Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:00
Namaz
Abone

Akşam Namazı Hangi Vakte Kadar Kılınabilir

Akşam Namazı Hangi Vakte Kadar Kılınabilir

Kayıtsız Üye
Yatsı Ezanı Okunurken O Günkü Akşam Namazı Kılınabilirmi?


Cevap: Akşam Namazı Hangi Vakte Kadar Kılınabilir

Desert Rose
– Akşam Namazının Vakti:Güneşin batışından itibaren ufukta beliren kızıllığın kaybolmasına kadar devam eden vakittir. (Bu, İmameyn`e göredir). Diğer bir görüşe göre de, güneşin batışından sonra ortaya çıkan kızıllığın gidip, onu tâkiben beliren beyazlığın kaybolması zamanına kadar devam eder. (İmam-ı A`zam`a göre…).

Okudunuz mu?  Şafii mezhebinde namaz sünnetleri ve duaları

akşam namazı hangi vakte kadar kılınır, Yatsin namazı hangi vakte kadar kilinabilir

Bu kategoride yer alan Munis-i kabir namazı nedir nasıl kılınır lütfen aydınlatırmısınız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Akşam Namazı Hangi Vakte Kadar Kılınabilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.