Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:37
missa96
Abone

Büyü ve büyücüden korunmak için hangi duaları okumamız gerekir?

Büyü ve büyücüden korunmak için hangi duaları okumamız gerekir?

Kayıtsız Üye
büyüden korunmak için okunacak dualar


Cevap: Büyü ve büyücüden korunmak için hangi duaları okumamız gerekir?

Ecrinim
Ayetel Kürsi, İhlas, Felak ve Nas sürelerini düzenli okuyan büyüden kurtulur ve ona işlemez

Büyüden korunmak için yapilmasi gerekenler
– Bir miktar suya Ayet-el kürsi, Ihlas ve Muavvizeteyn [Nas ve Felak] surelerini okumalidir! Büyü yapilan kimse bundan üç yudum içmeli, kalan su ile gusledilmelidir!

Okudunuz mu?  Aklımızdan geçenlerden sorumlu muyuz?

– Üç kere Salevat-i serife okumali, sonnra yedi Fatiha, yedi Ayet-el kürsi, yedi Kâfirun suresi, yedi Ihlas-i serif, yedi Felak ve yedi Nas surelerini okuyup kendi üzerine veya hastanin üzerine üflemelidir! Bunlari tekrar okuyup hastanin odasina, yatagina, evin her yerine, bahçesine üflemelidir!

Okudunuz mu?  Düğünde erkek kadın karışık oynamak günah mıdır?

– Fatiha, Ayet-el kürsi ve dört kul, (yani Kâfirun, Ihlas, Felak ve Nas sureleri) yediser kere okunup hastaya üflenirse, bütün afetler, dertler için, sihir (büyü), nazar için iyi gelir. Tuz üzerine okunup, suda eritilerek içmek de olur.

– Sabah aksam, Bekara suresinin basindan dört ayet ve Ayet-el kürsi ile, Ayet-el kürsiden sonraki iki ayeti ve Bekara suresinin sonundaki 3 ayet, hastanin üzerine okunursa, iyi olur.

Okudunuz mu?  Cahillerden yüz çevirin ayeti

– "La ilahe illAllahü vahdehü la serike leh lehülmülkü ve lehülhamdü ve hüve ala külli seyin kadir” okunmalidir! (21)

– Günde 500 kere "La havle vela kuvvete illa billah-il-aliyyilazim” okunmalidir! Baslarken yüz kere salevat ve bitirince de yine yüz kere salevat getirmelidir!

Okudunuz mu?  Eşime haksızlık ettim pişmanım ne yapmalıyım?

– 25 kere Estagfirullah denir. Sonuncussunda ve etubü ileyhe kadar okunur. Sonra onbir ihlas ve yedi kere Fatiha-i serife ve otuz üç kere, Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed okuyup, sevabi Peygamber efendimizin ve Eshab-i kiramin ve Evliyanin ruhlarina ve sonra Silsile-i aliyye denilen büyük âlimlerin isimlerini söyleyip; bu büyüklerin ruhlarina hediye edilir. Bunlarin hürmetine sifa vermesi için Allahü teâlâya duâ edilir. Hergün sabah-aksam böyle duâ edilir. (Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri "Sifa için okunacak duâ” bahsinde yazilidir.)

Okudunuz mu?  Cünüb iken yemek yemek günah mıdır?

Ayat-i hirz nasıl okunur?

Abdest alinip, 7 istigfar ve 11 salevat okunup, hastanin sihhatine niyet ederek, günes dogduktan ve ikindi namazından sonra, günde iki defa hasta üzerine okunmali, isaretli yerlerde ("yenfüs” yazan yerlerde), hasta üzerine üfürülmeli, sifa buluncaya kadar [kirk gün kadar] devam etmeli. Her okumasinin sonunda, bir Fatiha okuyarak sevabi, Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buharî, Ahmed Rifai ve Imam-i Rabbanî hazretlerinin ruhuna hediye edilmeli. Bir nüsha da yazip, yaninda tasirsa, sihirden, büyüden, nazar degmesinden korur.

Okudunuz mu?  İtidal nedir? İtidal ne demektir

buyuculerden korunmak için dua

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyü ve büyücüden korunmak için hangi duaları okumamız gerekir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.