Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:33
dinisorular
Yönetici

Başı açık bir bayanım bu yüzden de çalışmak istemiyorum suçlu hissetmeli miyim ?

Başı açık bir bayanım bu yüzden de çalışmak istemiyorum suçlu hissetmeli miyim ?

Kayıtsız Üye
Eşimin ekonomik durumu biraz sıkışık bana çalış demese de bazen çalışsaydın iyi olurdu gibi imalarda bulunuyor çalışanların iyi durumlarına haklı olarak imreniyor ama ben de çalışmak istemiyorum aslında iş imkanım var fakat ben evde olmak istiyorum sizce ne yapmam gerek bana ve eşime ne önerirsiniz ? Eşimi çok seviyorum

Okudunuz mu?  Temize çıkmak için Dua istiyorum

Cevap: Başı açık bir bayanım bu yüzden de çalışmak istemiyorum suçlu hissetmeli miyim ?

Hoca
Az geçimle yetinip çalışmayın derim.
Kocanıza da kanaat kavramını anlatın.

Sizde Allahın emrine uyun kapanın.
Allah hidayet versin.

Bu kategoride yer alan Kuranın Anlaşılmasında Müfessirde Olması Gereken özellikler Nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başı açık bir bayanım bu yüzden de çalışmak istemiyorum suçlu hissetmeli miyim ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.