Anasayfa
8 Ağustos 2021, 11:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmek

Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmek

YaZaROW
Selamın aleyküm kardeşler;

Rüyamda Cübbeli Ahmet Hocayı gördüm. Kendisi evimizin aşağısındaki yolda, bir sitenin önünde arabayla geçiyordu. Ben de kenardaydım. Tam olarak hatırlamasam da bir köpeği az çok hatırlıyorum. Kendisi arabanın direksiyonundaydı. Araba mavi, küçük bir dolmuştu. Ama küçüktü. Bana sürücü koltuğundan bir konu hakkında bilgi veriyordu. Her zamanki sevecen haliyle gülümsedi ve bir şeyler söyledi. Ben de tamam deyip başımı salladım ve güldüm. Ondan sonra yoluna devam etti.


Cevap: Rüyamda Cübbeli Ahmet Hocayı gördüm.

KaLPNuRu
Selamunaleykum..

Rüyada Hoca görmek çok güzeldir.. Hele ki gülümsüyor ise daha da güzeldir..
Rüyadaki gördüğün köpek ibadettir.. Ama nasıl gördüğünü tarif etmemişsin köpeği..hatırlamayabilir sin de..

İnşAllah Dileğin ve dualarının kabul olacağı anlamında bu Rüyan..

( Ben Rüya tabirlerine bakmam, rüyalar şahsidir,ÖZELDİR.. bizlere kılavuz dur. Ama bazı rüyaları açıklayabiliyorum)..


Yanıt: Rüyamda Cübbeli Ahmet Hocayı gördüm.

Şems-i Tebriz
Cübbeliye karşı özel bir sevginiz varsa da görebilirsiniz bu rüyayı.Bilinçaltıda olabilir.Ben gün içinde veya evvelki zamanlar Cübbeliyi düşündüğünüz için gördüğünüz kanaatindeyim.


Soru: Rüyamda Cübbeli Ahmet Hocayı gördüm.

YaZaROW
< Selamunaleykum..

Rüyada Hoca görmek çok güzeldir.. Hele ki gülümsüyor ise daha da güzeldir..
Rüyadaki gördügün köpek ibadettir.. Ama nasıl gördügünü tarif etmemissin köpegi..hatirlamayabilir sin de..

InsAllah Dilegin ve dualarının kabul olacagi anlaminda bu Rüyan..

( Ben Rüya tabirlerine bakmam, rüyalar sahsidir,ÖZELDIR.. bizlere kilavuz dur. Ama bazi rüyalari aciklayabiliyorum).. >

Allah razı olsun. Kendim için bir tek duam var Allah’ımdan. O da kaza namazlarımı tamamlamadan ölmemem. Diğer dileklerim başkaları için. Hep başkalarına ulaştığım huzuru sunmak istiyorum. Onlar da benim gibi aydınlansınlar istiyorum. İnşaAllah, kabul olur.

Köpeği nasıl gördüğümü hatırlamaya çalışırsam eğer, kahverengi bir köpek hatırlıyorum. Bu köpek bir şey yapmış ve ben de onun yanına gittim. Ondan sonra yolun solundayken karşıya sağa geçtim ve Cübbeli hoca o esnada bana biraz bilgi verdi ve güldü. Bende dediğim gibi tamam deyip güldüm. 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada Çorap görmek (İmam Nablusi)

< Cübbeliye karşı özel bir sevginiz varsa da görebilirsiniz bu rüyayı.Bilinçaltıda olabilir.Ben gün içinde veya evvelki zamanlar Cübbeliyi düşündüğünüz için gördüğünüz kanaatindeyim. >
Aslında ne yalan söyleyeyim onun sayesinde namaza başladım. Teke Tek’e çıktı bilirsiniz. Onun komik olan sahneleriyle karşılaştım bir sitede ve tamamını edinmek istedim. Fan sitesinden bulup tamamını izlediğimde farklı bir YaZaROW vardı karşımda. Sonrası malum bütün sohbetlerini edinme çabaları ve yavaş yavaş onları dinlemeler ile dinime bağlılığım giderek artmaya başladı. Sevgimden olabilir haklısınız. Aydınlanmama vesile olan birisini sevmemek elimde olamaz kesin.


KaLPNuRu
Buna bende çok sevindim kardesim..
Bir KUL icten ve samimi bir dua ederse heleki Allah için yada Allah Rizasi için, Mevla Teala asla geri cevirmez bunu.

Sana da Rüyanda belirtmis. Elhamdülillah..
Köpek dedigim gibi ibadettir, sende yanina gitmissin..

ALLAH KABUL ETSIN..

Cübbeli Ahmet hoca efendiyi bende çok cooook severim ve 2 senedir de sürekli dinliyorum. Etkilenmemek elde degil. Onun sayesinde bende bir çok sey ögrendim..


beng_beng
selamınAleyküm

Bende Ahmet mahmut ünlü hocamızı gördüm inanırmısın bu ramazan ayının son günüydü galiba, elini öpmek için uzandım ilk başta çekti sonra bidaha uzandım elini öpmeme izin verdi.Bu kadardı benim rüyamda Hadi hayırlısı 🙂


cengaver43
selamunaleykum,

Ben de rüyamda Cubbeli Ahmet Hocayi gördüm.Nette arastirirken yalniz olmadigimi gördüm.

Hocamizi internetten ve tv den tanidik seviyoruz,takip ediyoruz.Canli olarak hiç dinlemedim.

Ruyamda annemle hocamizin mekanindayiz.Cubbeli Hoca annemle bana marul ve maydanoz yedirdi.Kendi eliyle agzimiza verdi.Biz de yedik.

Bu ruyami degerlendirebilir misiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada çürük dişin düşmesi

Allah razı olsun.


HalilEren
Merhaba, bugün cübbeli Ahmet hocayı rüyamda gördüm..Beni çok etkiledi ve google da aramalarım sonucu sohbet ortamı için burayı bulabildim ve yeni kayıt oldum..
Rüyamda bir caminin girişindeki yolda köpek kavgası vardı..Biraz yaşlıca görünen köpeğe 2 köpek saldırıyordu(ben 1 tanesini gördüm) Kavgayı yaşlı köpeğin kaybedeceğini zannederken o diğerlerine üstün geldi..Daha sonra camiye girdim..Caminin yantarafında(camiyle bitişik) bir ev vardı.Tek odalı bir ev diyebiliriz.. Merdivenlerden oraya çıktım ve cübbeli Ahmet hocayı gördüm..belli belirsiz muhabbet ettik sonra birden bendir gibi bir çalgı belirdi ve mutlu bir şekilde onu çalmaya başladı..namaz saatine ya da yetişmesi gereken bir saate 5-10dk arası kalmıştı..Çalmayı bitirdi,rica ettim ,tebessümle tamam dedi ve birdaha çaldı..
Sonra odadan çıkarken merdivenlerden yuvarlandı, 5-6 merdiven yuvarlandıktan sonra ona yetişebildim ve tuttum..içeri taşıdım, divan gibi bir yere oturdu ayaklarını uzattı..elinde kendi resmi vardı..aniden yaşlanmaya başladı 73-76 yaşlarına geldi ve uyandım..
Ben herhangi bir cemaatten değilim, ama hocanın konuşmalarını arasırada olsa dinlerdim..Bu rüya neye işarettir yoksa öylesine görülmüş bir rüyamıdır bilemiyorum..bilginiz varsa yorumlarsanız sevinirim..


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya bir şahıs olarak değilde toplumda alim olarak bilinen ve sevilen bir kimseyi görmek şekilde tabir edilir. Rüyanız hayırlıdır özellikle hayırlı ameller işlemeye ve toplum içerisinde saygın biri olmaya işaret eder. En doğausunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben de rüyamda Cübbeli Ahmet Hocayı gördüm. Rüyamda Cübbeli Ahmet Hoca iki kere yanıma geliyor, Kerem Hoca çok hasta diye ağlıyor ve elime dokunuyor. Ben de rüyamda hayret ediyorum, Cübbeli Ahmet Hoca kadınlarla konuşmazdı, benle konuştu ve elime dokundu diyorum. Yanımdaki Arap kadına da ingilizce olarak, cemaatin ikinci lideri, şimdi de lideri olacak diyorum.


arifselim
Rüyanız hayırlıdır. Rüya gerçek alemdeki gibi çoğu kere tabir edilmez. Halk arasında sevilmeye işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceylan görmek (Kenz-ul Menam)

Kayıtsız Üye
selamın aleyküm

rüyamda cübbeli ahmet hocamı gördüm. masada oturuyorduk 4 – 5 kişi cübbeli hocam bize kitap açmış onu okuyordu.

ama ses yoktu.


prokado
Sabah namazı okunuyordu bir 10 dk daha uyum dedim uydum cuma günü camideydim cami tıklım tıklımdı bende hani zikir komutları verilen yüksek biyer varya ordaki adamın arkasında namaza durdum sonra sol tarafta cübbeli ahmet aniden karşıma geldi bak hep diyoruz su adamın arkasına geçme yada oraya geçme gibi bir laf dedi tam hatırlamıyorum . Selam verdim namazdan cıktım yada vermeden cıktım sol tarafa kaydım sonrasını hatırlamıyorum :d

Bu arada cübbeli Ahmet hocaya karşı biraz kötü zan besliyorum çünkü çok kötü bir lafını duymuştum artık hiç dinlemiyorum onu.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada alim görmek büyük hayırlara kavuşmaya ve halk arasında sevilip sayılmaya yorumlanır. Bazende bu rüya maddi açıdan az bir imkanla geçinmeye yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Bende gördüm ve bu sitede görenleri görünce hayret ettim araştırdım . bu site çıktı

Rüyamda 2 defa gördüm bırıncısı benım kına gecemde namaz kıldırıyo cemaate 2 ıkıncısınde ise bana kıymalı ekmek yedırıyo.


arifselim
Merhaba. Bu rüyayı gören kişi hayırlı ve temiz işler yapıyordur ki herkes kendisine büyük bir sevgi ve saygı duyuyor, arkasından hep güzel konuşuyor, dualarını ve iyi dileklerini de esirgemiyor anlamlarına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum bende rüyamda cubbeli hocami gördüm boynumdaki muskayi asildi aldi bunlardan sana fayda yok dedi


arifselim
Rüyanız açık ve nettir hayırlara işarettir. Alim görmek hayırlı ameller işlemeye haramları terketmeye ve insanlar arasında şerefli bir mevkide olmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda cübbeli ahmet hocayla birlikte savaşıyorduk sanırım müslüman ülkesinde ve sonra memleketime geliyordum sevdiğim kızı görüyordum ve bana niye izinsiz gittin diyordu ?☺️


arifselim
Selamun aleykum. Rüyanız hayırlıdır. Allah rızası için fedakarlık etmeye, helal ve harama uymaya işaret eder. Ayrıca insanlar nazarında da şerefli olmak anlamına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm ,
Rüyamda Kendi Babam bana hatırlatıyor diyorki ne yaptın cübbeli Ahmet hoca yı telefon açcaktın ne oldu ? Bende hemen cep telim ile aramaya başlıyorum bir kaç kez meşgul sonra hocam telefona bağlandı ve ismimi söylüyorum tanıyor beni ve gülüyor samimi sohbet ediyoruz :)) hocam sen bensiz yapamazsın seni kim güldürecek diyorum telde :))) ve oda çok doğru deyip gülüyor …Babam karşımda kafasından Beyaz kurtçuklar dökülüyor çare arıyoruz hocama danışmak için arıyoruz bize kurandan ayet var ise versin diye ve veriyor yazıyorum hoca soruyor nedir babanın hastalığı birden ” kurdeşen döküyor diyorum ” ki aslında beyaz kurt dökülüyor kafasında hocam da inşAllah geçer diyor ve uyandım :))))


arifselim
Aleykum selam. Rüya hayırlı olarak yorumlanır. Şeyh ile konuşmak ve babanın kafasından kurtçukların düşmesi sıkıntılarının ve dertlerinin geçmesine ve etrafında kurtulmak istediği şeylerden kurtulması anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaslar benım tam 2 haftadır vesveselerle uğraşıyorum. Ozellıkle imanımla ilgili şüphe konusunda geldı. Allahın varlığı vb. Çok ağladım . Intıharı bile düşündüm. Sadece namaz kılmama sorunum vardı. Namaz kılmak istedim sen imansızsın kabul olurmu ki dıye düşündüm. bazen korkmadım su son zamanlarda dedım ben ateist mi oldumda korkmuyorum. Çok korktum. Düşündükce daha kötü düşünceler geldi.17 yasımdan beri sorun cekıyorum bunlardan, gectı tam 3 yıl uğramadı yıne başladı. Ben bundan sonra Cubbeli Ahmet Hocamızı gördüm bana bir kağıt veriyodu form gıbı ben doldurmıyodum kagıdın ustunede vesvese yazdı. Yorumlarsanız sevınırım sımdıden Allahım razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Çörek Otu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyanda Bir şeyh yada bir hocayı görmek oldukça hayırlıdır ve içine düşülen bir sıkıntısından kurtulması manasında tabir edilir. Senin yapman gereken şey, vesveseye önem vermemek ve aklına gelirse bile gitmesi için bile uğraşmayacak kadar önemsememek olmalıdır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda cübbeli ahmet hocayı gördüm bana salavati tefriciye çek 300 tane dedi cübbei hocayı sadece televizyondan takip ediyorum bazı önerdiği dualarıda okur ve uygularim cemaate bağlı değilim acaba yorumu nedir hocam


arifselim
Aleykum selam. Güzel ve hayırlı bir rüyadır ancak bu rüya büyük ihtimalle bilinçaltı bir rüya olması muhtemeldir. Böyle rüyaları Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek en güzeli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleykum rüyamda bir yerdeydik be orada cübbeli de vardı.Sonra ahmet hocaya evlilikle ilgili bir soru sorduk.Tam hatirlamiyorum ama.Ahmet hocanın cevabını da hatirlamiyorum.Sonra annenler izin verirse SeNDe istersen benimle evlen dedi Cübbeli.yok istemiyorum dedim.Baska şeylerde gördüm ama cübbeli ile alakasız di.Bu arada 13 yaşındayım yorumu nedir

bende dun rüyamda cubbeli ahmet hocayi gormustum.(13 yasindayim)evlilikle ilgili bir soru sormustuk tam hatirlamiyorum simdi.Ahmet Hocada birşeyler dedi(yine tam hatirlamiyorum)Sonra bana annenler izin verirse ve sende istersen benimle evlenebilirsin dedi Cübbeli. Bende yok istemiyorum dedim.Yorumu nedir acaba?başka şeylerde gördüm devamında ama cübbeli ahmet hocayla alakasız di


arifselim
Aleykum selam. Sende var olan özel bir sıkıntının geçeceği anlamındadır. Elbette bu bilinçaltına yerleşen bir düşünceden dolayı da görülmüş olabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir ve en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çınar görmek (İmam Nablusi)

cvallkzs67
Selamun aleyküm Rüyamda eski bir arkadaşımla bilmediğim bir yerde geziniyorduk,yürüyorduk bir yoldaydık sağımız solumuz ağaç çimen vs. yeşillikti sonra bir arabada bir aile ve Cübbeli Ahmet hocayı gördüm yürümeye devam ettim çarpraza doğru yürüyorduk yürürken birkaç arabada daha gördüm cübbeli Ahmet hocayı ancak bazen şişman baznen sakalları ak gördüm çimenlerin üstünde yürürken arkadaşım bana mizahi bir şekilde babasının kendisine tokat attığını ve şuan hatırlamadığım bir anısını daha anlatıyordu (rüyayı ikindi vakti gördüm )
Allah razı olsun

yazmayi unutmusum – rüyamda Ahmet hoca nin terorist oldugunu dusunmustum veya soylemistim


Sevım
Sa rüyamda dün gece cübbeli Ahmet hocayı gördüm bana vaaz anlatıyordu bende karşıda dinliyordum sen ya Rezzak diye Allah’tan istedin Allah kulunu zorda bırakır mı bırakmaz dedi bak sana ne ihsan etti bir teneke sarı altın döktü. Kul yeterki Allah’tan istesin dedi bu şekilde bir rüya gördüm rabbim hayırlara işaret etsin inşAllah bu şekilde bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Bir alimi veya bir şeyhi görmek maddi ve manevi dertlerinden halas olmak, rahat etmek ve huzur bulmak olarak yorumlanır. Sende bu şekilde olmasını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cübbeli hocayla evlenmişim ve cinsi münasebette bulunuyoruz ve bu bana büyük haz veriyor ve diğer eşini görüyorum yaşı olgun mavi gözlü bir kadın hoca ona bir deste para veriyor sonra kadınla göz göze geliyorum sonra bakıyorum hoca uyuyor ve ona öyle sevgi ve aşkla bakıyorum ki anlatamam sonra hocanın başı üstü tarafta naylon parçası alıyorum sonra onun için de 2 lira para ve bide küçük bakır yüzük var karısına veriyorum bu kadar ama ben normalde evliyim ve hocayı çok severim sohbetini dinlerim çok şey öğrendim hocadan Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğun altını temizlemek

arifselim
Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve anlamları çok farklı şekillerde yorumlanabilir. Bu gördüğün rüyan ise o kişiden senin istifade ettiğine ve sana faydası dokunduğuna işaret olarak kabul edilir. Sende bu şekilde Allah’tan rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tohat
Ve aleyküm selam. İki tür tabiri söz konusudur. İlki senin yaptığın ve yapacağın toplumun değer göreceği, saygı ve sevgine nail olacağın davranışlarda ve örneklerde bulunacağın takdir toplayacağın, ikincisi ise çok makul bir maaşla çalışarak şükreden biri olacaksın. En doğrusunu Bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba .ben bu gece rüyamda cübbeli Ahmet hocayı gördüm. Kırmızı cübbe ve kırmızı takke vardı üstünde. Yanımda oturarak Arapça kelimelerin okunuşunu yazıyordu bir deftere. Sonra ayağa kalktı duvara balgamını attı .hafif kırmızı renk vardı balgamında.sonra onu peçeteyle sildi benim suratıma değsin diye yanağımın oraya koydu peçeteyi. ben bu araya yatar vaziyetteyim. Böyle yapınca ayağa kalkıp biraz laf ettim. Hocasınız niye böyle bir şey yapıyorsunuz diye. Öyle uyandım. Bir yorumunuz olursa sevinirim. Aslı.


arifselim
Merhaba. Rüya sahibi için bu rüya güzel anlamlara işaret eder. Rüya sahibinin maddi ve manevi sıkıntı ve dertlerine çareler aradığına ve Allah’ın izniyle bunları elde edeceğine tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben efendi hazretlerini gördüm ve bir peygamberle ama kim olduğunu bilmiyorum efendi hazretleri gözlerimin içine öyle baktı ki kendimden utanıp benden bir şey olmaz deyip gittim yalnız ben tarikat dersi almaya karar vermiştim ve istihare yaptım bir el bana reçete uzattı sonra ardım bana bir kere daha yat dediler o zaman karanlıkta buğday kahve rengi ekmek gördüm ve dün istihareye yatmadım ama cübbeli hocam ı gördüm tam kulağına rüyamı anlatacaktım anlatamadım ve bana vazgeçme devam et dedi bu gün yine yatacağım inşAllah çıkar sizce nedir bu rüyalar

Okudunuz mu?  Rüyada çarpılmak ne anlama gelir?

Tohat
İlk rüyanda peygamber efendimizi görmüş olman dünya ve ahiret saadetine, omuzlarındaki yükün hafifleyeceğine, ahiretine yönelik işleri artırmana delalet etmektedir. İstiharede gördüklerin ise tabir edilmez. Yani istiharenin amacı histir. Uyandığında hissettiğin seni yönlendirecektir. Allah doğruyu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda umreye gitmişim orada mescidin içinde cübbeli Ahmet hoca camekan bir yerde imamın kıldığı yerde namaz kılıyordu yanında da bir çarşaflı bayan vardı içim den her halde bu hanımı dedim sonra namazı bitirdi bastonuylaydı..Sonra bana kendi hocam da gelmiş bana orada kitap hediye etti.


Tohat
Hayırlı günler. Hayırlı bir kimse olduğun kadar hayırlı bir hayata da nail olacağına delalet eder. Hem maddi olarak hiç bir sıkıntı çekmeden kendini aileni geçindirebileceğin hem de etrafındaki insanlar tarafından sevilip sayılacak, hürmet görüp değer görecek ve dualarında yer alacaksın. Sevdiğin bir kimse tarafından bir sıkıntın yerini rahatlığa bırakacağına işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Esselamu aleyküm.Rüyami yorumlar misiniz?

Cübbeli hocayi rüyamda gördüm babaannemlerin evine gelmisti.Sonra yemek falan hazirlamisiz onları yedi gidiyordu ben yolcu ettim hocam bana dua eder misiniz şifa için dedim o da senin ihtiyacın yok hiçbir şeyin yok senin dedi ben de hastaligimin ismini söyledim dua istedim tekrar o da bana bir kitaptan dua yeri gösterdi bunu oku dedi sonra o gittikten sonra baktım sayfa 62 yi gosteriyor.Ben niyetime bir sayfa cekiyordum bir şey yoktu o sayfada. cübbeli hoca benim niyetime çekti 62 cikti.O gittikten sonra elimde iki kitap vardi.Birde bir toplayıcı kılıklı insanlar geldi o sırada bana zarar vermek istediler cübbeli hoca dua etti yok oldular

Okudunuz mu?  Rüyada Çamur görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Mütevazi bir hayat sürmeye, makul bir maaşa şükretmeye, yapacağın iyilik ve hayır hasenat ile çevrendeki kimselerin dualarına mazhar olacağına, bu dualar sayesinde isteklerinin kabul olacağına ve ne derdin varsa er ya da geç geride kalacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Ayineiervah
Selamün Aleyküm

Rüyamda Cübbeli Ahmet hocayı gördüm ona bana dua etmesi için istediğim duayı yazdığım kağıt vermişim
Hocam bizim evin kapısının önünde Muhammed istediğin duayı ettim ama imanlı ölebilecek misin dedi sonra içeri geçti bende peşinden gidip aynısını mı ettin biraz da olsa değiştirmedin mi dedim bana baktı bir şey demedi sonra evin diğer kapısından çıktı ,çıkarken nasıl anlatsam etrafı bembeyazdı ışık kamaşmış gibi dışarısı gözükmüyordu ışıktan.

Yorumunuz için şimdiden Allah razı olsun

Selamün Aleyküm

Rüyamda cübbeli Ahmet hocaya istediğim duayı yazıp vermişim
Hocam bizim evin önünde Muhammet istediğin duayı ettim ama imanlı ölebilecek misin dedi sonra içeri girdi.Bende peşinden gittim hiç mi değiştirmediniz duayı bir şey eklemeden öyle mi okudunuz dedim.bana bakıp bir şey demeden diğer kapıdan çıktı. Etrafı bembeyazdı ışıktan dışarısı gözükmüyordu çok parlaktı

Şimdiden yorumladığınız için Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Olumsuz bir tabiri olmamakla birlikte aksine çok hayırlı bir rüyadır. Kişinin hem dünya hem ahireti için hayırlı olabilecek gelişmelere işaret etmektedir. Rüya sahibinin arada kalıp karar veremediği ve çözemediği bir konu hakkında eğim olan bir kimsenin bilgi ve tecrübesine dayanarak fikir alması ve buna göre hareket etmesi manasındadır. Öte yandan görünen nur olduğu gibi kabul edilerek Allah rızası gözetilmeye çalıştığı sürece ahiretinin iyi bir konumda olabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada cin tarafından götürülmek

Ya Amin
Hayırlı sabahlar
rüyamda Ahmet hoca yı gördüm
Hoca benim odamda bir sürü talebe çocuklara ders dağıtıyor ; ben yatağımın kıyısında oturmuşum izliyorum ( odam normalde çok küçüktür ama rüyamda kocaman bir salon ve koridor dahil 100 lerce insan var özellikle çocuklar ) hoca ve çocuklar kıble tarafına bakan kısmında yerdeler. Hoca bana bakıp defter kalem dağıtabilecekmisin bu kadar çocuğa dedi bende Hocam defter değilde kağıt elimde mevcut dedim a4 kağıtlarından var dedim özellikle 11 çocuğa defter dedi çocukları gösterdi
Sonra onlara tebareke mi kıyame süresi mi hatırlamıyorum birini yazıp ezber etme ödevi verdi
Bende Hocam yığınla yasinim var onları dağıtayım ordan okusunlar olur mu dedim olur ama yazmakta fayda var daha iyi ezber olur dedi Sonra bana ders verecekmiş gibiydi . Saat çaldı Uyandım


Tohat
Hayırlı günler. İlim ehlinden olan veya görmüş geçirmiş bilgisine güvendiğin bir kimseden aklına takılmış olan bir konu hakkında fikir alarak buna göre karar vererek hareket etmene, aynı zamanda böyle bir kimseden istifade edilerek imanını kuvvetlendirebileceğine ve buna bağlı olarak hatalarını düzelterek hayırlı bir hayat sürdürmeye çalışacağına işaret eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada cübbeli ahmet hocayı görmek, rüyada cübbeli hocayı görmek, rüyamda cübbeli ahmet hocayı gördüm

Bu kategoride yer alan Rüyada cinler Hakkı'nda konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.