Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:51
Gusul
Yönetici

Mezinin içinde az da olsa sperm vardır deniliyor.bu gusül abdestimizi bozar mı?

Mezinin içinde az da olsa sperm vardır deniliyor.bu gusül abdestimizi bozar mı?

Kayıtsız Üye
——————————–

hocam selamın aleyküm.uzun zamandır kafamı kurcalayan bişey var.internetin her yerinde araştırdım ama bir cevap bulamadım.bakmak dokunmak suretiyle gelen mezinin içindeki çok az bir beyazlık görüyorum(meni renginde).az dediğim karıncadan bile küçük meziyle karışık.mezinin içinde az da olsa sperm vardır deniliyor.bu gusül abdestimizi bozar mı?haz halinde meziyle geliyor ama fışkırarak değil.ve her etkilenmede gelen mezide var.ben herseferinde gusül abdesti mi alacağım?vesvese yapıp abdest almaktan neredeyse sağlığım bozulacak.lütten yardımcı olun hocam.Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Kadınlar sırt üstü yattığı zaman geri içine gider yani kadın rüyalansa uyanınca ıslaklık görmesede gusül yapmalımıdır?

——————————–


Cevap: mezinin içinde az da olsa sperm vardır deniliyor.bu gusül abdestimizi bozar mı?

ebuturab
< mezinin içinde az da olsa sperm vardır deniliyor.bu gusül abdestimizi bozar mı?
>


bu tür olaylarla karşılaşmamak için idrar yapıp içerde kalan varsa meniyide dışarı ıkınarak atmak abdest almakta fayda vardır..

Okudunuz mu?  Elin kanaması abdesti bozar mı

Cevap: mezinin içinde az da olsa sperm vardır deniliyor.bu gusül abdestimizi bozar mı?

Kayıtsız Üye
çok aydınlatıcı bilgiler teşekkür ederim


mezide sperm var mıdır, Mezide sperm var mı, mezi de sperm var mı

Bu kategoride yer alan Açık saçık film seyretmek gusül abdestini bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezinin içinde az da olsa sperm vardır deniliyor.bu gusül abdestimizi bozar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.