Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:13
missa01
Abone

Kızım 17 yaşında lezbiyen çözüm arıyorum

Kızım 17 yaşında lezbiyen çözüm arıyorum

Kayıtsız Üye
Kızım 17 yaşında lezbiyen,lütfen Kuran’da mutlaka bununla ilgili dua vardır,nerede nasıl okunacak bilmiyorum,bu kadar ciddi bir meselenin çözümü kitabımızda bulunmasın hiç mümkünmüdür.nerede o zaman Hz.Ömerin AYAKKABIMIN BAĞI KAYBOLSA KURAN’DA ARARIM bir çok siteden hep olumsuz cevap aldım ama yılmadım ufak dertlerin çözümü kitabımızda olsunda bunun halli için dua olmasın,umutla bekliyorum.ALLAHyardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Cenaze namazında neden oturulmaz niçin ayakta kılınır?

Yorum: Kızım 17 yaşında lezbiyen çözüm arıyorum

Kayıtsız Üye
Mümin veya mümine kardeşim senin kızının lezbiyen olabilmesi için altyapı lazım kızının zihninde izlediği veya arkadaşlarından dolayı bu olaylar nüksetmiştir büyük ihtimalle genellikle pornografik şeyler izleyerek böyle şeyler ortaya çıkıyor problemin nereden kaynaklandığını bulun ona göre çözüm üretin

Okudunuz mu?  İslam'da Kadın Alimler

Yorum: Kızım 17 yaşında lezbiyen çözüm arıyorum

Kayıtsız Üye
Sadece cinsel olarak kadınlardan etkileniyorsa sünnet iyi olabilir ama duygusal olarak da hoşlanıyorsa yapacak bir şey yok


Yorum: Kızım 17 yaşında lezbiyen çözüm arıyorum

Kayıtsız Üye
Burada bir kişi lezbiyenliğin çözümünü falan yazamaz dini bilgisi çok olanlar söyleyebilir misiniz?Tıp bunu hastalık olarak kabul etmiyor birçok tedavi uygulanmış ama işe yaramamış.Böyle bir şey değişmez.Sakın kızınızı bir erkekle evlendirmeye çalışıp hayatını zehir etmeyin.

Okudunuz mu?  Tesbih çekerken imamede ne söylenir

habibovic
Gördüğün erkekler itici gelmiş olabilir. Muhitini değiştirerek tekrar ara.


semih34
dua oku Allahtan ümidini kesme mümin kardeşim


Kayıtsız Üye
Aklıma şuan dua etmeyi tavsiye etmekten başka bir şey gelmiyor kardeşim.
Bol bol ayetel kürsi okuyun evinizde.
Rabbime bolca dua edin.
Rabbim yardımcınız olsun, Rabbim tüm yanlış yolda olanlarımızı hayırlısı ile ıslah etsin azap etmeden.. Rabbim af etsin cümlemizi, tüm günahlarımızı.

Okudunuz mu?  Anne çocuğunu emzirme zorundamı?

Bu arada psikoloji notların arasında yanlış okumadıysam, kızınız şuan kişilik krizi zamanında, yani kişiliğini bulma yolunda. Bir çok dal değişik geliyor olabilir, özellikle unutmayınız ki bluğ çağında (umarım doğru yamışımdır) farklılık duygusu da cazip gelebilmektedir. Belki de bu tür bir farklılık dikkat çekmek için bir fikir oluşturmuş olabilir.

Okudunuz mu?  Kuran hatmi yaparken karışık okumak

Bir psikoloğa danışma gibi bir imkanımız var mı? Belki yardımı olabilir.

Kızınızın böyle bir seçimde bulunduğunu nasıl anladınız? Size bizzat mı söyledi? Eğer böyle bir konuşma geçti ise aranızda, onu sakince dinlemeye çalışın, bakış açısını ve niye böyle bir tercihde bulunduğunu sorun.
Böylece nedenlerini görebilme fırsatınız olabilir; mesela atıyorum negatif erkek imajından bıkkınlık, erkeğin içindeki saygıya sevgiye olan düşünceyi yitirmesi, vs. (Medyadan dolayı mesela)

Okudunuz mu?  Ninenin üvey torunlarına miras düşer mi ?

Ve kendisine de kendi bakış açınızı sakince aktarabilirsiniz, ancak kendisini ezmeden kırmadan. Unutmayın ki, bazen yasaklar cazip gelebilir, bu yüzden sakin bir şekilde konuşulmasını tavsiye ederim.

Tam olarak bulunduğum tavsiyeler doğru mu onu da bilmiyorum, vebali altına cidden girmek istemem.
Yine de bir doktora veya güvenilir bir din görevlisine başvurun isterseniz.

Okudunuz mu?  Ezan Duası arapça okunuşu ve türkçe anlamı

Rabbim hayırlısı ile doğru yoldan ayırmasın ve yardımcınız olsun kardeşim.
Allah’a emanetsiniz.


kızım lezbiyen, lezbiyen kızım, lez kızım

Bu kategoride yer alan Erkek çelik saat takabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kızım 17 yaşında lezbiyen çözüm arıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.