Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:23
Namaz
Abone

Eşim namaz kılmıyor sorumlumuyum?

Eşim namaz kılmıyor sorumlumuyum?

Kayıtsız Üye
ben namazını kılan bir bayanım.fakat eşim namaz kılmıyor.bir kaç defa uyardım aramız bozuldu.ben bu konuda eşimden sorumlu muyum?


Cevap: eşim namaz kılmıyor sorumlumuyum?

islamdostu
Eşim Namaz Kılmıyor Ne Yapmalıyım?
nurettin yıldız

SORU: Selamünaleyküm,
Eşimle tanıştığımda namaz kıldığını söylemişti o zaman kılıyordu da evlendikten sonra gördüğüm ise düzenli olarak namaz kılmadığıdır. Çalıştığı okulda izin vermedikleri için öğle ikindi akşam geçiyor zaten. Yatsı ve sabah namazını da 1 kılıyorsa 3 kılmıyor ilk başlarda uyarıyordum ama artık uyarılarım tartışmalara dönüşüyor. Bu konuda ne yapmam gerek yani evliliği devam ettirmemmi daha hayırlıdır bitirmem mi? Namazına hassas olmayan bir kocadan çocuk sahibi olmakta düşündürüyor beni. Nasıl bir yol izlemeliyim.

Okudunuz mu?  Cenaze namazı cemaatle mi kılınır?

CEVAP: Selamünaleyküm.
Tartışıp nefisleri devreye sokmadan rica ve ikaz vazifesine ölünceye kadar devam edeceksiniz. Yılmak hakkınız değildir. Sadece namaz aksattığı için boşanma gibi bir şey düşünmemelisiniz. Sabırlı olun. İkaz edin, ikna etmeye çalışın. Allah’a emanet olun.


eşim namaz kılmıyor, Esim Namaz kilmiyor, kocam namaz kılmıyor

Bu kategoride yer alan Sabah namazı ezandan ne kadar sonra kılınır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim namaz kılmıyor sorumlumuyum? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.