Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Porselen biblo ve vasolar evin içinde günahmıdır

Porselen biblo ve vasolar evin içinde günahmıdır

Kayıtsız Üye
yakın çevremdeki insanlar evde porselen biblolar, vasolar ve benzeri ürünler bulundurmanın günah olduğunu, ölülerin kemikleri sızlarmış. aslı var mı. lütfen yardımcı olun herkes başka bir şey söylüyor


Yorum: Porselen biblo ve vasolar evin içinde günahmıdır

arifselim
Ölülerin kemiklerinin sızlaması diye bir şey yoktur ama tüm canlılara ait olan heykeller ve temsili bu tür şeyleri bulundurmak caiz değildir. Bu tür şeyler ne dinimizde nede kültürümüzde yeri yoktur. Ancak vazo yada canlılara ait olmayan süs eşyaları haram değildir.

Okudunuz mu?  Büyücüler neye dayanarak büyü (sihir) yapar?

biblo günahmı, biblo mumsema, vazo

Bu kategoride yer alan Şafii kunutu yerine hanefi mezhebenin kunut duası okunabilirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Porselen biblo ve vasolar evin içinde günahmıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.