Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:52
Gusul
Yönetici

İdrar yaptıktan sonra katı yapışkan bir sıvı geliyor Güsül almalımıyım

İdrar yaptıktan sonra katı yapışkan bir sıvı geliyor Güsül almalımıyım

Kayıtsız Üye
iyi günler benim sorum şu:idrar(afedersiniz) yaptıktan katı yapışkan bir sıvı geliyor bu durumda da sürekli gusül abdesti ihtiyacını görmem icab ediyor lakin şehvani nefsani bir durum da hayal etmememe rağmen bu durumdan ötürü ne namaz ne de Kur’an okuyabiliyorum.Bu hususta yardımcı olmanızı temenni ediyorum benim için mühim bir konu teşkil ediyor.Allah razı olsun…

Okudunuz mu?  Gusülde bir yerimiz kanarsa gusul abdesti bozulur mu

Cevap: idrar yaptıktan sonra katı yapışkan bir sıvı geliyor Güsül almalımıyım

Rayyan Emir
İhtilam olan veya cinsel ilişkide bulunan bir kimse, idrarını yapmadan veya çokça yürümeden veya yatıp uyumadan yıkansa da, sonra kendisinden meninin arta kalan kısmı çıkacak olsa, ikinci kez yıkanması gerekir. Fakat idrarını yaptıktan veya epeyce yürüdükten veya uyuduktan sonra şehvetsiz olarak gelecek meni guslü gerektirmez. Çünkü bu durumda o meni, yerinden, şehvet olmaksızın ayrılmış bulunur. Yine bir kadından, yıkandıktan sonra, kocasının menisi çıkacak olsa, tekrar gusletmesi gerekmez.

Okudunuz mu?  Kendi eşinle ilişkiden sonra alınan gusul ile zina yapıldıktan sonra yapılan gusül arasında fark var mıdır?

alintidir


idrar sonrası sıvı

Bu kategoride yer alan Hayızlıyken meni gelince adet döneminde sonra iki kere mi gusül almak gerekir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrar yaptıktan sonra katı yapışkan bir sıvı geliyor Güsül almalımıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.