Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
missa03
Abone

Babamı sevmiyorum bu günahmıdır

Babamı sevmiyorum bu günahmıdır

Kayıtsız Üye
Bende aynı konudan muztarıbım bende sevmıyorum yuzunu dahı gormek ıstemıyorum.ama bu adam ölene kadara cekecegım bılıyorum.bu tarz adamlar ölmez baskasını öldurur ancak dıyorum.ama boyle düşündüğüm ıcın gunaha gırermıyım bılemıyorum.evde huzursuzluk eksık olmuyor.gelecegımı bıle etkılıyor bu durum.rabbım ya anneme ve bana sabır versın yada bu adama yol gostersın.

Okudunuz mu?  Yahudilerin ibadet yerine ne denir? ismi nedir?

Yorum: Babamı sevmiyorum bu günahmıdır

mumsema
Sana yolunu Allah Teala göstermiştir.
Baba ve anneye haram bir şey yapmanı istemedikleri sürece onlara itaat etmen farzdır. Babaya itaati farz kılan yüce Rabbimizdir, babanızın mutlaka sevilecek yönleri vardır mutlaka sevmelisiniz.


babamı sevmiyorum

Bu kategoride yer alan Kilisede saygı göstermek günahmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babamı sevmiyorum bu günahmıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.