Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:29
missa96
Abone

Evlat için hayırlı arkadaş edinme duası

Evlat için hayırlı arkadaş edinme duası

Kayıtsız Üye
lütfen bilen söylesin


Cevap: evlat için hayırlı arkadaş edinme duası

@mir
evladınızı hayırlı evlad yapmaya çalışırsanız
hayırlı arkadaşları o seçer Allah’ın izni ile
onun hariçinde
İbrahim peygamberin oğulları için Allah’a yaptığı bir iki dua var
onları yapabilirsiniz

Okudunuz mu?  Şafii'de veccehtu ve kunut duası okumak

Yanıt: evlat için hayırlı arkadaş edinme duası

yegen_09
cocuklarım küçük dinimin istedigi gibi yetiştirmek istiyorum ama cevrende ve bulundugum şehirde zorlanıyorum nasıl davranacagımı bilemiyorum cemaatemi katılsam nerden destek alsam şaşkınım tabiki ben de korkuyorum kızlarımın gelecegini ve asıl dunyalarını nasıl onlara ögretecegim

Okudunuz mu?  Dilenciye para vermek

Soru: evlat için hayırlı arkadaş edinme duası

yeşil sancak
Allah yardımcınız olsun… hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama harama helale dikkat eden bir medrese tarzı bir kurs bulabilseydiniz iyi olurdu.. Öyle bir yok ise evvel siz öğrenip sonra çocuklarınıza öğretebilirsiniz… ama işiniz zor hakikatten.. bu zamanda kız çocuklarını muhafaza etmek… 4 tane kızım var hiç okula göndermedim.. 2 si medresede biri ufak daha en büyük kızımda evde annesinden dini bilgileri aldı…. bazılarına biraz acayip gelebilir ama tv koymadım evime..dışarıyı evime sokmak istemedim….

Okudunuz mu?  İnsanlar ile ilgili Hadis-i Şerif

Desert Rose
"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibâdet usûllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen’sin.” (Bakara, 128)


evlat için hayırlı arkadaş edinme duası, hayırlı arkadaş edinme duası, evladin hayirli arkadaş ile karsilasmasi için dua

Bu kategoride yer alan İlmin fazileti hakkında kıssa öğrenmek istiyorum? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlat için hayırlı arkadaş edinme duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.