Anasayfa
26 Mart 2023, 17:45
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare birebir doğru çıkarmı

İstihare birebir doğru çıkarmı

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm Istihareye Yattım Eşim Için Iki Rüyamdada Eşimin Bana Döndüğünü Gördüm şu An Ayrıyız…..istihere Birebir Doğru çıkarmı Terettütüm Yok Ama Bu Konuda Bilgimde Yok Aydınlatırsanız Sevinirim…Allah Razı Olsun şimdiden.


Yorum: İstihare birebir doğru çıkarmı

arifselim
Aleykum selam. İstihare bir iş veya bir şeyin olup olmayacağı niyeti ile yapılmaz. İstihare ancak meşru olan bir konuda ve yapıp yapmamak konusunda kararsız kalan kişi tarafından yapılabilir. Ayrıca istihareden önce istişareler edilmelidir. İstihare kesin bir işaret olur da denemez. Daha sonra ise istihare işareti rüya değildir. En isabetli işaret kalbe gelen hissin ne olduğudur. Bu olumlu yada olumsuz his kişiye işaret kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kimsenin görmediği birini görmek

Yorum: Cevap: istihare birebir DOĞRU ÇIKARMI….

duygu1212
hocam selamünaleyküm 7 gündür istihareye yatıyorum ve rüyamda cami, yeşil bahçe deniz beyaz ayakkabı yufka açan kadınlar gibi güzel şeyler görüyorum.bi gecede teyzemin birinden altın ve para borç aldığını gördüm.rüyada altın ve para görmek pek hayırlı olmadığını okumuştum.bide istihare kalbe doğan istek olarakta bilinmekteyiz.benim içimden o işi hem yapmak geçiyo hemde yapmamak yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek

Yorum: İstihare birebir doğru çıkarmı

arifselim
Aleykum selam. İstiharede bir işaret alındı mı artık yapmaya devam edilmez. Eğer ilk işarette hayırlı bir rüya görmüş ve içine de bir huzur hissi geldiyse artık bu olumlu manaya kabul edilir.


istihare doğru çıkarmı, istihare her zaman doğru çıkar mı, istihare sonucu değişir mi

Bu kategoride yer alan Sevdiğim kişi beni rüyasında görmüş başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare birebir doğru çıkarmı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.