Anasayfa
30 Mayıs 2023, 8:43
Rüya Yorumu
Yönetici

Bayanın rüyada kendini hep başı açık görmesi

Bayanın rüyada kendini hep başı açık görmesi

tilmiz
s.a kardeşler rüyamda kendimi erkeklerin yanında başı açık görüyorum bu ne anlama gelebilir:( ve üzüldüğümü hissediyorum rüyada sanki…


Cevap: Bayanın rüyada kendini hep başı açık görmesi

ehli-sunnet
Bir kimse başını açık olarak görse Allah’a asi olur. Bir kimsenin bisin asagi sarkitip, bükülmüs görmesi o kimsenin hata ve günahim itiraf ederek halini düzeltmeye yöneltmesine isaret eder. Bu rüya tabirce o kimsenin uzun ömürlü olduguna da isaret eder. Bir kimsenin rüyada kendisini halk içerisinde yahut devlet baskaninin yaninda basini asagi egmis görmesi, onun hata ve günah islemis ve pisman olmus olmak tevbe etmek arzusunda bulunduguna, eğer tüccar ise ticaretinin artacagina isarettir. Basim tersine dönmüs olarak gören kimse, yolculuga çikma arzusunda ise onu yolculuktan men edecek bir maninin ortaya çikmasina ve arzu ettigi seyi ancak geç olarak görecegi, yolcu ve baskasinin dahi bir müddet sonra sehrine dönecegine isaret eder.

Rüyada Üzülmek
Rüyada üzülen kişi tam tersi neşelenir.
Rüyada üzülmek, kederlenmek iyi sayılır. Rüyasında üzülen tam tersine, sevinir.


Cevap: Bayanın rüyada kendini hep başı açık görmesi

Kayıtsız Üye
Merhaba. Kapanali 2 yil oldu. Ruyamda hep kafami acik goruyorum. Gezerken falan yani haftalardir bu boyle. Baslarda niye basim acik diye kuskulansamda rüyamda artik kuskulanmada yok. Bunun anlami nedir?


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu rüyayı gören kimse eğer başa kapalı olan biriyse bu o kişinin tesettürlü olmasına rağmen günah işlediğine yorumlanır. Bu rüya ibadetlerinde eksikliklerin olduğuna işaret eder.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda basimi acik goruyorum. Genelde we buna rüyadada olsa çok üzülürüm acaba rüyada kapalı biriinin basini acik gormesi ne anlami war?..


arifselim
Kapalı olan bir bayanın başını rüyada açık olarak görmesi ibadetlerinde var olan eksikliklerine işaret eder. Onun üzgün olması tövbe etmesine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selmun aleykom ben kapaliyim rüyada başim kolarim açik duvar pencereleri köpukliyorum suyla yikiyorum erkekler beni goruyor uzuluyorum bu ne anama gelir


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyaları gören başı kapalı olan bayanlar genellikle ibadetlerinde bulunan eksikliklere yorumlanır. Bu o kapalı olan kişi için maneviyetindeki eksik ve günahlara yorumlanır. En doğrusunu sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba bende önceden rüyamda saçımı açık olarak gormustum manevi eksiklige işaret ediyor fakat başka bir sitede bekar ise evlenmeyeceğne işaret eder diyor acaba doğru mudur 🙁


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. En doğru tabir rüyanın ayrıntılı bir şekilde anlatılması ve gören kişinin kendisi hakkında kısa bir açıklama yapılması ile yapılabilir. Genel bir tabiri ile bu tür rüyaların tabiri manevi eksikliklere işaret eder.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda kapalı bir bayanın başını açık görmek ve hatta yakınlaşmak-uyanıp tekrar uyuduktan sonra yine aynı bayanı çıplak değil ama biraz usulsüz görmek ne anlama gelir teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar genellikle işlenecek uygun olmayan bir duruma veya kişiyi mahcup edecek bir günaha işaret eder. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşime yalan söyleyip başka bir arkadaşımın yanına gidiyorum bana çok güzel hediyeler almış oluyor pasta yediriyor iki lokma yediriyor üçüncüde oruçlu olduğum aklıma geliyor ama yutuyorum anı bozmayim diye, kapalı bir bayanım kendimi önce şort la insanların içinde rahatça geziyor buluyorum ama içerisi diye kendimi rahatlatıyorum dışarı çıkarken de kapalı giyinip baş örtüsü bulamadığım için basım açık geziyorum…
Tabiri nasıl olur ayrıntılı anlattım bir de gündüz rüyası bu sahurdan sonra gördüm yani teşekkürler

Okudunuz mu?  Dua okuduktan sonra rüya görmek

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüyayı gören kişin yanlış bazı işler yapacağı ve günahlar işleyeceğine tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben yeni kapandım. Yani kapanalı 1ay oldu. Rüyamda ben okuldaydım ve içeride sevdiğim arkadaşlarım vardı. Ben kısa bir tulum giymiştim. Şaçlarım olsuğundan çok daha uzundu. Ve ben bu durumdan çok mutluydum.


arifselim
Merhaba kardeşim. Allah mübarek etsin ve tesettürün hakkını vererek örtünmeyi nasip etsin. Genel manada hayırlı bir rüyadır ama büyük ihtimalle yeni tesettüre girdiğinden dolayı gördüğün bir rüyadır.


elalim ela
Arkadaslar rüyamda sacimin acik oldugunu gördüm ve sonra kendime yakistirmiyodum ve hemen kapaniyodum bu ruyayi aciklarmisiniz


arifselim
Rüyada açılmak günah veya hatalar yapmak anlamına gelir. Bu rüyan ise bazı hata ve yanlışlardan dönmeye ve kendine çeki düzen vermeye yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Melo
Ben kapalı birisiyim rüyamda açılmış olarak görüyorum ve dedemle birlikte markete felan giriyoruz ve ben dedemi çok seviyorum bu nasıl yorumlanır


arifselim
Rüyan senin için bazı hata ve günahlar işlemene delalettir. En açık tabir ile bu sana dikkatli olman için güzel bir uyarıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrb ben bekar bir insanım ve 6 yıldır kapalıyım dün rüyamda konuştuğum sevdiğim insanın yanında basımı ilk defa actıımı gördüm ne anlama geliyor tşk


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu rüyan senin bir hata yapacağına delalettir. Aslında hata işlememen için sana Allah tarafından bir uyarı olarak düşünmelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda kendimi acik gördüm bir adam beni gördü ben normalde de görüyordum zaten neyse işte ben o beni açık görmesin diye kaciyordum


arifselim
Rüyada kendisini açık görmek hata işlemek manasına gelir. Kendini koruman ise hayırlı olarak tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum.ben tesetturlu biriyim teyzem acik bir bayan teyzem ruyasinda beni çok acik bir elbise ve basim acik sokakta yurudugumuzu ve herkesin çok güzel bir bayan diye bana baktigini görmüş.acaba ruyamizin tabiri nedir yorumlarsaniz sevirim inşaAllah(evli ve bir cocuk annesiyim) simdiden Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu rüya sizin bazı hatalarınıza işarettir. Bu tür rüyalar insana bir ikazdır. Rabbine karşı işlediği hatalar varsa onları terketmelidir. En doğrusunu Allah bilir.


Sevgi 111
Merhabalar ben kapalı bir bayanım rüyamda sevdiğim adamın bize misafirliğe geldiğini gördüm ve ablama kızıyorum neden kapıyı açtında bana haber vermiyorsun diye söyleniyordum ve hemen kalkıp başımı kapatıyorum. Bir an sonra başımdaki yazma kayıp düşüyor ben yine kapatıyorum. Gördüğüm rüya neye işarettir.


arifselim
Merhabalar. Rüyan hayırlıdır ama yaptığın işlerde helal ve harama dikkat etmen gerektiğine sana bir uyarı vardır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun âleykum.
Ben rüyamda babaannemlere gidiyorum ve orda büyük bir kalabalık dini sohbet yapıyorlar. Ben de başörtümü takmadığımı fark edip yengemden başörtüsü istiyorum. O da verince bu sefer kollarımın açık olduğunu farkedip baş örtüsüyle kollarımı da örtüp edilen duaya el açtım ve amin dedim ve bir köşede peçeli ve çarşaflı kadınlar bana tebessüm ediyorlardı bunu araştırdım ama bir sonuca varamadım.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bazen de hatalar yapmaya, günah işlemeye ve hata yapmaya yorumlanmaktadır. Kendini örtmeye çalışman hatalarından dönmeye ve kendini düzeltmeye çalışmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamü aleyküm ben yaklaşık bit aydır kapalıyım ama rüyalarımda kendimi açık görüyorum hemde açık ödülünü bile bile kaçmaya çalışıyorum ama Gine’de beni görüyorlar bunun anlamı nedir çok merak ediyorum

Okudunuz mu?  Sevgili için istihare yapmak

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bir ihtimal bilinç altına yerleşen duygulardan da görülebilir. Ayrıca bu rüya hatalar işlemek anlamına gelir. Eğer bundan rahatsız oluyor ve saklanıyorsan bu senin için hayırlıdır inşaAllah. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
mrb ben genelde kapalı bir bayanım ama rüyamda basımı ortemiyodum ugrasıyodum ama örtulmuyodu nedır acaba…


arifselim
Merhaba kardeşim. Genelde kapalıyım derken o nasıl oluyor anlamadım çünkü örtünen kişi ara sıra da olsa asla açılmamalıdır. Rüyan ise günah ve hatalarına işarettir ve sana bir ikazdır. Kendini düzeltmene delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendimi bilmediğim bir yerde kafam açık görüyorum. Eve gideceğim sırada kafamın açık olduğunu anlıyorum. Akrabalarından bazılarını görüyorum. Garip bir esnaf dükkanın önünde durup içeri giriyorum. Kafamı üstümle örtüyor başörtü ve bone istiyorum. Bişey veriyorlar. Lavaboya girip başımı örteceğm anda başörtü yerine başka şey geliyor. Kapının arkasında adam bana bakıyor. İşini hallettin mi ye soruyor. Bende bekle diyorum. En son dışarı çıkıp evin yolunu tutuyorum. Ama nereye gidiyorum bilmiyorum. Dayım görüyorum. Kapının önünde. Açık bir şekilde uyanıyorum.


arifselim
Bu rüya iki hususa işaret eder. Birincisi kararsız kaldığın bazı meselelere karşı bocalamaya işarettir. Bir diğer yorumu da, hata ve günahlara işaret eder. Bunlar için bir ikazdır ve dikkat etmen gerektiğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm tesettürlüyüm.yakın arkadaşlarımdan biri bir hafta öncee kadar rüyasında bir ortama açık bir şekilde girdiğimi, gördüğünü söyledi
Dün de aynı şekilde başka bir yakın arkadaşım bir ortama açık.bir şekilde girdiğimi söyledi nedir bu rüyanın anlamı?


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Kapalı olan birisini açık olarak ortama çıkması bazı hatalar işlemesine işaret eder. Bu rüyaları kendin için bir ikaz olarak alabilirsin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Kapaliyim. Ama ruyalarimda hep kendimi hep acik goruyorum. Mini etekler. Askililar. En son bugün yani rüyamda tamamen acik vaziyette camiye namaz kilmaya gidiyorum ama disarida imam ve bir kaç adam var imam benim giyimimi gorunce bu niye camiye geliyor kovalim gitsin gibi seyler soyluyor. Ama ben cami avlusuna inerken yuksek ve çok basamakli bir merdivenden iniyorum. Sora abdest almaya gidecek oluyorum alamiyorum geri donuyorum


arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyada kapalı birisinin kendisini açık veya çıplak olarak görmesi onun bazı hata ve günahları olduğuna ve bunlardan mutlaka tövbe etmesi gerektiğine delalet eder. İnsanların seni çıplak görmesi ise bazı sırların ortaya çıkabileceği manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Kapali bir bayanim rüyamda aile içindeyiz bayram gibi bir yer ama tanimadigim bir erkek bar ve ben basim acik duruyorum yani hafam olan birine sonra aklima dusuyor ve çok üzülüyorum ben nasıl gormedim basimi kapatmadim diye rüyamda


arifselim
Bu rüyanda benzer rüyalar gibi bir hata veya bir günaha alamet eder. Bunun farkına vararak pişman olmaya ve tövbe etmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar.
Ben yeni kapandım. Ama neredeyse her gün rüyalarımda bir ortamda açık görüyorum ve başımı örtmeyi unutmuşum diye içimden geçiriyorum. Bundan aşırı huzursuz oluyorum.

Acaba bu tarz rüyaların yeni kapanmamla bir ilgisi var mıdır?

Ben yeni kapandım. Rüyamda nerdeyse her gün topluluk içinde başımı açık görüyorum ve sürekli içimden başımı örtmeyi unutmuşum diyorum. Haliyle bundan çok huzursuz oluyorum.

Bu tür rüyalarımın yeni kapanmamla ilgilisi var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada azraili görüp konuşmak

arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu şekilde rüya gören hanımlar için bunun işareti bazı hatalarına ve bazı günahlarına alamet eder. O halini ıslah etmesine ve tövbe etmesine alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben kapalıyım dar şeyler giymiyorum,sacımı deve horgucu gibide yapmıyorum ama bugün rüyamda sahabelerin hzEbu bekir ,ve diğerlerinin mezarlarının olduğu yerdeydim babm,anneannem vardı sonra bir mezarn yani boş tam içimden keşke bende buraya gomulsem derken anneannem uyardı başın niye açık geliyorsun kızım diye çok utandm bir yandanda çarşaflı bir kadın geçiyordu arkamdan ve bana bu hal ne diye başını sağa sola tövbe tövbe der gibi sallıyordu ,ve ben nasl ckacagmi şaşrdım ordan,cok utandm cook yolda kamyonda adam bana bakıyor ben bakmasn istiyorum,cok zordu ,bu çarşaf giymem gerektiğine işaret sanırım ?yada bilmiyorum:/


arifselim
Bu rüyan asıl olarak senin için hayırlıdır ve güzel bir işarettir. Bu rüya örtünle ilgili olabilir veya olmayabilir ama sana Allah tarafından bir ikaz olarak kabul edilmelidir. Kendine bu rüyadan bir ders çıkarmalı ve hataların her neyse giderme gayretine girmelisin.


Kayıtsız Üye
merhaba ben hamileyim rüyamda hep kiz cocugu gorurdum simdi ikidir erkek goruyorum ayni rüyada kayinpederimin benim sacimi goruyo bende hemen kapatiyorum ama bir tepki vermiyolardi olabilirmis gibi davraniyolardi


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Görmüş olduğun kız ve erkek çocuklar yakın bir zamanda alacağın müjdeli bir habere işaret eder. Saçının görülmesi ise hatalardan sakınmak için sana hayırlı bir ikaz olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Zeynep mutlu
Kapalı bir bayanın kendimi başım açık ve pantolonlar gezerken görüyorum mutlu oluyorum


arifselim
Kapalı bir bayanın kendisini bu şekilde görmesi olumlu manaya yorumlanmaz. Bu genellikle günah işlemeye ve hatalara girmeye işaret eder. Bu tövbe ederek kendisini ıslah etmesi gerektiğine yada dikkatli olması gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Bende rüyamda okulda lavaboya giriyorum . Abdest almak için başımı çözüyorum . O arada başka kızlarda geliyor . Tam o sırada erkek öğretmenlerden biri ders saatine girildiği için birden oda lavaboya giriyor ve kızları çıkarmaya çalışıyor . Ben neye uğradığımı şaşırıyorum. Kaçmak için yer arıyorum öğretmen beni görmesin diye. Sonra kendime gelince o öğretmenin yanına gidip hesap soruyorum. Kızlar tuvaletine kafasına göre giriyor diye . Sonra ona kendisini müdüre şikayet edeceğimi söylüyorum . Çünkü başım açıkken birden lavaboya giriyor . Bende tesettürüme çok dikkat etmeye çalışan bir insanım o yüzden çok sinirleniyorum . Acaba bu ne anlama geliyor ?


arifselim
Merhabalar hanım kardeşim. Tesettürlü bir bayanın açık olması ve örtünmesi ile ilgili olarak gördüğü rüyaları önemlidir. Bu o kadının veya kızın iffet ve ahlakına gösterdiği ilgi ile günahlara karşı olan hassasiyetine bir işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda baş açık eski okuluma gidiyorum okulun ilk günü tüm arkadaşlarım aynı ben bir kolsuz bluz ve bir kapri giyiyorum saçlarım da açık ama kapalı olduğumu unutmusum. Sonra fen laboratuvarı na gidiyoruz.ben şimdi kursa gidiyorum okulu da açıktan okuyorum normalde ama rüyada herşey çok farklı.Kapalı olduğum aklıma geldiğimde hemen bir şeyler arıyorum ve kurstan arkadaşımı görüyorum ondan hırkasını istiyorum sonra bir yerden etek ve yazma da buluyorum beni böyle görenler beni dövmeye başlıyorlar bizim sınıfta bazı erkekler rüyamda bu kadar sonrasını hatırlamıyorum


arifselim
Eski okulu ve arkadaşlarını bu şekilde görmek hayırlı ve uzun sürecek olan arkadaşlıklara tabir edilir. Kendini tesettürlü birinin açık olarak görmesi ise hata ve günahlarına işaret eder. Hal ve hareketlerine çok dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Dövülmek tersi ile yorumlanır ve iyilik görmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada anne babanın hacca gitmesi

Kayıtsız Üye
Ruyamda kapali oldugum halde saclarim acikti ve çok güzel uzun saclarim varmis insanlar hayran hayran bakiyordu ben mutlu ve saskindim annemi goruyordum bir tane yatak goruyrdm cop kutusu vardi ne anlama geliyor bilmiyorum bu aralar skntlarim var duayla uyumstum anlam veremedim ruyama??


arifselim
Rüyada görülen uzun saçlar gören kimse için içinde bulunduğu sorunları çözmek için sakince oturup ve dikkatlice karar vermesi gerektiğine tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Eşim kapali ancak o nu başı açık ve örgülü sekilde bir toplumda erkeklere hizmet ederken görüyorum. O arada saçlarını çekiştirip örgüleri söküyorum. Boşamak istiyorum ancak sevgimden başaramıyor ordan kaçıyorum. Lutfen yorum yaparmisiniz


arifselim
Kapalı olan bir kadının toplum içerisinde açık olması bazı hata ve günahlar anlamındadır. Elbette bu günahların ne olduğunu bilemeyiz ve hatta bu bazen gören kişiye ait şekilde de yorumlanabilir. En doğrusu Allah’a havale ederek hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm ilk öncelkle , ben rüyada kendimi başım açık olarak görüyorum bu 3 tür ve bizim mahallede oturan erkekler beni görüyorlar ben çok utanıyorum sanki biri beni öyle açık seçik giydirmiş gibi, kendi kendime rüyada aman benim başım kapalı beni görmesinler diyorum ve çok üzülüyorum acaba anlamı nedir ?


arifselim
Aleykum selam. Diğer yorumlarda olduğu gibi bu rüya aynı şekilde yorumlanır ve bazı hatalara ve günahlara girmeye işaret eder. Bu eüyaların olumlu bir yönü ise, kendine bir işaret ve ders çıkarılmasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben deniz ben rüyamda başimi ortmeden okula gitmistim daha sonra farkina varmıştım ve kafami ortecek biseyler ariyordum kapşonla örtüyordum arkadaşlarimdan şal istiyordum ama hickimsede bulamiyodum ve bu durumdan çok uzuluyodum.


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Diğer yorumlarda da olduğu gibi, tesettürlü bir kadın için bunun yorumu bazı günahlara düşme ihtimali anlamındadır. Bunu bir uyarı ve işaret olarak kabul edebilir ve bu şekilde bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm, ben tessetüre gireli 2 yıl oldu ancak dün akşam rüyamda, sokakta üstümde feracem vardı ancak saçlarım açıktı ve arkadan çarşaflı bir bayan beni kovaliyordu arapça bir şeyler söyleyip saçlarimi çekmeye çalişiyordu. Bunun anlamı nedir ?


arifselim
Aleykum selam. Diğer yorumlarda olduğu gibi buda insanda olan hatalara, eksikliklere veya günahlarına işarettir. Kendine bunu bir uyarı gibi kabul edebilir ve bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben bir çocukla evlenmeyi düşünüyordum çocuk abdestli namazli.rüyamda evimize geliyor ama benim saçım açık ve ben o şekilde duruyorum babamla konuşuyor eve tavuk alıp getiriyor ben onu istiyorum ama rüyanın sonunda eski nişanlısıyla barışmak istiyor hatta bir rüyamda eski nişanlısıyla barisiyor resim paylaşıyorlar Facebook ta profil yapıyor kızla kendi resmini yardımcı olursanız sevinirim

Rüyamda evlenmek istediğim çocuğun bizim eve geldiğini ve başımın açık bir şekilde olduğunu gördüm kapatmadım başımı sonra babamla oturup konuşuyorlardi sanki babam onla beni evlendirmek istiyordu ertesi gün elinde bir poşette tavuk getirdiğini gördüm şey diye düşündüm o an babam parasını verdimi yoksa o kendi parasıyla mı aldı neyse rüyanin sonunda eski nişanlısına bakarak bu istese ben bunla evlenirdim gibisinden ilanı aşk etti eski nisanlisina ve başka bir rüyamda da eski nişanlısıyla barışıyordu ve resimlerni paylaşıyordu yani ben onu istiyorum ancak o beni istemiyordu şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada altın bilezik görmek

arifselim
Evlilik ile ilgili olarak bazı gelişmelere işarettir ve gerçeğe benzer yada yakın bir şekilde yorumlanır. Ayrıca bazı noksan hareketlere yani günahlara dikkat etmemeye de yorumlanır. Bu tür rüyalar bazende insanın bilinçaltından dolayı görülebilir ve tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda herkesin içinde açık bir yerde eşarp yapmaya çalışıyordum galiba düğünümüz vardı sanki ama bir türlü saçımı baglayamiyorum bağlıyorum bağlıyorum oradan buradan geri çıkıyor insanlar bana bakıyor ben umursamiyorum erkekler bile var ben sadece saçımı bağlamaya çalıyorum ve baglayamiyorum saçım olduğundan daha kısaydı ve taranmamisti tarasam bağlanacak diye düşünüyorum ama tarak yok sonra birinden tarak istiyorum ve ağlıyorum sinirlerim bozuldu diye ruyalarimda geç kalmak bir işi yapmaya çalışıp becerememek ne demek acaba onuda söylerr misiniz


arifselim
Aleykum selam. Açık bir alanda tesettürlü birisinin kendisini bu durumda görmesi ile geç kalmak veya bir işi becerememek aynı anlamlarda yorumlanır. Kişi, yanlış, hatalı ve ayıp işler yaparak insanların gözündeki saygınlığını kaybedeceğine tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda saçım açıktı okula gidiyordum arkadaşlarım bana kızıyorlardi hatta bazı arkadaşşlarım bana" yazıklar olsun"diyordu ben de yarını tekrardan okula kapalı gelmeyi düşünüyordum


arifselim
Diğer yorumlarda olduğu gibi tesettürlü bir kişinin başını açık görmesi hata ve günahlar işlemesine yorumlanır. Bu kişiye bir uyarı olarak kabul edilebilir ve bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendimi kabede ‘ve başım açık gördüm başörtüsü arıyorum bulamıyorum abdest almaya çalışıyorum ve kabeden tavaf etmeden geri dönüyoruz neye çıkar


arifselim
Bu rüyanın en makbul olan yorumu, ibadetlerinde birtakım eksikliklerin bulunduğuna veya tesettürüne yeterince önem vermediğine yorumlanmaktadır. Bundan bir ders çıkarılarak eksiklikler giderilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar ben rüyamda normalde kapalıyım 1 ay oldu kapanalı bir kaç gündür rüyamda aynı şekilde okula açık gidiyorum rüyada unutuyorum sonra okulda pişman oluyorum üzülüyorum eve gelince hemen başımı kapatıyorum ama herkese yazılan yorumdan yazmayınız lütfen şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim


arifselim
Aleykum selam. Bir rüyanın yorumunu ne şekilde ise onu yapabiliriz. Rüyanın işaret ettiği mana aynı ise bunu bir milyon kişi de görse yorum aynıdır.

Rüyanın tabiri ise, yeni kapanmanın etkisinden dolayı bu bir bilinçaltı olması mümkündür. Çünkü insanın etkisinde kaldığı bir şeyin rüyasına bir şekilde yansıması mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yardiımm
Birkaç kez rüyamda kendimi açık görüyorum ve her seferinde saçım dağınık bir topuz şeklinde oluyor. Evvelsi gece ise rüyamda yine açığım saçım topuz ve sevdiğim beyi gördüm yanlış anlaşılmasin sevgili degiliz ben sadece uzaktan seviyorum. O da beni gördu ufak saskin gibi ama genel olarak ifadesiz bakti bana. Gercekten rüya manasini çok merak ediyorum insAllah hayirlidir


arifselim
Bu rüya gören kişi için işlediği bazı günahlarının olduğuna, hatalara düştüğüne veya hak olan şeyi bırakmasına tabir edilir. Ancak bu şekilde bir ders çıkarılabilir. Doğrusu ise, Allah’a havale ederek hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Teşekkürler cevabınız için ve benim içimde hala açılma hissi var kendime hep diyorum sen boşver bu dünyayı Allah için kapanıyorsun diyorum ama kendime söz geçiremiyorum yani bir yanım istiyo bir yanım istemiyo ve şundanda korkuyorum arkadaşlarıma hep kapanın dedim kapanmak güzel günaha giriyorsunuz kapanın diyip teşvik ediyorum şimdi Çılırsam mahçupta olacağım bunuda biliyorum ne yapmalıyım daha doğrusu ne kadar günah şimdiden teşekkür ederim ve ayrıca buraya kadar okuduğunuz için tekrar teşekkür ederim hayırlı günler dilerim

Okudunuz mu?  Rüyada burnun üzerinde kalın kılların çıktığını görüp yolmak

arifselim
Elbette daima şeytan ve nefsani istekler bizi günahlara çevirmek isteyecektir. Sakın bu tuzağa düşme. Biraz daha sabırlı ol. Bir süreci atlattıktan sonra rahatlayacak ve huzur bulacaksın. Bu sıkıntılar ve olumsuz düşüncelerin Allah’ın izniyle tamamen geçecektir.


Kayıtsız Üye
rüyamda başım topuzdu genelde böyle oluyo zaten ama bu sefer rüyamda sevdiğim çocuğu da gördüm beni o şekilde gördü yanımda da en sevdiğim kuzenim vardı boş ifadesiz baktı ne olduğunu anlayamadım bakışlarından sevdiğimin rüyamda bazen böyle kendimi açık görüyorum ama bu cidden kuşkulandordı anlamı nedir


arifselim
Bu rüyaların anlamı çok açıktır. Bunlar günaha işarettir ve rüya sahibinin bilerek bazı günahlar işlediğine ve haramlara bulaştığına yorumlanır. Başını açık görmek bu açıdan iyi değildir ve bir uyarı gibidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba beni sevdiğim erkek arkadaşım başı açık görmüş 2 3 kişi daha varmış aynı giyinmiş bir şekilde ve bir iş yerindeymisiz. Ben erkek arkadaşımı tanimiyormusum. Bir de erkek arkadaşım dedi ki kız sana benzemiyor du ama sen gibi hissediyordum dedi. Ne manaya geliyor teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Bu rüyayı sen kendin için görsen yani başını açık görsen bir yorumu olur ama onun görmesinin yorumu net olmaz. Çünkü başı açık olmak, haktan sapmak ve günah işleyerek hatalara düşmek manalarına gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda saçım kapalı ama altımda şort var bununla evde geziyorum sonra bahçeye çıkıyorum az kimse var diye sonra bahçenin dışarına çıkıyorum bir şeyi tamir etmek isterken arkandam adamşar geliyor pnlar geçsin eğilirim diyorum eğilirken altımda şort olduğunu fark ediyorum ama başom kapalı hemen ağlayarak eve koşuyorum birisi beni durduruyo ve neler olduğunu soruyo cevap veremiyorum bir odaya giriyorum ve kendimi koltuğa zor atıyorum o çocuk tekrar gelip ne olduğunu soruyo çıkmasını rica ediyorum oda yastıkları silkeleme bahanesiyle ne olduğunu öğrenmeye çalışıyordu


arifselim
Bu rüya tesettürlü bir kadın için şeref ve iffetine önem verdiği anlamındadır. Gerçeğe yakın bir şekilde tabir edilir ve kişinin Allah’ın rızasına önem vermesine ve helal ile harama dikkat ederek yaşamaya dikkat ettiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Unknow
Yukarıda yazdığı gibi 2 haftadır kapalıyım ama bu iki hafta içinde 4-5 kere rüyamda dışarı çıktığımı ve başımı kapatmayı unutup ne yapmalıyım? Diye kendime sorduğumu görüyorum. Vesveseye uğradığımı düşünüyorum ne yapmalıyım.


arifselim
Evet, büyük ihtimalle bu dönemde bu şekilde görmek bilinçaltı ve çeşitli düşüncelerden dolayı görülebilir. İnsanın yoğun bir şekilde etkilendiği şeylerin rüyasına yansıması normaldir. Sadece Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim, konuştuğum kişiyi gördüm (sevgili değiliz ama konuşuyoruz ) beni saçı açık görüyor saçımı topuz yapmışım ve bizim evdeyiz. O ben ve kız kardeşim konuşuyoruz. Bir şey anlatıyoken beni örnek veriyo mesela sen diyo saçıma bakıyo saçın uzun galiba diyo topuz diye tam anlamıyor. Ben saçımı görmesinden rahatsız oluyorum ve bir süre sonra ondan başörtüsü alıyorum başımı kapatıyorum. Bir yatakta konuşuyoruz üçümüz. Ve o yataktan inmek için üstümden atlarken annem giriyor odaya yanlış anlıyor gördüklerine sinirleniyor ben de çok rahatsız oluyorum bu yanlış anlaşılmadan.


arifselim
İşlediğin bir günaha, bir hataya ve bir yanlışa işaret eder. Bu tür rüyalardan herkes kendisine göre ancak bir ders çıkarmalıdır. Tövbe istiğfar ederek hata ve günahlardan dönmek gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş yakınımızı sinirli ve konuşmadan görmek?

Kayıtsız Üye
Merhaba beni bir arkadaşım rüyasında başım açık görmüş ve çok guzelmisım. Çok sasirmis böyle bir şey nasıl yapar demiş çevre deki kişiler de ise girdi açılması gerekti demiş ama zaten istiyordu demiş. Sonra benim doğum günümü kutluyorlarmıs bir mekanda bende masaya gitmiştim ve sıcak bir çorba içmişim rüyayı gören arkadaşım da şifa olsun oh demiş ne demek bu rüya Teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu rüya hayırla yorumlanmaz. Başını açmış olarak görülen kişi doğru olan yoldan ve haktan saparak yanlışlara ve günahlara dalmasına tabir edilir. Bu sonuçta rüyadır ve gerçek anlamını ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada tanımadığım bir adamla kaçmıştım .sonra pisman olup aileme dönmek istedim.oda bana sarıldı.onlarda seni bir gün affedecek dedi.bu arada ben kapali biriyim ama bu tanimadigim adamin yaninda başı açıktım. Bu rüya son zamanlarda tekrarlanmaya başladı.sürekli görüyorum.sizce ne anlama geliyor.


arifselim
Yabancı ve tanımadığın adamın anlamı, seninle birisinin adeta bilerek bir konuda birbirinizi kandırdığınıza ve faydasız işlerle meşgul olmaya işaret eder. Aynı zamanda bu rüya günahlara bulaşmanın da bir alamet olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm kardeşim. Ben yaklaşık 6 yıldır kapalıyım ve açılmayı düşündüğüm çok oldu hala da düşünüyorum ve bir kaç gündür başımı açık ve saçlarım uzun olarak gördüm. Okula böyle gidiyordum ve çok utanıyordum. 3 4 kez aynı şekilde gördüm bunun anlamı nedir acaba ?


arifselim
Aleykum selam. Bunun en makbul olan anlamı rüyayı gören kimsenin kendi durumuna bakarak Allah tarafından kendisine bir konuda bir uyarı verildiğine bakmasıdır. Çünkü tesettürlü bir kadının başını açık görmesi işlediği günah veya hataların bir işareti olarak tabir edilir. Sende bundan bu şekilde bir ders çıkarabilir ve Allah’ın sana bu rüya ile ikramda ve hatırlatmada bulunduğuna şükretmeli ve örtünün kıymetini bilmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendimi havuza girerken mayolu görüyorum karşı taraftada sevgilim uzak bir mesafeden gelmiş beni izliyor oluyor aynı zamanda saçlarım da açık daha sonra bunu farkedip bir tişört giyiyorum üzerime


arifselim
Bu rüya sahibi için baş ağrısına neden olacak bazı olaylar yaşanacağına tabir edilir. Yapacağı bazı hareketlerden veya alacağı bazı kararlardan dolayı hatalar edeceğine ve pişmanlıklar duyacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam aleykum kapaliyim ama rüyamda arkadaşlarımla cafeye giderken askılı bir bluz giyiyorum ve saçıma şekil veriyorum.Giderken telefonumu unuttuğum için onu arıyorum ve ailemin yanından ceketimi giyerek saçı açık çıkıyorum. Rüyamda normal bir durummus gibi gelsede uyanirken rüyamı hatırlayarak ve çok üzülerek uyanıyorum.


arifselim
Aleykum selam. Örtülü bir hanımın rüyada kendisini açık bir şekilde görmesi iyi olarak kabul edilmez. En isabetli yorum kişiye özel olmasıdır. İşlediğin bir günaha, hataya veya seni kötülüklere çekecek olan yakın bir çevreye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben ilahiyatçı bir meslek dersi öğretmeniyim ihl de rüyamda zümre toplantısında saçımı açık görüyorum ve bundan dolayı çok tedirginim rüyamda. Ya saçım niye açıkki diyorum herkes kapalı benim niye açık yasakta yok diyorum ve çok tedirginim üzgünüm rüyamda erkek hocalarda var. Baya tedirgin uyandım o hissi hala hissedebiliyorum


arifselim
Rüya sahibinin işlediği bir günahtan veya bir hatasından dolayı rahatsız olmasını işaret eder. Elbette böyle bir rüya kişiye özel değerlendirilerek yorumlanabilir. Buna göre bir mana çıkarmak mümkündür. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allahümme salli ala seyyidina muhammed demek

Mrv
Selamın aleyküm ben rüyamda kendi başımın açık olduğunu gördüm başım ve kollarım açıktı mağazaya girdiğim birinden ceketini vermesini istedim ama bahane üretip vermedi daha sonra kendime şal aldım

Rüyamda okulumdayım daha sonra bahçeye gidiyorum üniversite okuyorum bu arada. Yeşillik olan alanda bir sürü çadır vardı ve battaniyeyle sarılmış kişiler vardı uyuyorlardı güneş üstlerine vuruyorduçadırın içinde yatanlarda vardı yorumlardanız çok sevinirim


arifselim
– Aleykum selam. Rüyada bir kadının başını açık görmesi iyi değildir. Bu rüyan bir günaha veya günahlara ve haramlara bulaşmaya alamet eder. Sana örtünecek bir şeyin verilmemesi ise önündeki engellere veya harama bulaşmaya neden olan kimselere yorumlanır.

– İkinci rüyan ise tabir edilebilecek kadar berrak değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum istihare namazı kildim ve rüyamda halamlara gidiyorum halamin 3 kızı var ogun 1 kızı nisanlanmak için hazirlaniyor 2.cisi dogum gunu eglencesinde sarki soylemek için hazirlaniyor 3.cusude bana makyaj malzemelerinden surme kalem gizliden vermeye calisiyor ben tesetturluyum ama rüyamda o eve girerken saci basi yapilmis uzerimde kürk her yerim kapali ama bas bolgem bakimli bir bayan gibiydi halamda mutfak ta nisan için masa hazirliyordu bir anda masanin uzerine cekirdekler dagilmis halde gördüm toplamaya basladim sonra karanlik bir ev olmadina ragmen.mutfaga gittim ne hikmetse mutfak tepesinden gelen bir gun isigi ile apaydinlikti o sirada nasıl bisey bu gunes almayan bir ev ve mutfak apaydinlik diye soylendim ve uyandim
Bir anlam veremedim ?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlı olarak kabul edilmez. Genellikle hata, haram ve günahlar manasındadır. İstihare açısından da olumlu değildir. Ancak istiharede önemli olan işaret rüya değil kalbine gelen hissin ne olduğudur. Buna göre bir işaret kabul edilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda 2 çarşaflı kadın gördüm fakat saçları açıktı ve bunu doğru kapanma şekli olarak görüyorlar (bende normalde çarşaflıyım zaten) sonra onlara tebliğ için gidiyorum konuşmaya.. sonrası biraz karışık tam hatırlayamıyorum ne anlama geliyor bir açıklarsanız çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Doğru yoldan şaşan ve hatalara düşen kimselere gerçek hayatta da yol göstereceğine ve bu konuda yardımcı olacağına işaret olarak tabir edilir. Başkada özel bir şekilde tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Başım açık gördüğüm iki ya da üçüncü rüyam ve yakalandığım kişi rüyalarımda aynı kişi. Bu kişi hoşlandığım çocuk. Bizim eve geliyor ve hazırlıksız bir şekilde açık yakalanıyorum. Başımı kapatmaya çalışıyorum ama hem fazla umursamıyorum hem de bir türlü yapamıyorum.


arifselim
Aslında rüyanın yorumu ve sana verdiği işaret çok açıktır. Hatta yoruma hiç gerek yoktur. Bu rüyaları bulaşmaman gereken günahlara ve hatalara dair bir uyarı gibi kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba .Ben lise 1 öğrencisiyim ve 9 aydır kapalıyım
Rüyamda okula açık gittiğimi gördüm , bu durumdan çok utanıyorum sonra da bir arkadaşım bana şal veriyor ve ben onu bağlıyorum tüm sınıfın içinde herkes saçımı görmüşken , bu ne anlama geliyor acaba ?


arifselim
Merhaba. Allah muvaffak eylesin. Gördüğün rüyan maalesef kapalı bir bayan için bir uyarı gibi kabul edilmiştir. Gerçek hayatta da dikkat etmesi gerektiğine ve kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.ben normalde kapalı bir bayanım ama rüyamda kapalı değilim saçlarım açık ve güzel duruyor.yanımda da evleneceğim kişi var ama ben bu kişiyi tanımıyorum.aramızda bir nişanlılık yok ama ailem biliyor ve evleneceğim kişi diye biliyorum.bu rüyanın yorumu nedir hocam.şimdiden çok sağolun hocam

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihareye Yatanlar

arifselim
Merhaba. Kapalı olan bir kadın yabancı erkeklerin yanında kendisini başı açık görmesi iyi değildir. Günah işlemesine, hatalara düşmesine veya haktan sapmasına yorumlanır. Bunu kendine bir ikaz gibi kabul edebilir ve bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda ölen Babannemin evinde toplanmıştık akrabalarım vardı Babannem öleli çok olmadı ve herkes hala çok üzgün ama rüyamda çok neşelilerdi özellikle Dedem yani eşi babannemin ama normalde çok kederlidir Babannem vefat tetiğinden beri bir de dedemin yanında bir erkek vardı bembeyaz giyinmişti cübbe ve sarıklıydı hoca ya da imam gibi bişeydi sohbet ediyorlardı sonra kardeşim yüzünden ben pat diye içeri girdim başım açıktı adam bana baktı güldü ben de ona bakıp güldüm başımı örtmedim o an acaba Nasıl bir anlama geliyor


arifselim
Allah rahmet eylesin. Babaannenizin vefatının etkisinde olmaktan dolayı görülmüş olabilir. Yinede olumsuz veya kötü bir yorumu yoktur. Ona bol bol dualarda bulunun ve kabrini ziyaret edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim çaliştiğim yerde hoşlandiğim biri var. Bu kişinin sonradan 5 vakit namaz kildiğini filanda öğrenince daha fazla kanim isinmişti. Daha sonra ama bir olumsuz şey duydum onunla ilgili o yüzden kararsizdim.
Ben yeni bir rüya gördüm. Rüyamda bu kişi çaliştiğim birime geliyor . Benim ama başim açik. Ben normalde bu arada kapaliyim. Normalde siyah uzun saçim rüyada da ayni şekilde siyah ve uzun. Rüyada böyle içimden diyorum saçlarim güzelken görmüş oldu filan diye hoşuma gidiyo o haliyle görmesi
şimdi bu rüyadan nasıl bir sonuç çikarmaliyim. Genel olumsuz yorum yapilmiş. Bana o kişiden uzak durmam gerektiği gibi bir sonuç çikarmali miyim


arifselim
Bu sonuçta bir rüyadır. Eğer evlilik gibi ciddi bir durum varsa o zaman ilk önce istişare daha sonra kararsız kalınırsa istihare yapılabilir. Bu rüyan ise günah işlemek ve hata yapmak manasındadır. Bundan başka da özel bir şekilde tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Normalde tesettür lü ni bayanım bu gün rüyamda saclarımın acık oldugunu farketmedim ve bir erkek beni uyardı ondan sonra aynaya baktığımda saclarım kısa ve açıktı sonra o erkegin yanına giderken saclarım uzadı 🙏 Yardımcı olırsanız sevinirim


arifselim
Maalesef rüyanın tamamı göz önüne alındığında iyi olarak yorumlanmaz. Hem manevi açıdan sorunları simgeler. Günahlara bulaşmak ile rüya sahibinin uzun zamandan beri ertelediği sorunlarının önüne çıkacağına ve sıkıntı yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm hocam.
Ben 10. sınıf öğrencisiyim ama 4 yıldır kapalıyım. Bana gerçek hayatta da arkadaşlarım "Açıl, saç rengin çok güzel diyordu ama ben onlara "Hayır" diyordum. Bugün söyledikleri uyumadan önce aklıma takıldı. Bunun etkisiyle gördüğüm bir rüya olabilir.

Rüyamda denize kapanmadan önce giydiğim bir mayo ile giriyordum saçlarım da kısa ve açıktı. Annem "Kızım, denizde bir sürü erkek var neden bu haldesin" dedi. Babam da "Olsun, olsun 1-2 ay gezsin böyle" dedi. Ben de açık geziyordum. Rüyamın kalan kısmı boyunca açıktım. Ama arada sırada yine kendimi kapalı gördüm. Camdan dışarıya baktığımda da sürekli feraceli kızlar görüyordum.
Çok tuhafıma gitti, anlamı nedir?


arifselim
Aleykum selam. Dediğin gibi büyük ihtimalle etkisinde kaldığın sözlerin ve olayların rüyana bir şekilde yansımasından dolayı görmüş olabilirsin. Tesettürünü koru ve bir kadın için en kıymetli bir cihat etme şekli tesettürünü Allah’ın rızası için korumasıdır. Allah’a emanet ol.

Okudunuz mu?  Dinimizde Rüyanın yeri nedir?

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm ben tesettürlüyüm ama rüyamda kendimi açık gördüm ve evleniyodum ama çok mutsuzdum böyle 2rüyada daha gördüm rüyadada, uyanıncada çok üzgün oluyorum ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum ama eksik yaptığıma yorumlanıyor . sizde yorumlarsanız sevinirim. teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Eğer birden fazla görmüşsen bunun bilinçaltı olması mümkündür. Yorum açısından ise manevi açıdan eksikliklere veya bazı hata ve günahlara işaret olarak tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nermin123
Hayirli günler.Kapalı bir kız olmama rağmen rüyamda başım açık ve sacim normalden daha kısa ve gelinlik giymısım ardindan emanet bir basörtu kapatıyorlar evleniyorum ama sevdiğim adamla evlenmiyordum Ağlıyordum sürekli.Ardindan bana altin takıldığını da gördüm.Bunu cevaplarsanz sevinirim..


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanızda saçınızı açık olarak görmeniz ibadet veya türban konusunda dikkat etmeniz gereken hususların söz konusu olduğuna işaret etmektedir. İstemediğiniz biriyle evleneceğinizi görmek ise istemediğiniz bir durumun varlığına ve yapmak istemediğinize bundan huzursuz olduğunuza delalet eder. Altın ise hem bir kız çocuğuna sahip olacağınıza hem de mutlu olacağınıza yorulur. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Duanur
Merhaba iyi günler. Rüyamda arkadaşimin dugnu oluyor ama bu hangi arkdasimin dugunu hatrlamyrm. Normalde kapali biriyim ama sadece düğün için süsleniyorum giyiniyorum kirmızı bordo gibi elbise giyiniyorum. kuaföre gidiyrm saçimı yaptryrm böyle güzel örgü tarzı bir şey ördüttürüyorum. Sonra eşim beni öyle görüyo saçmalama bu halde mi gideceksin düğüne diyor çıkışıyor bende sadece düğün için yaptırdım diyorum sonrasni hatirlamyrm ama gerçek gibiydi. Tesekkrler sımdidem


arifselim
Hayırlı günler. Genellikle bilinçaltından ve herhangi bir şekilde rüyaya yansımalardan ibarettir denilebilir. Zaten rüyaların çoğu bu şekilde görülür ve yorumları olmaz. Sadece Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek de yeterlidir ve en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Aleyküm selam kardeşim ben kendimi rüyamda nişanlanırken açık üzüm saçlı saçlarımın yarışın kızıl boyalı yarısını doğal renginde gördüm düğün salonun kuaförde yapılmış bükle bükle saçlarla kırmızı yada köyü tös pembe abiye elbiseyle tek başına giriyorum ama ben kapalıyım bekarım nişanlanan bile açık olmayı istemem rüyada kendime bakıp neden böyleyim deyip şaşırıyorum ama etrafımdakiler sanki yıllardır öyleymişim gibi gayet şaşırmamış haldeler acaba bu rüyayı yorumlamanız mümkün mü


Tohat
Öncelikle selam verilir karşıdaki de bu selamı alır. Esselamu aleyke demen benim ve aleyküm selam diye karşılık vermem gerekir. Rüyana gelince hem iyi hem de dikkat etmen gereken bazı hususların olduğuna işarettir. Karşına çıkacak fırsatları iyi değerlendirerek elinden kaçırmaman ve doğru şekilde kullanman gerektiğine ayrıca hata, kusur, eksikliklerin özellikle günahlar konusunda ihmalkar olmamaya özen göstermen gerektiğine işarettir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi, rüyada kendini başı açık görmek, rüyada başı açık görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kadın erkek karışık namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bayanın rüyada kendini hep başı açık görmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.