Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada üstü başı kirli birini görmek

Rüyada üstü başı kirli birini görmek

en-nur
arkadalar rüyamda üstü başı kirli(çöp toplayan),yoksul biri bana bir buket çiçek verdi.bu ne demek arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum.lütfen biri bişey desin…rica ediyorum.

bu arada genç bir erkekti.


Yorum: Rüyada üstü başı kirli birini görmek

arifselim
Bu rüya bir uyarı gibi kabul edilebilir. Yanlış ve hatalı yolda giden birisinin kendisine verilen nasihatler ve tavsiyeler manasındadır. Eğer iyi ve güzel olanlara uyarsa onun için hayırlıdır manasındadır. Bu şekilde kendine bu rüyadan bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uçak kazası görmek

Bir haftadir ayni rüyayi görmek. Üstü kirli kücük bir kiz cocugu

htcklz
Selam Arkadaslar,

bu yaziyi arkadaşim için yaziyorum.
Yaklasik bir haftadir her gece rüyasinda kücük bir kiz cocugu görüyor. Kizin üstünde beyaz bir elbise var ama üstü basi komple kir içinde, sanki camura girip cikmis gibi. Kizin gözleri kip kirmizi..O kücük kiz her gece rüyasinda arkadaşimi izliyor.. Ona dokunmuyor, konusmuyor, hiç bir sekilde zarari dokunmuyor fakat görüntü korkunc oldugu için arkadaşim artık geceleri uyuyamaz hale geldi…

Okudunuz mu?  Rüyada tombul ağır kız bebek görmek

Bu Rüya ile ilgili bir fikri olan var mi?


Yorum: Rüyada üstü başı kirli birini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya genel olarak insanın içinde olduğu günahlara veya saptığı kötü huylara işaret eder. Rüyayı gören kimse için bu manada bir uyarı gibi kabul edilebilir. Tövbe istiğfar edilmelidir ve rüyasının hayrını Allah’tan dilemelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada üstü başı kirli birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.