Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
sizden94
Abone

Öğle Namazının Ardından Geçmişe Ait öğle Namazının Kazasını Kılabilir miyim

Öğle Namazının Ardından Geçmişe Ait öğle Namazının Kazasını Kılabilir miyim

Ferhat1991
Cümleten Selamun Aleyküm Ben Kaza Namazını şu şekilde Kılmayı Düşündüm InşAllah Uygundur şimdi Bugünün öğle Namazını Kıldım öğle Namazının Ardından Geçmişe Ait öğle Namazının Kazasını Kılabilirmiyim Yani Her Bugünün Namazından Sonra Geçmişe Ait Kazayı Kılabilirmiyim örnek (bugünün öğle Namazı Ardından Geçmişe Ait Kaza öğle Namazı Ardından Bugünün Ikindisi Ardından Geçmişe Ait Ikindi Kaza Namazı )

Okudunuz mu?  Kızlarla arkadaş olmak

Cevap: kaza namazını bu şekilde kılabilirmiyim

YaZaROW
Tabii ki öyle kılabilirsin kardeş fakat kendini zorlamanı ve kendine bir kaza namazı defteri hazırlamanı çok tavsiye ederim. Oraya gün gün yazarsın kılmadıklarını, ondan sonra yavaş yavaş kılarak işaretlersin. Böylece şeytan vesvese de veremez. Ve eğer senin kılacağın şekilde yaparsan bir günde 1 günün kazasını kılıyorsun. 1 sene kaza borcun varsa eğer 1 ay sonra ölürsen 11 ay ne olacak ? Bu yüzden çok gayret ederek ve kayıt ederek kaza namazlarını kılarsan senin için çok daha iyi olur bence.

Okudunuz mu?  Oyunlarda olan yaratmak kelimesi

Yanıt: kaza namazını bu şekilde kılabilirmiyim

Ferhat1991
cevaplarınız için rabbim razı olsun 1 günde bir kaç günün kazası kılınıyormu bunuda yanıtlarsan duacın olurum yazmasanda duacın olurum 🙂


Soru: kaza namazını bu şekilde kılabilirmiyim

VanLi
İstersen sabah kalk akşama kadar geçmiş kaza namazlarını kıl hiç durmadan fark etmez.

Okudunuz mu?  Gusül kabul olurmu ?

bu zamanlar hariç


Ferhat1991
Bu 5 Vakitte Hiç Bir şekilde Ibadette Bulunulmucakmı Yoksa Sadece Namazmı


YaZaROW
Kerahat vakitlerinde sadece namaz kılınmaz kardeşim. Bu vakitler hariçinde vaktin ve imkanın oldukça kaza namazı kılman senin için çok iyidir. Düşünsene bir günde bir haftanın kaza namazını kıldığını ? Ne çabuk ödersin borcunu.

Okudunuz mu?  Fatihada kelime yanlışlığı

Kayıtsız Üye
Meraba arkadaşlar gecmiste kilmadigim namazlar çok sabah namazını 10 defa farz kilabilirmiyom 1 kerede


Kayıtsız Üye
Ben öğle namazı vaktinde okulda oluyorum okulda abdest alcak yer yok ikindi namazı kılarken ögleninde kazasını kılsam kabul olur mu


arifselim
Okulda her zaman abdest almak kolay olmayabilir ama lavabo bile varsa mutlaka abdest alınacak bir durumda vardır demektir. Bu mazeret kazaya bırakmak için geçerli bir neden değildir. Allah yardımcın olsun.

Bu kategoride yer alan Gıybetin ne olduğunu bilmeyen kişiye günah yazılır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Öğle Namazının Ardından Geçmişe Ait öğle Namazının Kazasını Kılabilir miyim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.