Anasayfa
31 Ocak 2024, 16:21
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare namazından sonra görülen rüya

İstihare namazından sonra görülen rüya

gizemim
merhaba hocam;benim size şöyle bir sorum olacak ben ilk önce istihare duası okuyup sonra Allah rızası için iki rekat namaz kıldım ama rüyamda kırmızı koltuk gördüm ama biraz rüya kötüydü…sonra bir kere daha yaptım ve rüyamda yeşil bir mutfaklarda bango olur ya onun yemyeşil olduğunu hatta bangodaki bezin bile tertemiz ve yemyeşil olduğunu gördüm sonra bir insan rüyamda bizim evimizin kapısına bembe bir kağıt yani yapışkanlı bir şey yapıştırdığını gördüm ben ilk önce istemedim yapıştırılmasını ama sonra bişey demedim ve bizim evin kapısına yapıştırdı ve bende baktım çok güzel görünüyordu bu rüyanın ne anlama geldiğini çok merak ediyorum çünki istihareye yatarken Allahım dedim benim için bu insan hayırlıysa bana bir işaret göster bana malum et dedim böyle yani hocam sizden cevap bekliyorum…


Cevap: istihare namazından sonra görülen rüya tabirleri

Deşert Rose
Rüyada koltuk görmek, almak veya koltukta oturmak, refaha ve sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.
Bazı yorumcular ise, bu rüyanın hırs ve kötü ahlak ifadesi olduğunu söylerler.
Rüyada koltuktan düştüğünü görmek, beklenmedik bir habere işarettir.
İmam Nablusi

İstiharede görülen renklerin anlamları.

İstihareden sonra, abdestli olarak, kıbleye dönüp yatılır. Rüya görse de, görmese de, 7 gün istihareye davam edilir. Rüyada beyaz veya yeşil görmek hayra, siyah veya kırmızı görmek serre alamettir. Eğer, rüyada bir şey görülmezse, kalbe bakılır. O işi yapmak arzusu varsa, o ise karar verilir. Karar veremeyen, birkaç defa daha istihare yapmalıdır.

Yapılacak her iş için istihare yapmak sünnettir ve mübarektir. Fakat istihare yaptıktan sonra, o işin yapılmasını veya yapılmamasını gösteren bir şeyin, uykuda veya rüyada yahut uyanık iken görünmesi şart değildir. İstihareden sonra, kalbine bakmak lazımdır. O işi yapmak arzusu, eskisinden daha çok olmuş ise, o işi yapmayı gösterir. Eğer arzu, çoğalmamış ve eskisinden daha da azalmamış ise, yine yasak olmaz. Böyle olunca, yapmak arzusu artıncıya kadar, istihareleri tekrar tekrar yapmalıdır. İstihareler yediye kadar tekrar olunur. İstihareden sonra, o işi yapmak arzusunun azaldığı anlaşılırsa, o işin yapılmamasını gösterir. Böyle olunca da, istihareler tekrarlanabilir, hatta nasıl olursa olsun, istihareleri her zaman tekrarlamak, daha uygun ve daha iyi olur. O işi yapmak veya yapmamakta ihtiyatlı davranılmış olur.

Okudunuz mu?  İstihare Namazı ne zaman kılınmalıdır?

Not) istiharede rüya şart değildir
istihare istişareden sonra yapılmalı Müslümanlar !!!


Cevap: istihare namazından sonra görülen rüya

Misafir

Ben namazdan sonra duamı ettim rüyaya yattım evlilik için hayırlı olup olmadını öğrenmek içindi çok kafam karışıktı rüyamda bir başkasıyla el eleydim ama el ele olduğum kişiyi tanıyorum nişanlı gerçekte sonra böle üstü açık kamyonette bindim hava kapalıydı yan tarta biri ateş yakmış erkek arkadsm mi başka biri mi bilmiyorum orda arılar vardı o arılara doğru ordan bişeyle duman üflüyordu hepsi üzerime geldi biri koluma çarptı korkutum ve uyandım yardımcı olursanız çok sevinirim


arifselim
İstihare rüyası olarak bu rüyanız olumsuz anlamda yorumlanmıştır. Ancak istiharede rüya görmek şart değildir uyandıktan sonra o konuyla ilgili içinize doğan ilham önemlidir. O içinize gelen his size o işin hayırlı olup olmadığına işaret eder.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm,
bende İstihareye yattım ve rüyamda sanki o gün yaşadığım bir anı gördüm, sevdiğim adam bana hayırlı mı değil mi diye, rüyamda onu gördüm beyaz tshirt ve mavi gömlek üzerindeydi sonra ellerime baktım sağ parmağımda herzaman taktığım mavi bir yüzük vardı sonra uyandım işte..rüyamıydı yoksa o gün yaşadığım şeyin aynısı mı pek ayırd edemiyorum…


Kayıtsız Üye
Değerli kardeşim:
Rüya yorumlarını merak ettiğim için kitaplardan faydalanıyorum bende çok rüya gören biriyimdir ve doğruda çıkıyor hep dua ediyorum içten ve samimi bir şekilde Allah’a kul olmaya çalışıyorum inseAllah herkes öyle olsun çok isterim herkes cennete girsin çok isterim…

Senin yorumunda da sunubuldum: Sahih bir rüya tabiridir…imam abdülgani nablusi ve seyyid süleyman el hüseyni eserlerinden den alınmıştır

Okudunuz mu?  İstihare namazı hakkında bir soru

sağ elin parmakları: Baş parmaktan başlamak üzere, beş vakit namaza: Bunların birinde ve tamamında görülen kusur, ve eksiklik ise o vaktin veya beş vaktin namazını eda etmekte duyarsız davranmaya işarettir ..
Diğer ikinci bir yorumsa:
Baş parmağın kesilmesi :yolculuğa işarettir
şehadet parmağının kesilmesi ise: Namaza gerekli önemi vermemeye işarettir daima ahireet meşgalelerine sarılmak ümidiyle
düşün,anla ve ağla güzel kardeşim……. Selam ve dua ile inseAllah —- bir melek… 🙂

 


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben istihareye yattım .evleneceğim kişi için ve şuan oturduğum evin içinde .rüyamda bissuru insan vardı ve hepsi bayandı ve yanımdada bir erkek vardı birlikte kafesteki kuşlara bakıyorduk .rüyada hiç bir renk hatırlamıyorum sadece kuşların rengi yeşildi .


arifselim
Merhabalar. Rüyanız hayırlı bir rüyadır inşaAllah. Ancak istihareden sonra o konu hakkında Allah insanın kalbine bir his verir. O hisle sizin hakkınızda hayırlı olup olmadığını anlayabilirsiniz.


Kayıtsız Üye
mrb. hocam istihare duasını okuduktan sonra yattım rüyamda arkadaşıma hatim için krem renkli bir çember hediye aldım. çok beğendim kendimede almak istedim ama beyazı vardı bu yüzden almadım. birde hediye olarak krem renk bir terlik aldım. yürüyerek tarla gibi yollardan geçerek evine gittim.


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu şekilde bir rüya istihare rüyası açısından olumsuz manada yorumlanmıştır. Ancak siz rüyadan uyandıktan sonra içinize gelen ilhama göre o konunun hayırlı olup olmadığına işaret alırsınız ve önemli olan da o hiştir.


kayıtsız üye
1-Merhaba bende evlilik için namazimi kılıp yattım rüyamda sevdiğim kişi ile evleniyorduk iki yıl oldu bir cevap bekliyorum

2-Rüyamda karşıma bir adam oturdu,iki tane köpeği vardı.biri büyük diğeri küçük, büyük olan siyahtı.karşımda durdu ve bana baktı, sonra yanıma yaklaştı, bana bir şey yapmasın diye onu sevmek istedim,fakat köpek gittikçe üstüme çıkmak istedi,sahibine Köpeği geri çekmesini istedim,sonra sanki sahibi çekerken köpeğini, köpek elinle beni vurdu hafifçe
Köpek düşman demekmiş ama tam anlayamadım rüyamı


arifselim
Merhabalar. Rüyada evlilik hayırlıdır ve kısmettir denilmiştir. İkinci rüyanız ise olumsuz manada yorumlanır. İstihareye yattıktan sonra o konudaki işareti içinize gelen hisle en iyi anlayabilirsiniz. Rüyalar ise ikinci plandadır hatta iç şart bile değildir.

Okudunuz mu?  İstihare Namazıyla İlgili Bir Soru

Kayıtsız Üye
Ben başka birisine yaptırdım istihare namazını ve rüyasında cumhurbaşkanının gelip konferans verdiğini görüyor yanına gitmek istiyor ama çok erkek olduğu için geri çekiliyormuş hava aydınlıkmış. Ne anlama geliyor merak ediyorum.


arifselim
Rüyanızdan ziyade şu iki hususa dikkat ederek yeniden istihareyi tekrar edin. Birincisi istihareye kendiniz yatın. İkincisi ise, istihareden sonra o konunun hayırlı olup olmadığı hakkında içinize Allah bir his verir. İşte bu his o iş hakkında bir işaret olur. Kararsız kalırsanız istiharenizi defalarca tekrar edebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
S.a ben de iştahre namazı kıldım ve ilk rüyamda sevdiğim adamı gördüm karışık bir rüyaydı hatırlamıyorum tam olarak bir gece daha kıldım bu sefer rüyam da yeni yapılan bir eve gidiyordum rüyanın anlamı nedir bana yardımcı olur musun .


arifselim
Rüyada görülen yeni ev hayırlıdır ancak bu rüyadan sonra içinize eğer o niyetiniz hakkında iyi bir his doğmuşsa o zaman bu iyiye işaret eder demektir.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm hocam istihare ye yatmam sonucunda rüyamda doktordan kendimin hasta olduğunu öğrendim, daha sonra bir oyun parkında oynadığımı ve çok Mutlu olduğumu ne alakaysa bir de ördek gördüm. istihare edip uyuduğum bu 3.günüm sevdiğim kişi benim için hayırlı mı, şer mi getirecek, mutluluk mu kendime daha iyi bir yol çizmek istediğimden istihareye yattım ve bunları gördüm hocam


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Bu rüya çok güzel ve hayırlı bir rüyadır. Hasta olmak tam tersi ile tabir edilir. Kişinin mutlu ve sağlıklı olmasına işarettir. Bu rüya ile birlikte içinizde rahat olduysa o zaman bu hayra işaret eder.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm hocam istihare ye yatmam sonucunda rüyamda doktordan kendimin hasta olduğunu öğrendim, daha sonra bir oyun parkında oynadığımı ve çok Mutlu olduğumu ne alakaysa bir de ördek gördüm. istihare edip uyuduğum bu 3.günüm sevdiğim kişi benim için hayırlı mı, şer mi getirecek, mutluluk mu kendime daha iyi bir yol çizmek istediğimden istihareye yattım ve bunları gördüm hocam.
Bu soruma verdiğiniz cevaba karşı bir cevap vermek istiyorum hocam bu rüyayı gördükten sonraki gün içinde içimde ve beynimde sürekli bir şıkıntı,yorgunluk,endişe belirdi sanki çok kötü şeyler olacakmış gibi kendimi hep bir tedirgin hissettim bunun rüyayla bir ilgisi olabilir mi hocam ?

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil mont yeşil soğan görmek

arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Eğer bu sıkıntı ve huzursuzluğu hemen uyandıktan sonra hissettiyseniz onunla ilgili olabilir. Ama kesin şu nedenden dolayıdır diyemeyiz.


wildan 05
Hocam eski eşimle tekrar bir araya gelmemiz hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım yeşil gömlek gördüm ama rüyamda bir başka kişiyi de gördüm tanıdığım bir adam çok mutluyduk sohbet ediyorduk rüyamı yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Selamün aleyküm kardeşim. Rüyadan anlaşılan hayırlı bir duruma işaret etmektedir. Eğer içine de bu huzur ve istek gelmişse olumlu olarak yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Hocam istihare de bir metro istasyonundayım Ama çok kalabalık adım atlımıyo ve ben sevgilimle metroya binip mezarlığa gitmeye çalışıyoruz ama diğer yanımda da eski sevgilim var ikiside bana bakıyo… Daha öncesinde de de bir yeşil obada olduğumu gördüm ve bir ara da yine bir hastanede yanmış insanların yanına gidiyorum.. Yorumlarsanız sevinirim..


arifselim
İstihare için rüya değil önemli olan insanın kalbine gelen ilhamdır bu ilham insana bir işaret olur. Bir rüya net olmadıkça olumlu veya olumsuz bir mana verilmez. Bundan dolayı eğer içiniz rahat etmemişse istihareyi tekrar etmelisiniz.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda 3 tane kız gördüm aslında kızları değil de gölgelerini gördüm bu nedir istihare namazına yattığım kişi benim için hayırlı mıdır


arifselim
İstiharenize şu manaya işaret eder diyebileceğimiz bir rüya değildir. Ancak uyandıktan sonra içinize o konuda gelen his olumlu veya olumsuz olarak bir manaya işaret edebilir. Bu hissedeceğiniz şey size istihareniz için bir işaret olur.

Okudunuz mu?  İstiharede havlayan köpek görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben grucu gelen biri için istihareye yattım. Gelen oğlanla birbirimizi gördük içim işindi ama Allah’a dua edip hayırlı olup olmadığını anlamak istedim ve sabaha kadar birçok rüya gördüm. Önce bir koz ateş başında üstünde kazan karanlık bir ortamda banyo yaptığımı gördüm. Sabah namazından sonra da bir demir yolunda tek başıma yürüdüğümü ama arkamdan birinin takip ettiğini. Hatırladıklarım bunlar. Sadece bir gece istihare yaptım. Sabah kalktığımda kalbime baktım ve hala aynı düşüncedeydim istiyo gibiyim. Lütfen yorumlar mısınız çok ihityacım var gecekten, şimdiden teşekkürler.


arifselim
Merhabalar. Hem rüyalarınız açısından hemde içinize doğan bu olumlu his açısından hayırlı ve olumlu olarak tabir edilir. Bununla birlikte istişare de yaparak danışın ve ona göre bir karar verin.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben istihareye yattım fakat rüyamda bir renk göremedim ama evlenmek istediğim adamı ve annesini gördüm ikinci gün tekrar namaz kıldım ama hiç bir şey göremedim bu nedir acaba ?


arifselim
Merhaba. İstiharede zaten renk veya rüya görme şartı yoktur. Önemli olan istihare esnasında veya uyandıktan sonra o niyet ile ilgili içinize doğan olumlu veya olumsuz olan hiştir. Eğer hala emin değilseniz istihareyi tekrar edebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Hocam ben 3 seferdir istihareye yatıyorum ilk seferde düşündüğüm kişiyi gelinlikle gördüm ikinci seferde rüya görmedim fakat sabah uyandığımda o kişiye karşı bir soğukluk hissettim üçüncü seferde de sabah kalktığımda o soğukluk hissi gitti ne yapmam gerektiğine karar veremedim sizin fikriniz nedir ?


arifselim
aleyküm selam. İstiharede ilk gelen işarete veya manası açık ve net ise ilk rüyaya itibar edilir. İlk rüyanız olumludur ve hayırlıdır. Eğer içinize doğan istek ve arzuda bu yönde ise bu niyetinizin olumlu olduğuna işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  İstiharede gelin görmek

Kayıtsız Üye
Hocam merhabalar. Ben sevdiğim kişi hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım. Mutfakta iki tane beyaz ördek gördüm. Diğer gün uçağa biniyordum. Arkadaşlar beyaz sakız veriyordu. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Merhabalar kardeşim. İstiharede ilk gelen istek veya ilk rüyaya itibar edilir. İlk rüyan hayırlı manasına işarettir. Asıl olan görülen rüya değil sizin içinize doğan arzudur.


Kayıtsız Üye
Hocam ben istiharede saksı içinde küçük yeşil çarliston biber gördüm. Hayırlı mıdır? Uyandığımda kalbimde daha bir istek olmuştu. 7 gün olmalı diyorlar. Devam etmemde bir sakınca var mı?


arifselim
Merhaba. 7 gün istihare yapmaya gerek yoktur. Ne zaman bir işaret alınsa artık istihareye devam edilmez. Bu rüyanız olumlu manaya işaret eder. Ancak yinede asıl sizin kalbinize niyetiniz için ne geldiğidir. Bu istek sizin için bir işaret olur.


Tüba.
Merhaba ben Bir kişi için istihare yaptım hayırlı mı diye ilk yaptığımda yeşil büyük bir dağ gördüm uzun uzun yeşil ağaçlar vardı ama yıkık bir ev gördüm ikinci yaptığım da ise yeşil büyük bir çaylıktaydım ortada çürük bir ağaç vardı onu deviriyordum içinden yeşillik çıkıyordu bunlar ne anlama geliyor o kişinin rahmetli babaanneside senin kisemtin odur demiş


arifselim
Merhabalar. En doğru ve en açık işaret kişinin o konuda kalbine gelen arzu ve istektir. Bu rüyalarınızdan sonra içinize ne doğmuşsa ona göre bir işaret kabul edersiniz veya içiniz rahat değilse tekrar etmelisiniz.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam
Ben birisiyle görüştüm fakat daha sonra ailem olmaz dedi benim gönlüm istiyordu açıkçası yine de en doğrusunu Rabbim bilir diyerek istihareye yattım. Rüyamda çocuğun bana bir demet beyaz gülle geldiğini gördüm. İkimizinde yüzü gülüyordu. Uyandıktan sonra da açıkçası mutlu olacağımı hissettim. Rüyam hakkında bana bir yorum yapabilirseniz çok memnun olurum. İyi günler


arifselim
Aleyküm selam. Hem rüyan hemde hissettiğin hisler senin için olumlu manasına yorumlanır. Ancak istihare olsa bile insanın yanılması her zaman mümkündür. Mutlaka istişare de etmek gerekir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kadın görmek

Kayıtsız Üye
S.a hocam ben evlilik için rüyaya yattım rüyamda ordan oraya bir sürü rüya gördüm biraz karışıktı tek hatırladığım evli bir arkadaşım eşinden ayrıldıklarını söylüyordu bana ve boynunda mavi boncuklu altın gerdanlık vardı ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz


arifselim
Aleyküm selam. İstihare rüyasından bir işaret almak için rüyanın çok net olması gerekir. İstiharede asıl önemli olan içine gelen huzur yada huzursuzluktur bu his sana işar


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm hocam..size bir şey danışmak istiyorum.ben birini gerçekten seviyorum ama bazı problemlerden dolayı ayrıldık ve su an görüşmüyoruz..rüyamda kahve içmişim ve falima bakıyorlar ve o kişinin benim kaderim olduğunu söylüyorlar bana…sürekli düşündüğümden midir anlayamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum ve her rüyamda yorgan oluyor mutlaka.. ya onun elinde ya benm yanımda veya bir şekilde hep yorgan ve bardak görüyorum hocam.. yorganın tabirlerinde eşe işaret eder falan diyor.. sizce bu rüyalar bana neyi anlatmaya çalışıyor yardımcı olursanız çok sevinirim hocam.. rüyalarım genelde çıkar ve hep gördüğüm gibi çıkar..Allah razı olsun hocam şimdiden.. saygılar..


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Ne olursa olsun sonuçta bunlar rüyadır ve rüyaların hiç bir zaman garantisi yoktur ancak peygamberi görmek ayrıdır. Büyük ihtimalle o kişiyi çok sevmenden ve çok fazla düşünmenden kaynaklanıyor. Allah’tan hayırlısı olması için dua et.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.Ben gitmek istediğim lisenin benim için hayırlı olup olmayacağını merak ettiğim için istihareye yattım.İstediğim lise için çok çabaladım zerresine kadar uğraştım.İstihareden sonra uyuyunca rüyamda hiçbir şey görmedim ancak uyandığımda kalbime o kadar huzur doldu,o kadar mutlu uyandım ki.Yani bu olay o lisenin benim hakkımda hayırlı olduğunu mu gösterir?


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. İşte asıl önemli olanda bu huzur hissidir. Bu senin için hayrılı olduğuna işaret eder. Ayrıca danışmalısın ve sonra karar vermelisin.

Okudunuz mu?  İstiharede rüya mı his mi önemli?

Kayıtsız Üye
Aylardır danışmadığım öğretmen ailem kalmadı hocam en son olarak önce istişare sonra istihare diye öğrenince istihareyi denedim onlar da hayırlısıyla gideceğimi düşünüyorlar içimde hep bir merak umutsuzluk vardı böyle olunca çok rahatladım siz de beni rahatlattınız Allah razı olsun

—–

Selim hocam bir gizli sırrın ortaya çıkıp çıkmayacağınada istihare yapılır mı


arifselim
Amin kardeşim Allah senden de razı olsun. Bir sırrın ortaya çıkıp çıkmayacağı veya şu olayın olup olmayacağı şeklinde istihareye yapılamaz.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam,
ailecek yapmak istediğimiz bir iş için iştahareye yattım. Ben hem özel firmadan çıkmak , hemde ailem ile birlikte firma kurup iş yapmak için istihareye yattım. Ailecek bu işi yapmayı çok istiyoruz ve istharenin 5.gününde namaz kılıp yattım. sahura kalktım sonra istihare namazı kılmadan yattım. rüyamda bizim koruduğumuz bir eve doğru torpil atıyorlar ben bunları onlara geri atıyorum.
Sonra erkek kardeşimin merdivenlere ayakta bevl ettiğini görüyorum bitirdikten sonra o da onlarla mücadele etmeye gidiyordu. Kaldığımda içimdeki işi yapma istediği ciddi anlamı ile kaybolmuş değil ama rüyanın da neye delalet ettiği düşüncesi beni tedirgin etti.
yorumunuz benim için çok önemli yardımcı olur musunuz


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Hem uzun bir ara vererek tekrar uyuduğunda görmüşsün hemde şu manaya işaret eder diyemeyiz. Sana tavsiyem istihareyi tekrar etmendir.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm
Evlenmek istediğim biri hakkında istiareye yattım.Rüyamda kız istemeye gittik ve halamın torunuyla sözlendik.Ama halam kızı vermeden önce karanlık bir labirentten çıkmam gerektiğini söylediler.Bu rüyanın manası nedir?


arifselim
Aleyküm selam. Rüyan açık ve hayırlı görünüyor ancak asıl olan bu konuda istihareyi yaparken veya uyanır uyanmaz içine doğan huzur yada huzursuzluk hissidir. Eğer için rahat etmemişse istihareyi tekrar yapmalısın.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm
Bir kızla evlenmek hayırlımıdır deyu istihare uykusuna yattım.Rüyamda ailemle halamın torununu isteemeye gidiyoduk. İsteme faslına gelmeden önce beni bir labirente götürüyorlardı ve ordan kurtulunca tekrar salona geçirdiler. Kızı istedikten sonra kıyafetimin adını sordular. Annem cihat babam farklı bişey dedi. Sonra kucağıma seyyid yiyenimi alıp kıyafetimin adını sordu. Oda cihad deyince kızı verdiler sözlendik. Bu rüyanın manası nedir ?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında siyah köpek görmek

arifselim
Aleyküm selam kardeşim. İstihare açısından bu rüyan olumlu manada yorumlanır. Ayrıca istihareden uyanınca hemen içine gelen olumlu yada olumsuz hissinde sana en doğru işaret olur.


peri
merhaba. erkek arkadaşımla ayrıldık. ben onun bana geri dönmesinin hayırlı olup olmayacağı ile ilgili istihare namazı kıldım. rüyamda da onu beyaz bir gömlek giymiş vaziyette gördüm. kendim de regl idim. fakat çok fazla kan vardı. öbek öbek toplu şekilde kan gördüm. bunu nasıl yorumlarsınız. şimdiden teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Bu rüya olumsuz ve hayırlı olmadığı manasına tabir edilir. Rengin beyaz olması değil senin adetli olman olumsuz olarak yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı geceler dün bir rüya gördüm siyah pantolon ve siyah topuklu ayakkabı giymişim sol ayakkabının topuğu kırılmış o şekilde yürüyordum sonra eve geldim ve çıkardım ayakkabıyı neye işarettir ilk defa böyle bir rüya gördüm hocam yorumlarsanız sevinirim..bi de sevdiğim çocuğu beyaz tişörtle gördüm hocam şimdiden Allah razı olsun..


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. İstihare için bu rüya olumlu manaya işaret değilidr. Asıl önemli olan içinize gelen hiştir. Bu his en doğru işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bir kişi için istihare yaptım uyudum rüyamda yeşil alanda piknik yapıyordum ama hava biraz yağmurlu gibiydi acaba bu rüyam anlamlı mıdır teşekkür ederim


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya istihare için hayırlı manaya işarettir. Eğer içinize de huzur hissi gelmiş ise bu hayra yorulur.


küspada
selamlar
istiare namazından sonra rüyada mavi beyaz çiçekli elbise giymek nedir ? 2 defa yaptım ikisinde de aynı rüyayı gördüm fakat uyanınca ki hislerimi hatırlamıyorum bütün gücümü rüyamı unutmamak için harcadım

Okudunuz mu?  İstiharede sanatçı görmek

arifselim
Selamün aleyküm. Bu rüya istihare için hayırlıdır ama için rahat etmemişse o zaman istihareni tekrar etmelisin.


Kayıtsız Üye
S.a ben istihareye yattığım kişiyi başka biriyle gördüm onları izliyordum ama üstünde beyaz gömlek vardı ve uyandığımda iyi hissettim. Damat adayını başkasıyla görmüş olmam önemli mi yoksa beyaz görmüş olmam önemli mi


arifselim
Aleyküm selam. Beyaz gömlek bir işaret olmaz. Diğer şekilde görmek ise olumlu manaya gelmez. Ayrıca önemli olan istihareden uyanınca içine gelen huzur yada huzursuzluk hissidir bu en açık işaret olur. Eğer için rahat etmediyse istihareyi tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
İyi günler ben istihareye yattım yatsıdan sonra rüya görmedim sahura kalkıp insanlarla konuştum ama sabaha rüya gördüm sabah gördüğüm rüyaya bakıp işin hayırlı olup olmadığına karar verebilir miyim


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Eğer dünyevi şeylerle meşgul olmamışsan olur ama en doğrusu uzun bir ara verildiğinde yeniden tekrar etmek olur.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam, ben 10 Fatiha süresi, 11 ihlas süresiyle yaptığımız kolay istihareye yattım. Rüyamda ise benim olmayan 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğuyla geziyordum ona bakıyordum, manava filan gidiyordum. Erkek arkadaşımla aramız kötü ben onun için yatmıştım aslında istihareye, rüyamda da onu gördüm mutluyduk. Nasıl yorumlamalıyım acaba? Teşekkür ederim


arifselim
Merhabalar kardeşim. İstiharenin nasıl olduğu bellidir ve Sünnette kolay istihare şeklinde bir şey yoktur. Ancak sünnette belirlenmiş şeklinde yapman gerekir.


istihare namazından sonra görülen rüya, istiharede görülen rüyalar, istihareden sonra görülen rüya

Bu kategoride yer alan İstihare namazı sonrası görülen renkler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare namazından sonra görülen rüya Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.