Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Cebrail a.s Görmek

Rüyada Cebrail a.s Görmek

mustafa2
Rüyamda şehir meydanında ikindi vakti dolaşıyordum hava az bulutlu alaca karanlıktı insanlar işlerinde koşuştururken bulutlardan en büyük olanı el görünümündeydi bir parmağı ile beni işaret ediyor ben nereye gidersem takip ediyordu etraftaki insanlar korkmuş kaçışıyordu ben durdum buluttan yere indiğini gördüğüm biraz heybetlice biri bana selam verdi ben Cebrailim bana para lazım dedi bende cebimden biraz para çıkarıp verdim .

Okudunuz mu?  Rüyada çürümemiş ölü görmek

Nedir bu rüyamın tabiri ?

Tabirinde yardımcı olan kitaplardan olmasa bile menfi müsbet düşüncelerini yazan herkesten Allah (C.C) razı olsın


Yorum: Rüyada Cebrail a.s Görmek

arifselim
Bu rüyan ancak genel bir şekilde değerlendirilebilir çünkü Cebrail ve diğer meleklerin görülmesinin yorumu birbirine yakın bir şekilde yapılır. Allah’ın izniyle başarılı olmaya ve yüksek mertebeler elde ederek hedeflerine ulaşacağına alamet eder. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır. Allah senden de razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Cin Musallat Olması

Rüyada Cebrail a.s Görmek

celaledem
Selamun aleykum. Ruyamda Cebrail a.s gördüm. Benden ne istedigini sordu. Ben de beni Allah’a ulastircak ilim istedim. O da bana su an için buna ortamin musait olmadigini soyledi. O anda kendim cevreye baktim ve mahallemdeyim ve kulagima kufur sozleri geldi

Okudunuz mu?  Rüyada Cin ve Şeytan Görmek

Yorum: Rüyada Cebrail a.s Görmek

arifselim
Aleykum selam. bu rüyan sana hayırlı bir işarettir. Hidayet ve Allah’ın rızası yolunda ilerlemek için çalışmak gerektiğine dair bir işaret gibidir. Dünyevi açıdan da Allah’ın izniyle muvaffak olmak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmenin yorumu nedir?

Misafir üye
İyi günler. Ben rüyamda Cebrail Aleyhisselamı bir insan suretinde gördüm. Rüyamda Cebrail aleyhisselam ile birlikte annemin büyük bir günah işlemesini engelliyorduk. Daha sonra kendisi bana gelecekte olacak birkaç bir şey söyledi. Rica etsem rüyamın yorumunu yapar mısınız?


Tohat
Hayırlı günler. Sevdiklerine ve yakınlarına karşı olan sadakatin, yardımseverliğin ile bilinen bir kimse olduğuna ve buna dayanarak davranışlar sergilediğine iş ve hayatının genelinde çalışmalarında seni başarıya taşıyacak girişimlerde bulunacağına işaret eden hayırlı bir rüyadır. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk yıkamak

mikaela
Merhaba efendim, rüyamın çok az kısmını hatırlıyorum fakat yatsı namazı kılamadan uyuduğum için hayır mıdır bilmiyorum. Rüyamda elimi cebime attığımda cebimde kağıt para olduğunu gördüm. Daha sonra tepelik bir yerde ya bir türbe yahutta peygamberlerle alakalı bir kutsal mekandayım, insan suretinde başında sarığı olan altın sarısından koyu ve parlak olmayan bir renkte boydan bir şey giymiş olan Cebrail a.s bakıyorum, o da bana, konuştuk sanırım, benim için gelmişti. Peygamber efendimizle alakalı bir şeylerde hatırlıyorum ama sanırım bulunduğum mekandan kaynaklıydı. Birde rüyada o mekanda bulunma amacımın şu an ki derdim ve hastalığım olduğunu anımsıyorum. Uyandığımda gözümün önüne bunlar geldi ama rüya mı değil mi emin değilim. Tam net hatırlamıyorum çünkü. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Cami görmek ne demektir?

Tohat
Merhaba. Rüyayı hangi saate görmüş olman gerçekliğini etkilemez ve tabir edilir. Eğer böyle bir rüya görmüşsen çünkü emin olmadığını söylemişsin verdiğin sözleri yerine getiren güvenilir bir kimse olduğuna, isteklerinin gerçekleşip dileklerine nail olacağına, işlerindeki kısmetin açılıp şansının yaver gideceğine özellikle uzum süredir çekmekte olduğun sağlık sorununun ge.erk şifa bulacağına sesler eden her türlü durumunun hayırlı bir şekilde etkilenip yoluna girecek olan işlerine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada cinlerin eve musallat olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Cebrail a.s Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.