Anasayfa
28 Mayıs 2022, 5:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Arapça Harf Görmek

Rüyada Arapça Harf Görmek

safkalp
S.a
Geçen gün bir rüya gördüm. Şu anda ayrı olduğum ve canımdan çok sevdiğim ve dönmesi için her namazdan sonra dua ettiğim sevdiğim insanı görüyordum.
Rüyada bizim eeve geldiğini görüyorum ancak kendisini evde göremiyorum. Çantasını karıştırıyorum ve bir çocuktan poşet kargo geldiğini görüp, kargoyu açıyorum ve içinden beyaz bir zarf içinde yeşil zikir tespihi görüp zarfı avucuma alıyorum..Sonra rüyanın tam neresinde olduğunu hatırlamıyorum ama küçük beyaz kağıtta arapça yazı görüyordum?

Bunlar ne anlama geliyor acaba?


Cevap: Rüyada Arapça Harf Görmek

Desert Rose
Bir dilin harflerinin, hangi dilden olursa olsun, belli bir dizi içinde sıralandığını
görmek dağınık işlerin bir düzene girmesine, Harfleri sıra takip etmeksizin yahut

dağınık görmek düzensizliğe, Kur’an harflerini bir yerde görmek ilim ve hikmet s
ahibi olmaya, Harfleri bir kağıda yazmak bir şey gizlemeye ya da okumaya,
Anlamlı kelimeler oluşturacak şekilde harfleri bir araya getirerek yazmak sağ
elle olursa mirasa kavuşmaya, sol elle olursa birine hile yapmaya delalet eder.
arşivden…

Okudunuz mu?  Rüyada altın bilezik görmek

Cevap: Rüyada Arapça Harf Görmek ve sigara yakmaya calismak

Kayıtsız Üye
Rüyamda okulumuzda sigara içilen yere giriyordum normalde orada tv yok ama rüyamda bir yere asilmis televizyon duruyordu orada gs ile yabanci bir takimin maci vardi sandalyelerden biri bostu ve ben oturuyordum bos olana cebimden sigarami cikariyordum ama sigaranin yarisindan azi kalmis ve sanki yanmis gibi bazi yerleri siyah olmus cakmak cikarip yakmaya calisiyorum ama bir turlu ucu yanmiyor yanimda bizim okuldan gecen yil mezun olmus bir cocuk oturuyor onunla hiç sohbetim yok ama adini falann biliyorum benim sigarami bu ssefer o yakmaya calisiyor baya bir zor oluyor ama sonunda yaniyor. Bir dde bir masanin onunde yillar önce hoslandigim cocukla beraber oturuyoruz bana osmanlica dersi gibi seyler soyluyor sonra onunla beraber Arapça harfler yazmaya basliyoruz biara durup sariliyoruz. Bu dedigi cocuk da bizim okulda.

Okudunuz mu?  Kötü rüya görmemek için yatmadan önce okunacak dua

Yorum: Rüyada Arapça Harf Görmek

arifselim
Bu rüya zor ve sıkıntılı bir ahlak sahip olmak anlamındadır. Bazende bu olumsuz özellikleri taşıyan bir arkadaşa sahip olmak manasındadır. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda karanlık bir odaya girdim, o kadar karanlıktı ki korktum. Birden bire hiç bilmediğim bir duayı okumaya başladım birden tavanda büyük bir ışık yandı. İlerlemeye başladım sağ tarafımda camın arkasından ateşler yükseldi ve ortalık dahada aydınlandı . Ben adım attıkça alevler şerit halinde yolu aydınlattı fakat garibime giden şey alevlerin üzerinde Arapça harfler belirdi. Bu rüyadan çok etkilendim, yorumunu yaparsaniz çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada kefenlenmiş ölüleri tabut içinde görmek

arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle mutlu ve güzel günlerin işaretidir. Rüya sahibi gelecek günlerde kurtuluşa erecek ve çektiği tüm zahmetten ve çileden kurtulacaktır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kavgali oldugum görümcemle bizim kapinin önünde bulunuyoduk çok güzel kar yagiyodu sonra ikimizde başimizi gök yüzüne kaldirdik gökyüzünde Arapça dal harfi vardi sonra başka harflerde belirdi ve yazi mustafa oldu yorumu neki acaba?

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizin Gördüğü Rüyalar ve Yorumları

arifselim
Bu hayırlı bir rüyadır. Allah’ın izniyle bu duaların ve dileklerin kabul görmesine yorumlanır. Gökyüzünde görmen daha da sahih olması manasındadır. Mustafa isminin ise bildiğimiz kadarıyla özel bir manası yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam.gecen ay Berat akşamı telefon görüşmesi yapıyordum.yengemle sahip elimde Arapca Allah yazısı cıktı.sabaha kadar elimde kaldı çok şaşırırdım hala şaşkınım nedir ne anlama geliyor isterseniz resimde yollayabilirim bu bir rüya değil gercek


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık. Yinede olmuşsa Allah’a havale et ve Allah’tan hayırlısını olanı iste. İlla bir mana vermeye de gerek yoktur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda birinin bana büyü yaptıgı kagıdı buluyorum .kagıdın yarısı elîmde yırtılıyor ve bazı harfleri sağ avucumda kopyalanıp silinmiyor.o kagıdı yapan kisinin zorla ağzına sokuyorum ye diyorum.kagıdın diğer yarısını tavada yakıyorum.bu kisi eski kaynanam

Okudunuz mu?  Rüyada lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi duymak

arifselim
Bu iyi olarak tabir edilmez. Düşüncesizce ve tedbir alınmadan yapılan şeylerden dolayı acı çekmeye, kötü günler yaşamaya, hayal kırıklığına uğramaya ve çeşitli pişmanlıklara tabir edilir. Ayrıca bir görüşe göre de bu durumları geride bırakacağına ve kurtulacağına işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda karabasan beni basıyordu. Renkli dönemindeyim.6aylik erkek bebeğim var
Ona dönmeye çalışıyorum dönemedin .Eşime dönmeye çalıştım dönemedin. Icimden tedbir getiriyordum.Dua ediyordum gitmesi için.Sonra sol elimin uzadigini üzerinde arabca harfler gördüm.Sonra duzeldi. Sabah ezanondan sonra sabaha karşı gördüm.


arifselim
Karabasan görülen rüyalar tabir etmiyoruz. Bunlar kabus rüyalardır ve şeytani rüyalar olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişiyi çokça etkilemesi normaldir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulü dinlemek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda eskiden oturduğumuz apartmana ve akrabalarıma uğruyorum. Akrabalardan çıkıyorum montumun kapşonunda büyü kağıdı buluyor bir akrabam ve açıyor kağıdı arapça yazılar ve iğne çıkıyor birden iğneler çoğalıp topa dönüşüyor. Daha sonra tekrar ikinci büyü kağıdı aynı şekilde ortaya çıkıyor ben bozdurmak istiyorum bu büyüleri. Bir kadın buluyorum okuyor ve bir tanesini bozuyor ve ben diğeri ne olacak diyorum kendin oku diyor.


Tohat
Merhaba. Rüyayı gören kişiyi olumsuz etkileyecek gelişmelerin yaşanacağına delalet olur. Kişi yaptığı bir hatadan dolayı sonucunu olumsuz şekilde yaşayarak çekeceği şeklinde tabir edilir. Yine de Allah daha iyisini ve doğrusunu bilir.

Okudunuz mu?  Rüya: mezarı sel bastı

Hakan Pala
Dağ gibi yüksek bir yerde tapınak benzeri bir yer keşfedilmiş, ben ve ailem oraya araştırmaya gitmişiz. yeraltında çalışma yapılıyormuş ve sadece gitmek istedikleri yerin 3 de 1 i kazılmış biz sonra kazmaya devam ederler diye işçilerle dinleniyoruz (daha biz madene inmedik) neyse sonra elime taş ya da yüzük parçası gibi bir şeyle
O tapınak benzeri yere fırlatıp alıyorum farklı yerlere tak tak tak tak diye 4 yerden aynı ses geldi 5. Yerden tok diye farklı bir ses geldi ters yönüme döndüm elimdeki çekiç ile bir vurdum 5 tane kare blokların hepsi kırıldı 3 ünden altından 10 inc tablet büyüklüğünde hieroglyphler çıktı en başında altından bir firavun mezarı sanırım tabut vardı bende onu bırakıp, ayağa kalkıp bir masaya oturdum (şu piknik masalarına benzer) orada çalışma yapanlar şunu oku deyip elime eski görünümlü bir kağıt parçası verdiler sağ üst kısmında bilmediğim harf ( ) Arapça نننمن yazıyordu sol altında benim alfabeme çok benzer harflerle kelimeler yazıyordu hatta orada o kağıdı bana verene ‘bu benim alfabeme çok benziyor dedim o değil dedi’ son olarak 1- orada çalışan adam benim alfabemi nereden biliyordu da hayır o değil dedi ? 2- o Arapça yazı neydi anlamı neydi neden bana öyle bir yazı gösterildi 3- kağıdın sol altında neler yazıyordu ?

Okudunuz mu?  İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Tohat
Çevrenizdeki bazı kişilerin size hoşlanıp hoşlanmadığınıza bakmadan geçmişten bazı haberler taşıması anlamına gelir. Bu durumdan sevinç duyabilirsiniz veya mutsuz olabilirsiniz haberin niteliğine bağlıdır. Allah daha iyisini bilir tabiki.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar rüyamda bir yerdeyim sanki bir ev annemin eski evi gibi orada tarihi eser gibi şeyler buluyoruz annemin mis üzerinde Arapça yazılar var ben bulduğumuz şeye çok seviniyorum ben o Arapça yazıları çok değerli diye elimle topluyorum anneme bunlar benim olsun diyorum onlar çok değerli yemiş yorumlarda iz sevinirim

Okudunuz mu?  Başkasının adına istihare yapılır mı? Yazar: Mehmet Paksu

Tohat
Hayırlı akşamlar. Borcun kapanmasına, maddi sıkıntıların için yakınlarından destek alacağına ve bu konuda ferahlayacağına, ileriye yönelik yatırımlarda bulunacağına delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Mbilici
Hayırlı günler
Rüyamda sağ göğsümün altında arapça bir dörtlük beliriyor. Hatta arapça kitaplarda olduğu gibi bazı kelimelerin ok çizilerek küçük harflerle açıklamaları yapılmış. Şu an vefat etmiş bir yakınım yazıyı okuyup bana açıklama yapiyor.
" su 4 şey yaşanmadan kıyamet kopmayacaktir.
1 hayvanlar noktalanacak.
2 gdo lu ve bozulmuş gıdalar çoğalacak.
3 ….. unuttum.
4 hayvan suretinde insanlar meydana gelecek.
Bundan sonra artık geriye dönüş yoktur."
Açıklama bu şekilde.
Biz de kendi kendimize diyoruz ki
" Sadece 4. Madde gerçekleşmedi"
Tabirlerinizi bekliyoruz.
Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada savaşmak

Tohat
Hayırlı günler. Bazı rüyalar salihtir ve gerçeğini aratmayacak gerçekliktedir. Görmüş olduğun rüyanda bunlardan biri olup açık bir özelliğe sahiptir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada arapça yazı görmek, rüyada arapça harfler görmek, rüyada arapça harf görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede tanımadığın birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Arapça Harf Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.