Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:17
missa01
Abone

30 deccal çıkmadan kıyamet kopmaz

30 deccal çıkmadan kıyamet kopmaz

Kayıtsız Üye
Bir hadiste okudum, 30 deccal çıkmadan kıyamet kopmaz diye biz 1 tane deccal çıkacak biliyorduk, açıklar mısınız?


Yorum: 30 deccal çıkmadan kıyamet kopmaz

muvaffak
Hadislerde geçen türlü Deccal çeşitleri vardır. Rivayetlerden bize Buhari’nin Fiten bölümünde, Gazali’nin İhya’sında geçen şekilleriyle Deccaller, yeryüzü için gelecek olan büyük deccal, sadece İslam’ı tahrip ve Müslümanların arasında fitneyi yaymak için gelecek olan Deccal (ki bazı alimler ismine Süfyan demişlerdir gibi sayısı otuzu bulan Deccaller vardır. Bu sayıların toplanmasıyla sayısı otuzu bulan Deccal sayısına ulaşılmıştır.

Okudunuz mu?  Cami Maketi malzemeleri nelerdir? Nasıl yapılır? cami maketi yapmak istiyorum

30 deccal, kaç tane deccal var, deccal

Bu kategoride yer alan Üzerimde ve evimde büyü olup olmadığını nasıl anlarım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

30 deccal çıkmadan kıyamet kopmaz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.