Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:32
missa1
Abone

Müstehcen Film İzlemenin Günahı Nedir

Müstehcen Film İzlemenin Günahı Nedir

kingordnmo
Merhabalar sayın hoca efendi. Öncelikle belirtmek isterim ki 5 vakit namazımı kılan, ramazanda orucumu tutan sürekli Allah’ı ana bir insanım. Ama tek zaafiyetim müsteçhen filmler. Böyle filmleri 3-4 günde bir izleyip el ile doyum denilen zıkkımı yapıyorum. Bilmiyorum nasıl bırakacağım lütfen bana akıl fikir verin çünkü içimdeki azgınlık git gide büyüyor.

Okudunuz mu?  Hac ve umre ile ilgili Hadis-i Şerifler

öncelikle Selamun Aleykum sayın hoca efendi. Size sorum şudur ki namaz kıldıktan sonra (yatsı) müsteçhen film izleyip el ile doyum denilen olaya başvuruyorum. Büyük günah olduğunu biliyorum ama bir türlü bırakamıyorum. Çok lanet bir şey.5 vakit namazımı kılarım, orucumu tutarım ama tek zaafiyetim olan müsteçhen filmler izleyip el ile doyum denilen laneti yapmaktan bir türlü kurtulamadım. Lütfen yardım edin hoca efendi. Saygılarımla.

Okudunuz mu?  Rüyada enişteyle laf dalaşı yapmak

Yorum: Müstehcen Film İzlemenin Günahı Nedir

kingordnmo
aynı yazıyı iki kere yazmışım 😀 kusura bakmayın…


Yorum: Müstehcen Film İzlemenin Günahı Nedir

#UguR
Başka şeylere ilginizi verin örneğin; Kitap okuyun, spor yapın.

Allah yardımcınız olsun.


Yorum: Müstehcen Film İzlemenin Günahı Nedir

Kayıtsız Üye
Hayalhanem diye bir site var youtube’ta onun bütün videolarını mutlaka izle. İzledikten sonra bu müstehcen videoları kendiliğinden bırakırsın inşAllah. Oldu da bırakamadın hergün istiğfar et Allah’ı an böylelikle şeytanı kendinden uzaklaştırmış olursun .
Allah yardımcın olsun 🙂

Okudunuz mu?  Ölmek istiyorum artık

Kayıtsız Üye
Nefsine hakim olabilirsin. Aklına geldikçe "Nefsim Allahtan kork! , Enzübillahimine şeytanirracim bismillahirahmanirrahim, lailaheillAllah" de Allahı düşün seni nasıl koruduğunu sana rızık verdiğini düşün. Bu huyundan vazgeçmeye nefsine hakim olmaya çalışmanı öneririm çünkü bütün günahları nefsimiz yüzünden işliyoruz Allah kimseyi nefsinin kibrinin egosunun kölesi yapmasın.

Okudunuz mu?  İmam Buharî, Peygamberimizden yaklaşık 200 yıl sonra dünyaya gelmiş. 600 bin hadis bulmuş

müstehcen film izlemenin günahı nedir, müstehcen şeyler izlemenin günahı, müstehcen film izlemenin hükmü

Bu kategoride yer alan İmansız gitmekten korkuyorum size de oluyor mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müstehcen Film İzlemenin Günahı Nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.