Anasayfa
10 Mart 2023, 3:12
missa96
Abone

Koca’nın karısına sınırını öğrenebilir miyim ?

Koca’nın karısına sınırını öğrenebilir miyim ?

Kayıtsız Üye
Ben aslında cinsel ilişki öncesini soracağım haram olan kısmı biliyorum fakat mesela kocanın karısını öpmesi , yalaması bunlar da günah olur mu ? Haram olan kısma kesinlikle yanaşılmaz bunu biliyoruz fakat ben kadına yapılabilecekler kısmını öğrenmek istiyorum namaz kılan insanlarız Allah korusun bir yanlışa düşüp haram işlemek istemem fakat cinsel hayatımız da bilirsiniz ki evlilik için önemli zaten sınırları aşmamak en iyisidir sorduğum kısımla ilgili ne önerirsiniz ? özellikle Evli olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır özür dilerim böyle bir konuyu açtığım için hakkınızı helal edin edepsizlik etmek istemem Fakat Rabbim her şeyi gören Bilen tek amacım doğruyu öğrenmek
Saygılar

Okudunuz mu?  Ehli beyt ile ilgili soru: Seyyid veya Şerifler bizden üstün müdür ?

Cevap: Koca’nın karısına sınırını öğrenebilir miyim ?

@mir
eşinize dübüründen yaklaşmadığınız sürece
yatakta yapacağınız oynaşmalardan da sevab alacağınız ile ilgili bir hadis var
Resulullah da hayızlı olan eşi ile
göbekten aşağısına inmeden
halvet olmuştur
hatta ben
2 Bakara 223 -Kadınlarınız sizin için bir tarladır. Tarlanıza nasıl dilerseniz öyle varın. Kendiniz için önceden (uygun davranışlarla) hazırlık yapın. Allah’tan korkun, biliniz ki siz O’na kavuşacaksınız. (Ya Muhammed!) müminleri müjdele!
ayetindeki hazırlık kelimesinin ön sevişme olduğunu zannediyordum
diyanet vakfı mealinde bu ayetin altına şu açıklama yazılmış:
Cinsi temasın şekli sınırlı değildir. Yasak olan sapık ilişkidir. Temastan önce hazırlık hem maddi ve cinsi hem de besmele vb. gibi manevi olarak anlaşılmıştır.

Bu kategoride yer alan İslamda elbise temizliği için yapılması gerekenler konulu pano veya sunu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Koca’nın karısına sınırını öğrenebilir miyim ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.