Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:39
missa04
Abone

Nihat hatipoğlu askere gidenler için okunacak dua

Nihat hatipoğlu askere gidenler için okunacak dua

Kayıtsız Üye
nihat hatipoğlu askere gidenler için okunacak dua


Cevap: nihat hatipoğlu askere gidenler için okunacak dua

menzil_guller
Askere Gidenler İçin Okunacak Dua

Nihat hatipoğlu askere gidenler için okunacak dua

Ey Kainatı yoktan var eden, her şeyi emrimize yar eden Ulu Allah!

Okudunuz mu?  Sigara içmek mekruh, Marlboro içmek haram diyorlar. Bu doğru mudur ?

Lutfun ile bize bahşettiğin bunca nimetlere karşı layıkıyla şükürden aciziz. Bu aczimizin ifadesi ile ellerimizi açtık, boynumuzu büktük, yalnız sana ibadete ediyor ve yalnız Sen’den yardım diliyoruz. Dualarımızı kabul eyle Ya Rabbi!

Ey bütün dertlere şifa bahşeden Rabbimiz! Hasta gönüllerimizi iyileştir, dertli kullarına deva, hasta kullarına şifalar ihsan eyle Ya Rabbi! Bütün işlerimizin akibetini hayırlı eyle. Bize dünyada ve ahirette iyilik ve güzellikler ver. Bizleri cehennem azabından koru Ya Rabbi!

Okudunuz mu?  Oruç bozmanın Kefareti

Ya ilahel alemin! Korkmayan kalpten, işitilmeyen ve kabul olmayan duadan, doymayan nefisten ve fayda vermeyen ilimden sana sığınırız. Ölümün şiddetinden ve sıkıntısından, cehennem ve kabir azabından, gevşeklik ve ihtiyarlıktan, zenginliğin ve fakirliğin fitnesinden Sana sığınırız. Bütün hata ve günahlarımızı yıkayarak, arınmış bir kul olarak huzuruna çıkmayı bizlere nasip eyle Ya Rabbi! Aç gözlülükten, dünyaya meyletmekten, uzun ömür peşinde koşmaktan bizleri muhafaza buyur Ya Rabbi!

Okudunuz mu?  Hadis hafızı olmanın şartları nelerdir ?

Ya Rabbi! Şu anda huzurunda büyük bir ümitle sana el açan, vatanına, milletine hizmet için, vatanına kurban olsun diye eline kına yakılan yiğitlerin, mehmetçiklerin, annelerin, babaların, kardeşlerin, eşlerin, çocukların, akrabaların, komşuların yapmış oldukları duaları kabul eyle, kalplerindeki güzel ve halis istekleri Sen makbul eyle.

Okudunuz mu?  Çalışmakla başarmak arasında nasıl bir ilişki vardır

Hep birlikte, büyük bir coşkuyla askere uğurladığımız evlatlarımızı, vatanına, milletine bağlı olarak yetişmelerini ve sağ salim olarak yurtlarına dönmelerini nasip eyle…

Askerlerimizin istikballerini parlak, kıyamet gününde yüzlerini ak eyle Ya Rabbi! Halk içinde imanlarıyla itibarlı, millet ve memleketimize faydalı olmalarını müyesser eyle Ya Rabbi!

Okudunuz mu?  Israrla dua ne demek? Allah kabul etmeyeceği duaya ısrarla devam şansı tanımaz bu doğru mu??

Ey Rabbimiz! Dinimizi, Kur’an’ımızı, ırzımızı, namusumuzu, iffetimizi, şerefimizi, ordumuzu, yurdumuzu muhafaza eyle. Memleketimize göz diken düşmanlara ve memleketin kötülüğüne çalışanlara fırsat verme Ya Rabbi!

Dinimize yardım edenleri iki cihanda aziz eyle, her türlü hizmetlerinde muvaffak eyle Ya Rabbi! Senin yolundan, Kur’an yolundan, İslam’ın yolundan bizleri ayırma Ya Rabbi!

Okudunuz mu?  Amin ecmain türkçe ne anlama geliyor

Bu aziz vatanı korumak, İslam’ın sancağını dalgalandırmak için cepheden cepheye koşan ve bu uğurda canını feda eden bütün şehitlerimizin ruhunu şad eyle Ya Rabbi!…

Bugün burada, canı, gözü gibi büyüttüğü fidan gibi delikanlıları, genç yiğitleri yetiştiren ve gururla, iftiharla, dualarla başı dik, alnı açık, gururla, göğsünü gere gere askere uğurlayan annelerin, babaların, emeği geçenlerin kalplerinden geçen duaları da kabul eyle.

Okudunuz mu?  Anne Babaya Neden Erkek Evlat Bakar?

asker duası nihat hatipoğlu, asker uğurlama duası nihat hatipoğlu, askere okunacak dualar

Bu kategoride yer alan Hz Ali'nin kılıcının resmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nihat hatipoğlu askere gidenler için okunacak dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.