Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada diş kırılması ne anlama gelmektedir?

Rüyada diş kırılması ne anlama gelmektedir?

Kayıtsız Üye
sol alt azı dişimin kırıldığını ve bembeyaz olduğunu az acı duyduktan sonra acımadığını gördüm ve mutlu oldum bu ne anlama gelir


arifselim
Allah rüyanızı hayırlı eylesin. Rüyada azı dişinin kırılması bazı hastalıklara ve alınacak üzücü haberlere yorumlanmıştır. Alt dişler anne tarafından akrabalara yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: —>: Rüyada diş kırılması ne anlama gelmektedir?

günçiçek
Dişler insanın ev halkıdır. Üst çenedeki dişler, rüya sahibinin babası tarafından olan akrabalarıdır. Alt çenedeki dişler ise ana tarafından akrabasıdır. İkisi alt ve ikisi üst çenede bulunan dört ön dişlerden alt çenedeki iki ön diş, rüya sahibinin babası tarafından değil de, kendi neslinden meydana gelmiş olan en yakın kimseleridir.

Üst çenede olan iki ön dişler de baba ile amcadır. Bunların sağ taraftaki baba, sol taraftaki amcadır. Rüya sahibinin babası ve amcası yoksa, o iki ön diş iki erkek kardeşidir veya iki çocuktur ya da şefkatli iki dostudur. Köpek dişleri amca oğullarıdır veya amca oğulları yerine geçen iki dostudur.

Köpek dişlerinin yanındaki diş rüya sahibinin ailesi arasında her yönüyle kendisine güvenilen ve onun üstünde başka bir kimse bulunmayan reisidir veya onun yerine geçen reisin dostudur.

Ön azı dişler day ı ve day ı oğulları veya öğüt vermede onların yerine geçenlerdir. Arka azı dişler rüya sahibinin dedeleri ve kendileri ile iftihar eden küçük erkek çocuklarıdır.

Alt çenede bulunan iki ön dişler, ana ve haladır. Bunların sağ tarafta olanı ana, sol taraftaki de haladır. Eğer rüyayı görenin ana ve halası yoksa, o dişler onun kızkardeşi veya kızkardeşlerinin iki kızıdır. Yada öğüt vermede onların yerine geçen kimsedir.

Ön iki dişlerin yanlarındaki sivri dişler, rüya sahibinin amcası veya halası kızı yada öğüt vermede amca ve hala kızı yerine geçen kimsesidir. Bunları takip eden diğer sivri dişler, rüya sahibinin ailesinin büyüğü ve her yönüyle kendisine itimad edilen reisi veya onun yerine geçecek bir kimsedir.

Alt çenede bulunan ön azı dişler, rüya sahibinin teyzesi, dayısı kızı veya öğüt vermekte onların yerine geçen kimsesidir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi)

Arka azı dişler rüya sahibinin aile halkından uzak akrabaları büyükanneler ve kendileriyle iftihar edilen küçük kızlarıdır.

Dişlerden birisinin rüyada oynaması hastalıktır. Dişin düşmesi veya kaybolması yukarıda daaçıklandığı gibi dişin temsil ettiği şahıslardan birisinin ölmesi veya mağdur olmasıdır. Eğer rüyada dişini çıkarsa veya onu bir yere gömmese, dişin tabirde temsil ettiği akrabasının benzeri olan birisinden dişin kıymetince eline mal geçer. Eğer dişi gömerse, dişin tabirde temsil ettiği akrabası ölür. Diğer dişlerin tabiri de böyledir.

Rüyada dişine bir zarar geldikten sonra onu çıkaran, akraba veya yabancı birisinden dışın kıymetince istifade eder.

Bazı dişleri yıpranıp veya çürüyüp belirsiz hale gelse, o dişin tabirde işaret ettiği kimseye -bir da ondan istifade edilemeyecek şekilde-bir bela isabet eder.

Ön dişlerinin fazla uzun, güzel ve beyaz olduğunu gören kimsenin baba ve amcası mal ve dünyaca güçlenir.

Rüyada bütün dişlerinin oynadığını gören kimsenin aile halkı arasında münakaşa çıkar. Rüyada kalbinde diş bittiğini gören kimse ölür. Dişlerini çıkardığını gören şahıs, zorla malını sarfeder veya ödemesi gereken birşeyi öder.

Dişlerini sararmış ve siyahlaşmış gören kimse, aile halkının yapacakları bazı çirkin hareketlerden dolayı -utancından-yüzü kızarır.

Dişlerinde pis ve kötü bir koku bulunduğunu gören kimsenin ailesi kötü isimle anılır. Dişlerinin çürümüş olduğunu gören kimsenin ailesinin durumu zayıflar. Bir insan rüyada yukarda anlatılan dişlerden bazısının düştüğünü gör,e tabirde o dişle yorumlanan kimsenin helak olacağına işarettir.

Dişlerin, uzadığını ve büyüdüğünü gören kimsenin evinde münakaşa çıkar. Dişlerinin siyahlaşmış ve çürümüş olduğu halde düştüğünü gören kimse, bütün sıkıntılardan kurtulur.

Dişlerini kökünden çekip kopardığını ve onları yere gömdüğünü gören kimsenin, aile halkının tümü ondan önce ölürler ve onları gömer.

Rüyada dil ile dişlerini kökünden çekip koparmak, söylenen bir sözden dolayı aile halkının işlerinin bozulmasına yorumlanır. Dişlerin yerinden çekilip koparılması gizli işlerin meydana çıkmasıdır.

Rüyada dişlerin aralıklı olduğunu görmek, aile halkının dağılmasına, aralarında fesat çıkmasına veya malının noksanlığına yorumlanır.

Rüyada dişlerde görülen siyahlık, noksanlık veya kırık, meydana gelecek üzüntü ve kedere işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada dolunay görmek

Dişlerini kendi eliyle çıkardığını gören kimse, malını kötü bir şekilde tasarruf eder yahut pişman olacağı kötü bir iş işler ya da meşru olmayan bir şekilde borç aldığı malından kendisine kazanç sağlar.

Bu yorumlar, rüya sahibinin dişlerini kendi eliyle halk içerisinde çıkardığı takdirdedir.

Rüyada dişlerinin yerinde altın veya gümüşten dişler çıksa, bu rüya mala erişecek beladır.

Nablusi


Cevap: Rüyada diş kırılması ne anlama gelmektedir?

misafir
benim dişim kırıldı ve anneme sordum o bana üzüntülü bir şey olacak dedi


Kayıtsız Üye
rüyada diş kırılması ne demek anlamadım ama cavabı geleceğine inanıyorum


arifselim
Rüyada diş kırılması genellikle bazı sıkıntıların ve hastalıkların habercisi olarak yorumlanır. Üst dişler baba tarafından akrabalara ve alt dişler ise anne tarafından olan akrabalara işaret eder.


Ebu Muhammed
rüyamda başkasının çenesine tekme attım ve dişi kırılıp fırladı bu kişiye tekme atmamım sebebi ise 18 günlük çocugumu kucagına almış bu sinirlendim cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler


arifselim
Rüyada dişlerin kırılması veyahutta dökülmesi demek, dişi kırılan kimsenin hastalanacağına veya akrabalarından alacağı kötü haberlere yorumlanır. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda bütün alt dişlerimin çıktığını gördüm. hayırdır inşAllah acı bir şey olmaz umarım


arifselim
Rüyanızı Allah hayırlı eylesin. Rüyada görülen dişlerin çıkması kırılması veya dökülmesi demek akrabalardan bazılarının başına gelecek sıkıntılara yorumlanmıştır. Alt dişler anne tarafından olan akrabalara yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Ûsdeki sol dislerimin dusdunu gördüm bu ne anlama geliyor

Rüyada dişimin kırılıp ezildigini gördüm bu ne anlama gelir


arifselim
Merhaba, rüyanız mübarek olsun. Rüyada görülen üst dişler baba tarafına ve alt dişler ise anne tarafından olan akrabalara yorumlanır. Dişin kırılması veya düşmesi demek o taraftan olan kimselerden birinin vefatına veya bazı sıkıntılar yaşayacağına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben kuzenimin cocugunun ön ikiden sağ taraftaki yalnis anlamadiysam baba oluyor , yere düşüp parçalandiğini gördüm. Açiklarsaniz sevinirim


arifselim
Üst dişler baba tarafından olan akrabalara yorumlanır. Baba tarafından olan bazı akrabaların karşılaşacağı bazı sıkıntıların olacağına işaret eder. Elbette her rüya olduğu gibi çıkacak diye biz asla bir şey diyemeyiz bunu sadece Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada dişinin kırıldığını görmek

Kayıtsız Üye
Sol üst tarafındaki dişimin çürük olan kısmı elimle bastirip kiriyordum


arifselim
Rüyanız hayırlı olsun kardeşim. Sol üst dişler baba tarafından olan akrabalara işaret ettiğine yorumlanır. Rüya tabircileri, dişin çürümesi ve kırılması demek o taraftan olan bazı akrabaların başına gelebilecek olan sıkıntı ve hastalıklara yorumlamışlardır.


Kayıtsız Üye
On alt disimin teki kirildi sizce bunun anlami nedir


arifselim
Rüyanız hayra vesile olsun kardeşim. Rüya tabircileri rüyada alt dişlerin kırılmasını anne tarafından olan bazı akrabaların hastalanacağına veya başlarına bazı sıkıntıların geleceğine yorumlanır demişlerdir.


Kayıtsız Üye
merhabalar,

rüyamda ön iki dişimin tamamı kırılmıştı manası nedir acaba şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim..


arifselim
Merhabalar. Bu rüya baba tarafından olan kimseler arasında yaşanacak üzücü durumların olacağına yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sol ust tarafimdaki kopek disimin yanindaki disin dilimle sallayip ve kirilip kokunun kaldigini gördüm hiç aci hissetmedim acaba neye yorumlanir


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın tabiri baba tarafından birisi hakkında alınacak kötü bir habere işaret eder. ayrıca bir iş için birinden bir yardım almayada yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben en arka sağ kök dişimin çatır çatır kırıldığını gördüm ve acı çekmedim rüya boyunca o diş in hep kırıldığını gördüm ne anlama gelir teşekkürler


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyanız iki şekilde tabir edilir birincisi, akrabalardan birisinden alınacak üzüntülü bir habere işarettir. İkincisi ise iş hayatınızdaki planlarınızı kademe kademe gerçekleştireceğiniz anlamına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda berak bir suda üç kurbaga vücudu içinde üç pırlanta gördüm bu pırlantaları alıyordum ikisini benden calıyorlardı calan dayımdı bütün aileme cslanı anlatıyordum kimse bana inanmıyordu


arifselim
Selamun aleykum. Kurbağa sayısı birden fazla olarak görülürse bu yakın kimselerden gelecek olan hilelere yorumlanır. Rüya sahibinin çevresinin oldukça kalabalık olduğuna ve bu kalabalığın hilekar ve oyun sever bir kalabalık olduğuna işarettir. Bu durumda rüya pek hayırlı şekilde yorumlanmaz. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda benım üst ön ıkı dışımın bırı catladı dibine kadar ne anlama gelir bu hıc kanamadı

Ön iki dışımın bırı ucundan dibine kadar catladı bu ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüya baba tarafından olan akrabalara yorumlanır. Bazen bu akrabalardan gelecek olan üzücü haberlere işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
II günler.. Rüyamda alt sut disimin kiriliyor çit DİE ses geliyor . aynadan bakiyorum kirilmis . elime aliyorum alt disleriim asildikca elime geliyor komple kiriliyorlar ne anlama geliyor. Rabbm hayrlra ckarsn inşAllah


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada dişlerinin kırıldığını görmek çoğunlukla olumsuz anlamda tabir edilir. Baba tarafından olan akrabalarınızdan üzücü haberler almaya işarettir. Ayrıca, rüyada diş parçalanması, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve eğitim hayatında yapmak istediği şeyleri çeşitli birimlere ve bölümlere bölerek gerçekleştireceğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda midem bunalıp koşa koşa tuvalete gidiyorum, istiğfar ediyorum istiğfar ederken sert cisim geliyor ağzıma bakıyorum bir, üst sağ taraftaki arka dişim kırılmış, hala parçaları ağzıma geliyor, son bir parçası kalıyor onu da elimle alıyorum, ama hiç acımıyor. Rüyam çok etkileyiciydi ne anlama geliyor açıklayabilir misiniz?


arifselim
İstiğfar değilde ‘istifra’ etmek olmalıdır.

Rüyada istifra etmek çok hayırlıdır. Sizin için sıkıntı olan bir çok şeyden kurtulmaya ve rahatlamaya işaret eder. Diş kırışması ise bir akrabadan gelecek olan üzücü bir haber işitmeye alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Benim rüyamda bütün dişlerim kirilirmiş. Ağzimda sanki yer kalmamiş gibi dişlerim Çok kendi aralarinda çatladilar ve kirildilar parçalandilar
Çok korkuyorum Lütfen biri bana YARDIM etsin. Ayni zaman da ben 14 yaşindayim


arifselim
Bu rüya babanın akrabalarından birisi ile yorumlanır. O taraftan alınacak üzücü bir habere tabir edilmiştir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Defne kdhdı
( hangi dişim olduğunu hatırlamıyorum)
Rüyamda dişimi sallayıp çıkartıyordum ama dişimin yarısı etimin içinde kalıyordu.


arifselim
Bu şekilde görülen rüya, yalnız başına kalmaya ve sorunları tek başına çözmek zorunda kalmaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum günü görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda ust dislerimin dokuldunu gördüm ve bununla birlikte bazi dislerimin kirik oldugunu gördüm 2 tane kopek dislerimin kildigini ve yarisi
da damak içinde kalmis gördüm .sonrada dislerimi avucumun içinde gördüm


arifselim
Bu rüya senin için çok önemli olan bazı işleri bölerek yapmaya tabir edilir. İş veya eğitim gibi işlerini parça parça gerçekleştirebileceğin anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Bu sabah imsak vakti girdiği vakitte.. dislerimi ağzımda sikarken ve oynarken bir anda yokuş aşağı bir yolda yürürken alt sol dişlerimin on sağ yarısı kırılıp ağzımdan yola firladigini üç parça halinde düştüğünü gördüm..bu arada iş yerinden çok sevmediğim iç kişinin de arkamdan bu olaya hayret edip sevindikleri esnada ben hemen dişlerimi elime alıp koşarak gerçek hayata dış hekimi olan çocukluk arkadaşım ve en yakın dostumun muayenehsnesine geliyorum..o kerhen beni koltuğa alıp ağız içimi yıkayarak dişlerime yapıştırıcı sürüp tekrar yerine koymaya çalışıyor…
ÇOK ETKİLENDİM VE UYANDIM..İNŞALLAH HAYR OlUR..yorumlar sainz çok sevinirim..SAYGILARIMLA..


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya iki şekilde tabir edilir. Birincisi, baba tarafından birisinin hastalanmasına ve üzücü haberler alınmasına alamet eder. Bir diğer tabiri ise, yapmak istediğin işlerini parçalara bölerek yapmak anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda alt çene ön iki dişimi elimde söktüğümü gördüm. sağdaki dişimi sökerken parçalandı. Ancak iki diş sökmeme rağmen bir diş sökülmüş gibi gözüküyordu. Yani yerine sanki yenisi çıkmıştı. Yorumlarsanız çok sevinirim.


arifselim
İyi günler rüyan hayırlıdır. Rüyasında kendi dişlerini söktüğünü gören kimse, dertlerine kendisi çözüm bulur ve çabalarının sonucunu alır. Acı ve kederin sona ereceğine haber veren bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda üst sağda bulunan azı dişim parçalanıyordu,bunun sebebi de alt dilimdeki vida imiş,ne anlama geliyor acaba. Teşekkürler


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya senin için iş hayatında ve eğitim hayatında yapmak istediği şeyleri çeşitli birimlere ve bölümlere bölerek gerçekleştireceğine alamet edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler, rüyamda alt sol azı disimin cam gibi parçalanarak kırıldığını ve disim parçalanırken damağımı keserek, dışarı çıktığını görüyordum.Sonra ağlayarak yerden cam gibi şeffaf olan disimin parçalarını toplamaya çalışıyordum. Uyandigimda ise gerçekten ağladığımı farkettim. Eğer yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Kopması

arifselim
İyi günler kardeşim. kötü veya olumsuz bir manası yoktur. Bu rüya gören kişi için ya iş yada eğitim hayatını bölümlere ayırarak yapmasına tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda üst ön iki disimden sağ olanin catladigini gördüm parçası biraz daha oynasam düşüyordu çok üzülüyordum.ne anlama geliyor ALLAH hayir etsin


arifselim
Merhaba kardeşim. Genelde bu rüya akrabalardan birisi hakkında alınacak olumsuz bir habere yorumlanır. Bazende bu eğitim veya iş hayatındaki gelişmelerin bölümlere ayırarak yapılmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb. Ben rüyamda eşimin arka dişinden birinin kırıldığını ama hepsı degıl bu kenarı kırılıyor. Ancak ağzını açıp bakıyorum tertemızıncı gıbı dişler hayır olur ıyı hamileyım bu nedenle çok rüya görüyorum ama çok etkılendım Allah hayırlara çıkarsın yorumlarsanız sevınırım.


arifselim
Merhaba. Bu rüya takdir edilmeye, başarılı olmaya ve güzel gelişmelere alamet eder. Ayrıca eğer borç gibi sıkıntıları varsa bunlardan kurtulmak olarak yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda alt çenemde önden 4.dişim salllaniyordu. Hemen cektim ve elimde kaldı ve arkadaşımın arabasının iÇine attım aniden. Sonra da bulamadım. Anlamı nedır acaba?
Teşekkürler


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya aile içerisinde ya var olan sorunların tekrar gündeme gelmesine yada sorunların ortaya çıkarak huzurun kaçmasına tabir edilmiştir. Yinede Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda esimin on ust sag disinin kirildigini gördüm. Yarisi kirilmisti ve kirilan parcayi benim yanimdaki birine verdi. Ruyanin genelinde esimle aramiz çok kötüydü ve ben disinin kirimasini Allahin ona verdiği bir ceza olarak düşünüyordum. Selamlar.


arifselim
Merhaba. Rüyada dişi kırılan kişinin yakınları hakkında işitilecek bir üzücü habere alamet eder. Bu rüya genel olarak yapılan bir yorumudur. Elbette bunlar sonuçta bir rüyadır ve her daim Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dede görmek (İmam Nablusi)

68ismail
rüyamda dişlerimi fircaliyorum en son ayanaya baktığımda üst ön dislerimden birine dokunuyorum elime geliyor cikiyor sonra aynaya bakiyorum ama öndeki dislerim hala duruyo benim önde bir dişim fazlaymis meger diyorum üzülüyorum diğer dislerime bakarken 2 ayri yanlardan birer disleriminde iclerinin oyuldugunu boşluk olustugunu görüyorum acil cevaplarsaniz sevinirim


arifselim
Bu rüya yapmak istediğin işlerinin olumlu olarak sonuçlanacağına işaret eder. Bir dönem çekilen zahmet ve sıkıntılarından sonra Allah’ın izniyle karşılığını bulacağına ve feraha ulaşacağına alamet eden bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda üst sağ köpek dişimi kendi parmağım ile itiyorum ve kırılıyor sadece az bişey kökü kalıyor… ilginiz için teşekkür ederim


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin iş veya eğitim gibi hayatında çok önemli olan bazı işlerini parçalar halinde sürdürmesine yorumlanır. Yani bu düzensizlik gibi manalarda tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yemek sofrasında kardeşlerimle oturuyorduk değişik bir hayvana benzer bir yaratık vardı yeni doğmuştu sanırım yem verelim dioduk kardeslerle yeşillik tarzında yemlerdi aramızda tartisiyorduk gürültü olunca babam sinirlenip kaşıkla benim dişime vurdu üst ön sol dişim kırıldı aynaya baktım sol dış tam düşmüş ağlıyorum anneme gösteriyorum annemde babama görüyon mu dişini kirmissin tekrar dış takilmasinin ugrastiracagini söylüyordu bende ağlayarak ağzımdan cikariyordum dis dokuntulerini.


arifselim
Bu rüyanın en makbul olan yorumu dişi kırılan kimsenin iş ve eğitim gibi hayatındaki önemli şeyleri parça parça halinde yapması manasındadır. Olumsuz yorumları olmakla birlikte her zaman hayırlı olmasını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda köpeğimin öndeki iki dişinden soldakini kırık gördüm.kopegim ağzını açtığında ağzı hep kandı ve öndeki sol dışı kırıktı.disinin yarısı vardı yarııı yoktu.bu rüya ne anlama geliyor??


arifselim
Kırık dişler hastalıkla tabir edilir. Bu hem insanlar için hemde hayvanlar için yanı şekilde tabir edilir. Eğer köpeğin bir rahatsızlığı varsa dikkat edilmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada desenli altın bilezik görmek

Kayıtsız Üye
Slm a ben rüyamda şunlari gördüm çok merak ediyorum biz 5 kiz kardesiz hepimiz beraber namaz kilarken 2ci ablam 3cü ablamin gelip üst arka azı dişini kirdi bu ne anlama geliyor tskkr ederim


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar genellikle aile içerisindeki sorunlara işaret eder. Bazende olsa bu üzücü bir haber almaya ve bundan dolayı etkilenmeye tabir edilmiştir. Daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba ben rüyamda dişim kırılmasını görüyorum yanlız hem alt dişimden hemde üst dişimdem kırıldıgını gördüm ve dişlerim elimdeydi hemen ardından da kendimi mevlüt okutan yerde bULDUM ama aileden kimse yok BEN ve ordaKİ kadınlar kuran okuyanlar bunun ne anlama geldigini ögrene bilirmiyim


arifselim
Merhaba. Rüyada dişin kırılması gören kişinin akrabalarına yorumlanır. Akrabalarından birisi ile ilgili olarak ya hastalık yada başka üzücü bir haber alınmasına tabir edilir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda annemin üst dişinde leke vardı silmek istedim silemedim sonra ona kendi dişimde yerini görterirken dişim kırılmaya ufalanmaya başladı sonra dişim cıktı dişimi lavobanın taşına vurdum içinden küçük sinekler uçmaya başladı ne anlama gelir sizce


arifselim
Bu rüyanın en açık işareti alınacak olan üzücü haberlere işaret eder. Bazen rüyayı gören kişi için eğitim veya iş hayatını parçalar yani bölümler halinde tamamlaması anlamında yorumlanmıştır. Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben rüyamda üst ve alt dislerimden soldaki bazı Dişlerimin kırıldığını ve sonrada babamın beni doktora getirdiğini gördüm ne anlama gelmektedir?


arifselim
Merhaba. Bu rüya genellikle akrabalardan gelecek olan üzücü bir haber almaya işaret eder. Bir görüşe göre ise iş ve eğitim gibi durumları aralıklarla sürdürmek anlamında tabir edilmiştir. Allah’u tealadan hayırlı olanı dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda on iki disimin yanındaki sol disimin kırıldığını ve kökünün içinde kaldığını arka dişlerinin de olmadığını gördüm hayırlara çıkarsın Rabbim ins yorumlar inizi bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Dere Otu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu kırılan diş eğer üstte ise gören kişinin karşılaşacağı sorunlara ve sıkıntılara işaret eder. Eğer bu diş alt çenede ise akrabalardan birisinden alınacak üzücü bir haber manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gerçek hayatta tanımadığım çok yakın arkadaşlarımla birlikte bı yere gidiyorduk elimle agzimi kapattım elime baktığımda üç dört tane dişim elimdeydi kökünden kirilmistilar ağzımı açıp baktığımda sadece bir dişin boşluğu vardı bunlar alttaki büyük dişleri çok korkuyordum ne anlama geliyor yorumlarmisiniz lütfen.


arifselim
Bu rüya diğer rüyalar gibi olumlu manada yorumlanmaz. Genellikle insanın üzüleceği bazı haberler alması anlamındadır. Bazende bu akrabalardan gelecek olan bir haber olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


A.S.
Iyi gunler,
Ben rüyamda bütün dislerimin kirildigini gördüm ve hatta agzimi actigimda burnumun içine kadar gorebiliyordum. Dilimde bir sıkıntı yoktu ama dislerimin nerdeyse hepsinin bir parcasi kirilmisti.


arifselim
Hayırlı günler. Özellikle de baba tarafından birisi hakkında üzücü bir haber alınacağına işaret eder. Dişlerin kırılması üzüntü, keder ve hoşa gitmeyen şeylerle karşılaşmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir davet ortasındayız pilav tarzı bir şey yiyoruz tam olarak anlayamadım ne olduğunu üst sol süt dişimin tuz gibi ufalıp ayrıca bir parça koptuğunu farkedip avucumun içine tükürüp bakıyordum. Baktığımda ufalmış olan dişimin içinin de küçük siyah kurtlarla dolu olduğunu gördüm koşup lavaboya orda bulunan çöpün içine tükürdüm bütün geri kalanları. (acil cvp yazar mısınız) Allah razı olsun şimdiden.


arifselim
Rüyada çürük dişin dökülmesi çok hayırlı olarak kabul edilir. Özellikle de rüya sahibine ayak bağı olan, engel olan ve huzurunu kaçıran şeylerden kurtulacağına ve feraha ereceğine tabir edilir. Sende Allah’tan iyilik ve hayır dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm.Ben rüyamda bir okul bahcesindeyken sol üst azi dişimin yanindaki dişi dilimle çıkardığımı yere tükürdügümü ve yerde olan kanı gördüm ne anlama geliyor?

Selamunaleyküm.Rüyama bir okul bahcesindeydim.Üst sol azi dişin yanındaki dişi çürümüş olarak kendi dilimle kopardiğimi gördüm.Yere tükürdügümdede kan gördüm
Cevaplarsanız çok sevinirim…

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlı ve güzel anlamdadır. Rüya sahibinin kendisine ayak bağı olan şeylerden kurtulacağına ve artık çok güzel günler göreceğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan iyilik ve güzellik dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dişlerimin küçük parçacıklar halinde kırıldığını gördüm.Tüm dişlerim yerindeydi sadece elimde bir sürü küçük diş parçacıkları gördüm.Ve elimden parçacıkları fırlattım.Bu ne anlama gele bilir hocam ?


Tohat
Rüyada eğitim hayatında yenilikler yapmak istediğine, yeni atılımlarla kendini geliştireceğine, kendine fayda sağlayacak uğraşlar edinmek için planlı ve düzenli olmaya karar vereceğine şeklinde yorulur. Doğrusunu bir tek Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar. Rüyamda ayna karşısındayımilk önce elime üst çenemden bir diş geliyor. Çok üzülüyorum, daha sonra üst çenemdeki dişler elime dökülüyor. Aynaya tekrar baktığımda dişlerimin bazıları hala ağzımda ama elimde kalanlarda var. Bu şekilde gördüm anlamı nedir


Tohat
Hayırlı sabahlar. Var olan sıkıntı, dert, tasa, hastalık vb. rahatsız edici durumların tek tek sonlanacağı ve son bulacağı anlamına gelir. Bunların son bulması ile ferahlayacak ve hayatın tadını çıkaracaksınız. En iyisini Allah bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda alt azı ama sadece büyük bir dişimi üsteki dişlerimle kırmaya çalıştım ve rüyamda bunu yapmak istemediysem de yine kontrolsüz bir şekide o dişimi yarıda kırdım kökü de içinde kaldı… Bunu yorumlar mısnız…Rüyalarla amel edinmez ama yine de insan kuşkulanıyor…


Tohat
Üzüleceğin bir hadise duyacağını işaret eden bir rüyadır. Bu genel olarak akrabalarından biri hakkında olumsuz niteliğe sahip bir haber olabilir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


rüyada diş kırılması, rüyada dişin kırılması, rüyada dis kirilmasi

Bu kategoride yer alan Rüyada doğum günü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada diş kırılması ne anlama gelmektedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.