım var beni sen düzelttin Pişmansın bunu sorguluyamam ama benden yalan söylemediğin için saklamadığın için sana inanıyorum dedi.Şimdi ona gerçeği söylemek istiyorum ama yapamıyorum bana sen ne yaşamamış olursan ol seni her şekilde kabul ederim dedi seni tanıyorum senin kalbin mükemmel asla kötü birisi değilsin hata yapmışsın pişmansın senin öyle biri olmadığını biliyorum dedi.Ben şimdi ne yapmalıyım anlattım ama ayrıntısına kadar değil oda sormadı bu güne kadar.Sizce unutup evlenmeliyim ben hak ediyormuyum onu benim gibi bir pislik insan.Yoksa söylemelimiyim bana yardım edin.Kendimi düzelletim bir kere yaptım bu günahı ilk defa kandım ama bunun arkasına sığınarak yaşıyamam.Allah beni affeder inşAllah ömrümün sonuna kadar affetmesi için dua edicem.

Okudunuz mu?  Bazılarının imtihanı neden çok ağır oluyor

Yorum: Sevgiliyken İşlenen Günahlar

vel Fecr
Allahın örttüğünü inş. sende açma. bu sana çok iyi ders olmuş. inş. bundan sonra amellerine dikkat et.
bu şeytanı vesveselerden de çık. unutma Allah teala tevvabtır. gidilecek tek kapı odur. ona herşey kolaydır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm evet bana çok iyi ders oldu.İnsanlar beni överken benim yaptığım aklıma geliyor hiç birini hak etmiyorum ah bilseler bu yaptığımı hak etmediğim övgüler .Vicdan azabıyla pişmanlıkla utançla yaşamak çok zor ama belki de imtihanım budur.Evet kimseye söylememeliyim Allah örtü açmak benim haddim değil.Ama bir kere yapılan pişmanlikla yanıp tutuşan kalbimi Allah görüyor.Kendimi düzeltiyorum. Rabbime bıraktım.Kendimi ahlaksız bir kadın olarak görmek çok kötü ama geç değil rabbim tövbe edince tertemiz yapıyor ben binlerce kez tövbe ettim inşAllah temizlendim hayatima sıfırdan temiz ahlaklı Allah korkusunu kalbinde aklında taşıyan unutmayan bir kadın olucam. Cevabınız için çok teşekkür. Rabbim sizin yolunuzu açık etsin.Bizi yardımcı oluyorsunuz Allah sizden razı olsun. Allah’a Emanet olun.

Okudunuz mu?  Tek elle yemek yerken, diğer elle bir şey içmek

vel Fecr
ve aleykum selam.
belki ordaki şerdede sizin için bir hayır vardır.
siz o şerri işleyince ruhunuz daraldı, kendinizi çok kötü hissettiniz ve bu size öyle bir tecrübe oldu ki hayatınızın diğer kalanına 2 kat daha fazla ehemmiyet göstermenizi sağladı.

siz bu musibetten ders almışsınız. ya ders almasaydınız ? Allah muhafaza daha da ileri gidebilirdi.

Okudunuz mu?  Dini İslami testler

yani müslüman basiret feraset sahibidir. bir musibetten birden fazla ders çıkarır ve bunu hayrına çevirir.
Gafururrahim olan Allah teala günahlarımızı affetsin inş.


Kayıtsız Üye
Allah sizden razı olsun.Bana çok yardımcı oldunuz size nasıl teşekkür etsem az tek yapabildiğim sizi dua etmek.Ben dersimi çok iyi aldım.Allaha emanet olun.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin ayak izi gerçekmidir

vel Fecr
Fiemanillah. Alah cümlemizden Razı olsun. Allah sizi eşinizi evladınızı hayreylesin islama bağışlasın.


Kayıtsız Üye
Amin hocam çok sağolun.Bir sorum daha var o fotoğrafımda söylemeye bile dilim varmıyor çok utanıyorum sildim dedi ve bilmiyorum inşAllah silmiştir ama internette öyle sitelere koyan bazı kararktersizler var benim resmimide koyduysa ben bilmiyorum banada günah mı yazılıyor paylaştıysa.İnsAllah Rabbim öyle bişey yapmasına müsade etmemiştir.

Okudunuz mu?  Belinay ismi Hakkında Herşey

sevgilinin elini tutmak günah mıdır, sevgiliyken işlenen günahlar, sevgiliye sarılmak günah mı

Bu kategoride yer alan Meleklere iman etmenin davranışlar üzerindeki etkisi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevgiliyken İşlenen Günahlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.