Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:48
missa92
Abone

Erotik Video İzlemek Zina Mıdır?

Erotik Video İzlemek Zina Mıdır?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar,ben dinime elimden geldiğince dikkat etmeye çalışan bir aciz kulum.Ne yazık ki küçük yaşlarımda,yeterli ve gerekli ilgiyi göstermeksizin kötü bir alışkanlık edindim.Bu alışkanlığım ise,zevk uğruna mastürbasyon yapmak ve bunu yaparken malum videoları izlemekti.Ancak dinime saygım arttıkça araştırdım.Ve öğrendim ki zevk uğruna mast. yapmak çok büyük bir harammış.Şöyle okudum;
Zevk için yapılırsa haram,
Yatışmak,sakinleşmek uğruna yapılırsa caiz,
Zina tehlikesini önlemek uğruna yapılırsa vacipmiş.

Okudunuz mu?  Şafi mezhebine göre ekeğin kaş arasındaki kılları yolması harammıdır şayet yüzü çirkin gösteriyorsa

Benim elbetteki zina gibi bir tehlikem yoktur.Şöyle ki;evli olmadığım bir hanıma kötü gözle bakmam bile,ki onunla öyle iğrenç bir ilişkim olsun.
Ancak,yaşım ve çevre itibariyle maalesef bu ihtiyacım artıyor.
Günümüz itibariyle çevrede insanlar bu tür konuları daha açık bir şekilde konuşuyorlar ve maalesef hanımlar da çok dikkatsiz davranıyorlar.Gerek giyinişleriyle,gerekse sözleriyle insanı tahrik ediyorlar.
Ben ise bunlardan uzak durmak için daha sık bunu yapmak zorunda kalıyorum ki,onlara şehvet gözüyle bakmayayım,canım istemesin.Bu yönde,aslında yaptığım zinadan kaçınmak oluyor.Ancak şu soru var,mast. yaparken video izlersem bu zinaya girer mi?Sizi bu pis sorumla yüklendirdiğim için özür dilerim.Muhtemel cevap ve yardımarınız içinse teşekkür ederim…

Okudunuz mu?  Çocuğuma koyabileceğim en güzel hanım sahabe isimleri

Cevap: Erotik Video İzlemek Zina Mıdır?

caferi
kötü film-videoları izlemek zinaya götüren bir yol olduğu için günahtır haramdır.
ihtiyaç varsa evlenin.


sevisme izlemek günah mı, pis videolar izlemek günah mı

Bu kategoride yer alan Peygamberlerin geliş sırası nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erotik Video İzlemek Zina Mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.