Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:52
Gusul
Yönetici

Aybaşı Bitince boy abdesti aldım tekrar akıntı kan gelse gusul bozulur mu?

Aybaşı Bitince boy abdesti aldım tekrar akıntı kan gelse gusül bozulur mu?

kayitsiz
S.a. Aybası Kanamam Bıtınce Boy Abdestı Alıyorum,gün ıcersınde Kahverengı Koyu Renk Gelıyor. Tekrar Boy Abdestı Almam Gerek Mı,abdestım Bozulmus Oluyor Mu Bu Durumda .cevabınız ıcın Allah Razı Olsun

Okudunuz mu?  Kadında birleşme olmadan çamaşırda ıslaklık olursa gusül gerekirmi

Cevap: Aybaşı Bitince boy abdesti aldım tekrar akıntı kan gelse gusül bozulur mu?

imamhatipli42
ve aleykumusselam ve rahmetullah kardeş. Adet halinizin sona erdiğinden emin iseniz gelen akıntı özür kanıdır ve guslü gerektirmez.


adet bitince abdest

Bu kategoride yer alan İdrar yaptıktan sonra katı yapışkan bir sıvı geliyor Güsül almalımıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aybaşı Bitince boy abdesti aldım tekrar akıntı kan gelse gusul bozulur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.