Anasayfa
9 Eylül 2023, 13:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyamı yorumlarmısınız

Rüyamı yorumlarmısınız

beyazgüll
Rumuz: demet. dışarıdan evime dönünce anahtarı üzerinde unuttuğumu fark ediyorum. içeriye korkarak giriyorum yanımda genç bir bayan daha oluyor. korkarak girip bakıyoruz yatak odam da 50 yaşlarında bacağı olmayan bir kadın namaz kılıyor oluyor. çok sinirleniyorum tabi başta korkuttuğu için. diğer odalara bakıyorum başka kimse yok. kadın namazı bitirince napıyosun burada diye soruyorum. kimse yoktu geldim diyor. ama giderken bacağı vardı ve zor da olsa yürüyerek iniyor. kocası ile anlaşamadığını annesi babasının bile yaşadığını ama kimse ile kalmak istemediğini de söyleyip gidiyor. çok etkilendim bu rüyadan yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Rüyanın delalet ettiği mana yardım etmeye ve ihtiyacı olanın sıkıntısını gidermen gerektiğine işarettir. Bu çevrende ihmal ettiğin kimse de olabilir. En doğrusunu Allah bilir.


Yelken
Selamın aleyküm hocam rüyamda karıncalar görüyorum bir tanesi kulağıma kaçıyor gerisini hatırlamıyorum Size zahmet yorumlarmisiniz


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada karınca hayatın uzunluğuna, kolluk kuvvete, hane halkına işaret eder. Kulağa kaçması da bu şekilde tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Istihareye yattım rüyamda renk görmedim,yalnız bir köprü görüyorum, bana uzak biraz,yakınında değilim,köprü küçük taşlardan yapılmış tarihi bir köprüye benziyor,eskiden yollarda olan küçük taşlardan olurdu ya asfalt yerine Onun gibi,birde sabah namazından sonra rüyamda eşime seccade verdim rüyamı yorumlarsanız sevinirim Allah a emanet olun


arifselim
İstihare için bu gördüğün her iki rüyada hayırlıdır ve olumlu manaya işaret etmektedir. İstiharede ayrıca önemli olan husus insanın içine doğan hissidir bu en açık işaret olur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda büyük bir cam bardakta pirinç taneleri var, içine bir şey dökülmüş simsiyah olmuş, kızıma bu pirinci yeşilçayla beyazlatabileceğimi söylüyorum bana inanmıyor,yeşilçayı döküyorum bembeyaz oluyor,kızım hayretler içinde kılıyor,gözümle görmesem inanmazdım diyor çok şaşırıyor, (bu arada kızımla aramızda Bazı sıkıntılarımızdan oldu bana inanmamiştı)yorumlarsanız sevinirim Allah a emanet olun


arifselim
Rüyanız bolluk bereket ve güçlü bir şekilde rızık sahibi olmaya işarettir. Bu yaşadığınız sorunlarında Allah’ın izniyle geçmesine delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Kızımın karşısına çıkan kişiyle evlenip evlenemeyeceğini,hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihareye yattım, rüyamda ablamın damat adayını gördüm,yorumlarsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden


arifselim
İstihare demek hayırlı işaret almak demektir. İstihare bu şekilde yorumlanır. Eğer içine gelen his de huzurlu ise bu rüya istihare için hayırlı manasına yorumlanır. Eğer için rahat etmemiş yani kafan karışık ise istihareyi tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızımın ve erkek arkadaşının kol çantalarını yan yana görüyorum , deri ve siyah kol çantaymış,kızım çantalara ellemememi söylüyor,tamam diyorum,sonra çantaların yanına bir yastık atıp uzanıyorum yorumlarsanız sevinirim Teşekkürler


arifselim
Rüya da görülen kol çantası eğer güzel bir çanta ise ele geçecek mala tabir edilir. Bazende çıkılacak yolculuğa işarettir. Eğer çanta yırtık ve iyi durumda değilse bu maddi sıkıntılar yaşamak anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: istihare ve rüya tabirini iyi yapan biri yanıtlarsa sevinirim. Rüyamı yorumlarmısınız.?

Yelken
Selamın aleyküm hocam rüyamda banka hesabıma 72 milyar para yatmış benim hakkım olmayan bir para nerden geldigini bilmediğim bende 3 milyarın çekiyorum 2 dk sonra paranın hepsi kayboluyor eşim bana bu para bizim hakkımız değil gİt iade et diyor bende bukadar sıkıntının içinde iade edemem diyorum ve uyanıyorum acaba yorumlayabilirmisiniz hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada hayvan beslemek

arifselim
Aleykum selam. Kısmetisizlik gibi sıkıntılardan kurtulmaya, gelirinin düzlemesine ve rızkının artmasına işaret eder. Ayrıca bu rüya çektiği tüm zahmetin ve çilenin de biteceği anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Yelken
Selamın aleyküm hocam rüyamda yatsi namazının farzini kiliyorum ve sadece sağa ve sola selam vedigimi biliyorum acaba yorumlarmisiniz hocam


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada farz namazının kılınması hayırlıdır. Yüksek bir mertebeye yükselmek anlamında yorumlanır. Ona verilmiş bir emaneti yerine getireceğine, kuruntu ve endişelerden de emin olmaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar komşu beni rüyasında ufak bebeğimle kocam ve diğer çocuklarımı evde bırakıp uzak bir yere gideceğim gitmeden öncede evinde yola çıkmadan benim ve eşimin namaz kıldığımızı görüyor. (Malesef eşim namaz kılmıyor.ama kılmayı için ben ve çocuklarım hep dua ediyoruz)Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Değerli kardeşim. Sözünde sadık ve dürüst olmaya, iş hayatında ilerlemeye ve kazançlar elde etmeye yorumlanır. Bazende özel projeler ve fikirlerle faydalı işler yapmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızımı dar, uzun bir dükkanda görüyorum,yanında genç, zayıf uzun boylu tanımadığım bir erkek var,eşim birden kalkıp dükkana geliyor elinde cam bir şişe var,şişe ile kızımın ensesine vuruyor, şişe kırılmıyor,kızımada bir şey olmuyor,kızımı kızgın görüyorum, dükkanın ilerisindeki bahçeye çıkıp sırtını dönüp oturuyor kızım, yorumlarsanız sevinirim Teşekkürler


arifselim
Rüyada kızını bu şekilde görmek hayırla yorumlanır. O kişinin kızı için yapacağı bir fedakarlığa, iyiliğe ya da hayra delalet eder. Rüya sahibinin çocuğu için faydalı olacak, onu mutlu edecek ve işini kolaylaştıracak bir şey yapacağına rivayet edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uzun bir koridorda uzunlamasına yanyana dizlerinin üzerine oturmuş insan ları görüyorum,karidorda aydınlık, herkesin elinde kuranı kerim var,kuranı kerimler açık,bende kuranı kerimi alıp koridorda oturan birinin dizinin dibine oturuyorum , yorumunuzu bekliyorum, Teşekkür ederim


arifselim
Allah katında bir çok hayırlar işlemeye, salih ameller işlemeye ve toplum içerisinde saygın ve itibar sahibi olmaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu da ancak Allah bilir.


Rüyamı yorumlarmısınız

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda oturuyoruz içime deprem olacağı doğuyor ve o an deprem oluyor ablama diorum demiştim diye sallanıyoruz sonra deprem duruyor kimseye bir sey olmuyor ben demiştim diorum sonra ben Allahuekber diye bağırıp duruyorum durmadan tekbir getiriyorum sonra ailem kalkıyor cemaatle namaz kiliyoruz sizce bu rüyanın anlamı nedir hocam


arifselim
Rüyan hayatında büyük yeniliklere girişeceğine ve hayırlı işlerde bulunarak hayatını yeniden düzenlemene tabir edilir. Deprem genellikle meydana gelecek farklılıklar manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Yalan Rüya Anlatanın Günahı

Kayıtsız Üye
Rüyamda hiç tanımadığım birine( erkek) uzun uzun sarılıp sonra da çok kısa dudağından öpüyordum sonra elimi tuttu gülümsedi ve şaşırdı. Rüyamı yorumlar mısınız ?


arifselim
Bu rüya çok fazla seveceği birisi ile olacak yakınlığa veya evliliğe işarettir. Rüyayı gören kişinin hayatında yaşanacak sürpriz bir gelişmeye ve bunun da tüm hayatını olumlu yönde etkileyeceğine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda sevdiğim kız açık gördüm normalde kapalı açık ve dekorteli bir elbisesi vardı anlamı nedir


arifselim
Aleykum selam. Rüyada kapalı birini açık görmek eğer kapalı olan kişi kendisini öyle görürse bu hata ve günahlarına alamet eder. Ama senin öyle görmen aynı manada yorumlanmaz. O konuda dikkatli olmak haramlardan kaçınmak anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


perişan
S.a
benim eşim evden gitti 20 gün önce. Onu çok üzdüm. Şimdi çok pismanım ama artık degistigim halde bana inanmıyor. Bu arada boşanma davası da açtı. İki çocuğum var. Bugün sabah bir rüya gördüm. Ama parça parça hatırlıyorum.
Bir evdeyiz. Kimin evi bilmiyorum. Esimin ve benim ailemde var ama diğer odadalar.
Ben iki cocugumla ilgileniyorum. Esim bana bir saat önce karar verdim tekrar eve döneceğim diyor gülerek. Annesi de gülümsüyor. Esim le kısa da olsa dudaktan öpüşüyoruz. Çok seviniyorum ama uyandım.
Yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya senin şu an içerisinde bulunduğun sıkıntılarının geçeceğine işarettir. Bunun yuvanın yeniden kurulmasına bir işaret olması için Allah’a dua edebilirsin. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ayin bulutlar ve yıldızlar tarafından karardiğını görüyorum. Bi süre sonra yıldızlar yildizlarla bulutlar bulutlarla küme olup dagiliyorlar ve ay dolunay olarak parlıyor. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Rüyan en hayırlı rüyalardandır. Bu rüya sahibi için hayattaki en büyük mutlulukları yaşamaya ve en büyük zaferleri kazanmayı delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam
Be bugünkü rüyamı yorumlatmak istiyorum
Rüyamda bir eve giriyorum ayakkabılarımla ve arkamdan küçük küçük tavuklar giriyor beyaz ve çilli renkleri sonra yine o evden pirinç alıyorum tepsiye boşaltıyorum yanımda bir de oğlan çocuğu var onun elinde de bulgur var kavanozda onu almıyorum sonra annemin yanına gidiyorum eşimle boşanma aşamasındayız gerçekte onun beni aldattığını öğreniyorum telefonda ama tam hatırlamıyorum bu kadar bana yorumlarsanız sevinirim teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bolluk ve berekete kavuşmaya alamet eder. Ayrıca seninle eşin arasındaki sorunların var olduğuna ve bunları çok önemsediğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben eşimden ayrıyım boşanma aşamasındayız eşimde ailesi de ailemden hiç hazetmezler rüyamda onları babamın evinde yemek yerken gördüm eşim, kaynım ve kaynanam sofrada yemek yiyorlar ben de yan odada bekliyorum eşim elinde tabağı ile çıktı üzerinde de kırmızı kazak sarı pantolon var ona bakıyorum ama o bana hiç bakmadı sonra kaynanam çıktı ve önce bana sonra eşime baktı sanki konuşmamızı istemiyordu zaten bizi bu duruma getiren de ailesi dir lütfen bana yorumlayın teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada birinin sana cünüp demesi...

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tam olarak yuvanın düzelmesi için meydana gelecek olan hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanmasına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Rüyamı yorumlarmısınız

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben dün gördüğüm rüyamı yorumlatmak istiyorum sanki cami gibi bir yerdeyim sonra üst üste bir çok kitap gördüm birini aldım açtım içinde dini şeyler yazıyordu. Sonra soba gibi bişey vardı ve bana birisi o sobaya bişeyler at yansın yanınca altın paralar çıkıyor dedi bende ateşe verdim sobayı ve o yandıkça altın paralar çıkıyordu ve bende etrafta bişeyler arıyorum içine atmak için pembe renkli elbiseler buluyorum ve bir yere topluyorum birde baktım bir çok pembe renkli elbise toplamışım ve üzerinde de erkek kardeşim oturuyor bu kadar bana yorumlarsanız sevinirim teşekkürler…
Ben eşimden ayrıyım boşanma aşamasındayız onunla alakası olabilir mi??


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için çok hayırlıdır. İşlerinin yolunda olacağına, maddi işlerinde başarılı olacağına işarettir. Ayrıca kişilik olarak hayırlı ve sevilen bir yapıya sahip olmak anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben bugün rüyamda köyümdeyim ve caminin bahçesindeyim kucağımda da bir çocuk var hoca ezan okuyor ve ardindan kuran okuyor sonra bir takım sesler duyuyorum hoca içerden çıkıp bana çatıdan bişeylerin düşeceğini engellememi söylüyor sonra başımı yukarı kaldırdım ve çatıdan bir çok at ayaği diz kapağından kesilmiş bir şekilde aşağı düşmeye başladı o kadar çoktu ki korkup kaçtım oradan bu kadar…
Yorumunuz için şimdiden teşekkürler
İnşAllah hayırlıdır


arifselim
Aleykum selam. Hayatının güzel yönleri içerisinde insanın hoşuna gitmeyen ve mantığına ters gelen bazı olayları yaşamasına ve endişelenmesine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu da ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben bugün rüyamda ablalarım eniştelerimle bir yerdeyim büyük açık bir alan tam olarak hatırlamıyorum ama en net hatırladığım büyük ve uzun bir yılan gördük ve ben hemen elime küreği aldım vuruyorum vuruyorum üstüme geliyor en sonunda kafası koptu öldü yılanın kendisi büyük kafası küçüktü bu kadar…
Bana yorumlarsanız çok sevinirim teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. bu rüya Allah’ın izniyle çok büyük başarılar elde etmeye ve bu başarıyı çekemeyen kişilerin ve düşmanların alt edileceğine ve elleri boş gönderileceklerine yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben eşimden ayrıyım boşanma aşamasındayız ve hep dua ediyorum olmasın diye bugün rüyamda köyümdeki evimizdeyim ve babamın sakladığı sigaradan bir tane alıyorum içmek için sonra babam gelince saklıyorum ve babam gidiyor alıp içiyorum sonra bir tane daha alıyorum ve uyandım yorumlarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada kız arkadaşını erkek olarak görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kadın için bazı sorunlarının olduğuna işarettir. Erkeğin görmesi ise sabrının sonunda selamete ulaşacağına yorumlanır. Babasından bunu saklayan kimse de sıkıntılarından kurtulmasına alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayrlı geceler.. Ben bir garip arkadsmın rüyasını paylaşmak istiyorum. Arkadsm rüyasında 9-10 yaşlarında ölmek üzere olan bir erkek cocuga kelimei Şehadet getiriyormuş.. Çocuk Şehadet I getirmiş ve ölmüş.. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim… En güzel e emanet olun..


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Rüyada bir bebek veya çocuğun öldüğünü görmek genellikle bazı planlarının bozulmasına ve istediği gibi bazı işlerinin yürümemesine alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
saha gibi bir yerde koşan zayıf sarıya kaçık beyaz bir sokak köpeği ve köpek öleceğini biliyor ve ölmek için koşuyor 2 veya 3 tur attıktan sonra önümüzde ölüyor. aynı renk ve şekilde bir süs köpeği oda koşarak önüme geldiğinde ölüyor. sabah kalktığımda not alırken üç köpek sırayla koşa koşa önüme geldiğinde ölüyor diye yazmışım 3. köpeği hatırlamıyorum yorum sizin şimdiden teşekürler…..


arifselim
Köpek sadık bir kimseye bazen tabir edilse de rüya yorumcularının çoğunluğuna göre bir düşman olarak yorumlanır. Bazende bu şefkatli düşmana alamet eder. Her nasıl olursa olsun sizin açınızdan hayırlıdır ve Allah’ın izniyle başarılı ve üstün olmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Ruyamda siyah bir çekirge gördüm zıplıyordu ve bende ondan kaciyordum. Ayrica bulundugum oda da bir de cam parcaları gördüm. Bu hayir midir simdiden tesekuurler.


arifselim
Aleykum selam. Çekirge ile cam kırıklıkları birbirine yakın manada yorumlanır. Canınızı sıkacak olaylara işaret eder. Ayrıca bu rüyayı bir uyarı olarak kabul etmeli kendisine manevi açıdan çeki düzen vermesi gerektiği manasında tabir edilmiştir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm hocam. Ben rüyamda sahil boyu yakinda söz yapmak istediğim erkekle elele yürüdük fakat Kum değil mermer de yuruyorduk deniz ayaklarimiza vuruyordu güneş de çok güzeldi sonra sahilin sonuna geldik orman manzarası vardı bizde onu izledik. Bu ıstihare değildi rüya idi ama anlamını çok merak ediyorum.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayatına çok önemli kararlar alarak yönlendirmesine, çok sağlam adımlar atmaya ve hayatını güçlü ve yıkılmaz temeller üzerine kurmaya işaret eder. Hayırlı ve güzel bir rüya olarak tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam annem rüyasında evi temizlerken camdan içeri beyaz mavi renkli bir muhabbet kuşunun girdiğini ve onu avucuna alıp kuş bitkin halde olduğundan abime seslenip bu kuş aç yem ver dediğini görüyor…
Yorumunuz için teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Çok önemli kararlar alacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir edilmiştir. Hayırlı ve güzel haberler anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine göre istihare namazı nasıl kılınır?

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam abim rüyasında eve iki tane mavi renkli papağan getirdiğini ve papağanlardan birinin kaçtığını birinin kaldığını görüyor…
Yorumunuz için teşekkürler şimdiden


arifselim
Aleykum selam. Eve papağan getirilmesi hayırlıdır. Eğer abin bekar ise hayırlı ve onunla huzur bulacak bir kadınla evleneceğine tabir edilir. Evli kimse içinde iyi bir dost manasındadır. Papağan görmenin genel anlamı zaten eş, dost ve arkadaş olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam, rüyamda yolun ortasına dizlerimin üzerine çöküp hıçkıra hıçkıra aglıyorum. Sabah uyandıgımda en yakın arkadaşım aradı ve oda beni rüyasında görmüş, yolun ortasında dizlerimin üzerine çökmüş çok aglıyormuşum. Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Bu rüya görüldüğünün tamamen tersi olarak yorumlanır ve çok hayırlıdır. Ağlamak sevinç, mutluluk, huzur ve isteklerine ulaşmak manasında tabir edilmiştir. Allah’tan her zaman hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı cumalar… Rüyamda yeşil ağaçlık çalılık gibi bir yerin yandığıni ve benim de bu yangını bir ceket yardımıyla söndürdügumu gördüm.. Sanki yanarken de çalılık larin arasından küçük siyah solucan tarzı bir hayvan çıkıyordu.. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler….


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüyayı gören kişinin mücadeleci bir ruhu olduğuna, kendine olan inancı ve güveni sayesinde tüm zorluklarını aşmayı başaracağına işaret eder. Güzel ve hayırlı olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamın aleyküm ben geceleri hacet namazı kıldığımdan istihareyi gündüz kılıyorum bugün de kıldım bitince kapalı olan hava birden güneş açtı içim öyle huzur doldu ki eşimle boşanma aşamasındayız ama ben boşanmak istemiyorum ona niyet ettim Rabbim bilir en doğrusunu bilmiyorum nasıl yorumlanır…


arifselim
Aleykum selam. İstihare gece yapılmalıdır. Hacet namazı ile birlikte kılmanın bir sakıncası yoktur. Rüyan çok hayırlı ve güzeldir. Ancak bu durumunla ilgili istihare değil hacet namazı kılınması uygundur. Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben bugün rüyamda boşanmak üzere olduğum eşimi gördüm köyde bizim evdeyiz kardeşimin en yakın arkadaşı ve karısı nın yanında uyuyorum gözlerimi açıyorum yanımda ilişkiye giriyorlar kalkıp çıkıyorum ordan sonra eşimi eltimle aynı yatakta uyurken gördüm sonra bir odadayız eşime barışmak istediğimi söylüyorum oda oralı bile olmuyor yaklaşıyorum uzak duruyor büyük kaynım da bir odada ona gittim barışmak istediğimi söyledim o da o odanın sobasını hiç yapmıyorsun dedi ve güldü ben de yakıyorum ya dedim bu kadar…
Yorumunuz için teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya eşinle aranızda sorunlar olduğuna ve her konuyu birbirinizle paylaşmadığınıza yorumlanır. Ayrıca eşinin ailesinin de senden şikayetleri olduğuna da tabir edilir. Allah hakında hayırlısını nasip eylesin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 5 tane beyaz güvercin buğday yiyorlardı insan elbisesi giymiş açık renkli bir fare geldi ve buğday yemeye başladı ve sonra ben fareyi alıp attım bir tane yeşil masa örtüsü gördüm üzerinde hafif kahverengi leke vardı ve siyah çarşaf giydiğimi gördüm Çarşaflı kadınlar vardı istiareye sevdiğim kişiyle evlenir miyim niyetiyle yattım rüyamı yorumlar misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada salaten tüncina okumak

arifselim
İstihare açısından bu rüya açık bir işaret olarak kabul edilmez. İstihareden uyanınca zaten o rüya hakkında içine bir his gelir ve bu his sana daha doğru bir işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmemişse ancak o zaman istihareyi tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba ruyami yorumlarsaniz çok memnun olurum. Rüyamda eşimin 3 yaşındaki kız yegeni dilimde bir şey var temizler misin diye yanima geliyor.dilinin üzerinde yeni filizlenmis bir dal parçası var.almaya çalışırken dal parçasının diline kök salmaya başladığını görüyorum.korku ile uyandım

İstiharede Gece karanlığında ayin lamba gibi aydinlattigi bir yolda korkmadan yürümek ne anlama gelir yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
– Merhaba. Dil görmek, kişi için yardımcı ve destek olan bir kimse manasındadır. Dalın kök salması hayırlı ve güçlü bir destek sahibi olmak manasındadır. Elbette bu bir rüyadır ve hakikatini sadece Allah bilir.

– İstihare için görülen bu rüya hayırlı olarak yorumlanır. Ayın yolu aydınlatması o niyet için olumlu manasına gelir.


Kayıtsız Üye
Ailemle arkamızdan kötü adamlar kovalıyor kaçarken yüksek bir köye tırmanıyoruz sonra kendimi dağın tepesinde göl gibi bir suya düşen tlf almak için giriyorum ama su çok temiz ve ılık


arifselim
Bu rüya sahibinin dile getirmek istemediği bazı korkularına işarettir. Rüyada kovalanmak ayrıca, rüya sahibinin rahatsız olduğu, görüşmek istemediği ama yine de her gün yüz yüze gelmek zorunda kaldığı kişilere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam benim rüyalarım mesaj niteliğinde oluyor ve gördüğüm rüyaları gerçekleştirmenin hayatta kendimi yaşarken buluyorum. Dün gece rüyamda deprem oluyordu bina aşağıya doğru yavas yavas düşüyordu. Kardeşimi seslendim çok korkuyordu enkazın altında kalacaktık son anda elini tuttum ve bina yere düştü kardeşimle ikimiz sağ çıktık annem ve babamı kaybetmiştik


arifselim
Bazen rüyaların çıkması çok normal bir durumdur. Bu gördüğün rüya ise uzun süredir devam eden bir sıkıntısını çözüme kavuşturur ve borçlarından da kurtulur anlamındadır. Bazen de destek göreceğine bir işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir pikabın kasasındaydım arabayı süren hızlıca gidiyordu karşısında park halinde bir araba vardı yavaşlaması veya durması için bağırmama rağmen hiç yavaşlamadan gidip carptık hemen indim kapıyı actım biraz sıkışmıştı ama cıktı arabadan sonra beni suclar gibi hareketler yaptı uyarmadın söylemedin gibisine . . Rüyamın anlamı nedir ?


arifselim
Bu tür rüyalar gören kimse için gerçek hayatta kaza olmasa da herhangi bir beladan kıl payı kurtulacağına ve bundan ders alması gerektiğine işarettir. Her zaman rüya ne olursa olsun Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada anneanne görmek

Kayıtsız Üye
S.a hocam istiharede eşimle birlikte pembe bir yaş pasta yiyorduk.bir de yeşil bir armut gördüm.
Bir düğün evinde toplanmış kalabalık akrabalar ve düğün yemekleri gördüm.yorumunu yapabilir misiniz


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya özellikle de evli kimseler için çok hayırlı bir rüyadır. Rüyasında armut gören kişi sevineceği ve çok mutlu olacağı güzel günler yaşayacak demektir. Yaş pasta görmek den hemen hemen aynı şekilde sevinç ve mutlu olmakla tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam un aleykum biz eşimle 4aydır ayriyiz dün gece rüyamda eşim ayak abi almış fiyatını ve ayakkabısını gosteriyo bana ben de iyi olmuş diyorum ama bana çok soğuk davranıyor çok üzülüyorum lutfe yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Rüyada ayakkabı alınması yeni yöntemler geliştirmeye işarettir. Bu rüya ne ve kimin hakkında olacağını biz bilemeyiz ve sonuçta bunlar birer rüyadır. Gerçek anlamlarını sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben tesettürlü bir insan değilim.rüyamda pardesu giymiş ve çok büyük bir örtü ile başımı ortmustum.bu halde oğlumun elinden tutmuş yürüyorum. Bir komşu limon vereyim eve götür dedi sarı limanlar vardı teşekkür ettim evde var dedim.


arifselim
Merhabalar hanım kardeşim. Bu rüya gerçek hayatında hatalardan uzaklaşmaya ve kendini düzeltmeye alamet eder. Limonu almamak ise hayırlıdır ve yaşanması ihtimal olan sorunlardan kendini uzak tutmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba ben rüyamda babamla beraber gökyüzüne bakarken yıldız kaydı babama hemen söyledim babam da kızım hemen dilek tut dedi hocam bende hayırlı bir evlilik yapmayı diledim sonra da neden hayırlı bir hayat dilemedim diye pişman oldum. Rüyam ne anlama geliyor hocam yorumlar mısınız


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu hayırla yorumlanan br rüyadır. Rüyayı gören kimsenin özellikle de işinden yana kısmetlerinin artacağına, başarılarının çoğalacağına ve kişinin istediği oranda gelire kavuşmayı başaracağına rivayet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar hocam rüyamda annemi gördüm.annem bir hasta varmış ona bakmaya gitmiş uzun süre orda kalmış .ben de annemlerde oluyorum kaldigi yerden dönüyor.kapıdan girerken görüyorum elinde bir poşet var içinde 20 lt’lik bir bidonun dibinde 3-4 lt zeytin yağı var yeşil renkte.gittiği yere götürmüş kalanı geri getirmiş.niye getirdi ki diye düşünüyorum.sonra annemi çok özlemişim anneciğim diye boynuna sariliyorum.yorumu nedir


arifselim
İyi günler kardeşim. Bu rüya genellikle beklenmeyen sevinçlere, mutluluklara ve güzel haberler almaya işaret eder. Ayrıca rüyada zeytinyağı görmek eski olan eşyaların değiştirilmesine yeni dostlukların kurulmasına ve hayırlı bir evladın geleceğine işaret olarak sayılmaktadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Meletirun
Ruyamda kendileriyle konuşmadığı m ikiz kardeşleri gördüm. ama kendileri sevdigim arkadaşlarımdi ve halen seviyorum.dükkanıma girdiler bende çok sevindim onlarda tebessüm ediyorlardı.tabirini yazarsaniz sevinirim.teşekkür ederim Allah’a emanet


arifselim
Rüyada görülen hem kız hemde erkek ikizler çok hayırlıdır. Yakın zamanda çok mutlu olacağınıza ve bu mutlulukların birbiri ile bağlantılı olmasına yorulur. Ayrıca uzun sürecek dostluklar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Yusuf'u görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam nasılsınız iyisinizdir inşAllah ben bugün kü rüyamı yorumlatmak istiyorum. Boşanmak üzere olduğum eşimi gördüm annem ve yengemle birlikte evime gitmişiz orda da bir sürü insan var eşim de orda ben eşime yalvarıyorum ki barışalım nolur yapma böyle o da inatla hayır diyor elinde telefonu ve bir sürü kadınla yazışıyor kaynım evimdeki eşyaları satıyor ve bende yardım ediyorum sonra buzdolabını adamlar götürünce eşim ağlamaya başladı bana dönüp barışalım dedi bende sevinçten havaya uçtum resmen sonra eşimle sarıldık sımsıkı başladım evimin eşyalarını yerleştirmeye ama ev biraz değişikti sonra bir beyaz renkli muhabbet kuşu yavrusu nu yemini önüne koyup odaya götürdüm ordada üç tane daha muhabbet kuşu vardı bu kadar hocam..
Ben boşanmak istemiyorum her gün hacet namazı kılıyorum hocam ama bu rüya sabah namazından sonra gördüğüm rüyadır
Yorumunuz için şimdiden çok teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah razı olsun ve Allah iyilikler versin. Rüyan hayırlıdır. İnşaAllah hayırlı gelişmelere ve sıkıntıların bitmesine yorumlanır. Ancak bu geçecek sıkıntıların ne olacağını ancak Allah bilir. Ayrıca rüya sahibinin sıkı sıkıya uyduğu ve asla taviz vermediği düşünce ve inançları olarak tabir edilir. Rüya sahibi hayattaki değerlerine çok bağlıdır ve her gün bunları hatırlayarak ve bunlara uyarak yaşıyor demektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler.. Rüyamda arkadşlarmla birlikteyiz eski günlerden bahsediyor gibiyiz.. Küçük bir kulübe gibi bşr yer ve bir de küçük kuru bir ağaç var.. Bana diyorlar sen burada ağlıyordun bir zamanlar. Ben de evet diyorum hatrlıyrm.. Sonra bir arkadaşımız bize küçük çam ağacı ya da kaktüs ağacı gibi bir şeyler veriyor rengi yemyeşil.. Seviniyorz sonra arabaya binip gidiyorz otobüs gibi bir şey ben iniyorum.. Bildiğim bir yermiş orası sonra uyanıyorum.. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.


arifselim
Hayırlı günler. Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır ancak çok özel bir yorumu olmaz. Samimi ve uzun sürecek arkadaşlıklara, sağlam dostluklara işarettir. ayrıca bir yerden başka bir yere yolculuk etmek olarak yorumlanır. Elbette hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam selamın aleyküm ben sabah namazından sonra gördüğüm rüyayı yorumlatmak istiyorum köydeyim ve annemle çadır gibi bir yerde uyuyoruz bizim şu anki ev sahibiyle yolda yürürken birkaç tane erkek geliyor ve bana çok kötü bakıyorlar ev sahibi bana çabuk git saklan diyor ben de annemin yanına gidiyorum sonra pencereye bakıyorum adamlar yaklaşıyor annem de uyuyor sonra dışarı çıkıp adamları kovamaya çalışıyorum adamlar üzerime geliyor ben de vuruyorum elimde de tek taş yüzüğün var o yüzük adamların gözlerine batıyor adamlar düşüyor bir yumrukta bu kadar hocam…
Ben eşimden ayrıyım boşanma aşamasındayız hocam bunu da belirteyim…
Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Kevser suresini 100 defa, Maun suresini de 41 defa okuyan Peygamber Efendimizi (sav) rüyasında görür mü ?

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu rüya asıl olarak senin şu an içerisine düştüğün durumun bir psikolojik işaretidir. Bu rüya kişinin düştüğü içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı durumu gösterir. Ayrıca olumsuz bir manası yoktur. Sadece kendi şu anki yaşadığın zorlukların bir yansımasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim amcam öldü hanımı yaşıyor ama rüyamda hanım ölmüş amcam yaşıyo ayrıca kanepe yollayın demiş amcamda 2 sini neden istemiş teki yeterdi diyo oturduğu yerde ama bütün heryerden ben topluyorum kıyafetleri , 1 haftadırda eşim rahatsız bazı ölüler gelirmişya almaya onu düşündüm cvp verirsenizsevinirim teşekkür ederim


arifselim
Ölülerin rüyaya gelmesi ile birini almaları konusu batıldır. Tam aksine bu tür rüyalar hayırlıdır ve uzun bir ömrün işaretidir. Maddi açıdan işlerin düzelmesi, borçların giderilmesi gibi manaya yorumlanır. Elbette hakkıyla bilen ancak Allah’tır.

Allah senden de razı olsun.


Kayıtsız Üye
Selam un aleykum biz eşimle 4aydır ayriyiz ailesi yüzünden 2tane çocuğumuz var sürekli benden anlaşmalı boşanmak istiyor dün gece rüyamda eşim ve ailesi bizim olmayan bir evdeyim eşim ablasina ayakkabısının olmadığını söylüyor oda tamam gidip alırız birlikte dedi bende kızıma diyorum ki baban ben yaşındayken hal ana söylüyor diye sinirleniyorum tam o sırada başka bir evdeyim ölmüş olan babamla birlikte babam bana ısrarla midye dolması yediriyo bende yedim bir kaç tane ama eve dışardan saldiracaklarmis evi korunaklı hale getirmek için kapı ve camların arkasına koltuk ve dolapları itekliyorum bu şekilde uyandım lütfen yorumlarmisiniz şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Allah yardımcın olsun ve sıkıntılarını gidersin. Ayakkabı almak istemesi aslında ayrılmak istemesi anlamındadır. Diğer bölümler ise senin aslında hayatta bazı korkularının ve endişelerinin olduğuna yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.ben rüyamda eşimle bir eve giriyorum.evin içinde ve bahçesinde hep bembeyaz yumurtalar var.başkalarıda orada yumurta alıyor.bizde istiyoruz.hepsini sattık deyip vermiyorlar.evi arayıp yatağın altında üç dört tane buluyoruz.sadece birini verebiliriz diyorlar.onuda uzatırken yanlışlıkla kırıyor.bu olmaz diyor.kırık olara istiyoruz yine vermiyor.etrafta oturan iki koyu renkli buzağı görüyoruz.evi geziyoruz.anlamını merak ettim.yardımcı olursanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan yinede genel manada hayırlıdır. Çünkü yumurta hayır ve berekettir bu da sizin iyilik hayır gibi güzel düşünceleriniz olmasına ama önünüzdeki engelleri aşarak Allah’ın izniyle ulaşacağınıza yorumlanır. Elbette hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba ben ilk önce rüyamda pembe bir elbise giydim sonra onu beğenmeyip kırmızı bir elbise ben ve arkadaşım bu elbiseyi çok beğendik tanıdığım bir erkek ise sürekli bana bakmaya çalıştı ben de o sırada hep aralara girerek beni görmesini engelledim hocam ne anlama geliyor bunlar yorumlar mısınız


arifselim
Merhaba. Pembe elbise gerçekleşmeyecek hayaller anlamındadır. Kırmızı elbise ise rüya sahibinin hırsı ve çalışkanlığı sayesinde işinin gücünün her daim rast gideceğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyamda kötü bir rüya gördüm ama meni gelmedi gusül gerekir mi?

Kayıtsız Üye
Rüyamda önceden okuduğum ilkokulun merdivenlerindeydim. ve elimde Kuranı Kerim vardı birden merdivenlerin arasındaki boşluktan aşağıya düşürdüm. bu rüyayı föreli aylar olmasına rağmen etkisinden çıkamadım. yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..


arifselim
Elinde kuran bulunması bir çok bereketin ve maddi manevi nimet ve fırsatların elinde olması anlamındadır. Onu düşürmek ise bu nimetleri kaybetmemek ve dikkatli olmak gerektiğine işaret eder. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamın aleyküm bugün sabah namazından sonra rüyamda köyümdeyim orda büyük bir ev gördüm ve ordada kaynanam ve eltim vardı uzaktan bakıyorum onlar da halı yıkıyorlar sonra kapıya beyaz bir araba geldi sonra nasıl olduysa bende o evdeyim ve yerdeki çorapları alıp eltime götürüyorum o da sen getirirsin diye almadım dedi bende üzgün ve bitkin bir haldeyim sonra benim amcam geldi kendisi temiz kıyafetli ve kazağinda özel güvenlik yazıyor du amcam su anda bir kaza sonucu göğüs kemiği kırıldı hocam ve ben onunla konuşmuyorum rüyamda da konuşmadım o gitti bir ara kaynanam Ida gördüm konuşmadık ama sonra başka bir kadınla oturuyorum konuşuyoruz muhabbet kuşları bağırıyor kadın bana sen bunlara layıkmıydın dedi bende yuvamı yıktılar ne yapaydım bitmişti artık dedim ve gözlerim doldu ama ağlamadım ama kadın ağladı bu kadar
Hocam eşimle boşanma aşamasındayız
Şimdiden teşekkür ederim yorumunuz için…


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan hayırlı ve güzel bir rüyadır. Ancak asıl olarak bu senin içerisinde bulunduğun duygusal dönemden dolayı görüldüğüne yorumlanır. Bazı konularda yaşanan sıkıntıların rüyaya yansıması bu şekilde olabilmektedir. Allah’tan hayırlısını dile o herşeyi hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Sevdiğim çocuk beni sevmiyor ben bu çocuğun benim için hayırlı olup olmadığı bilmek için istihare namazına yattim rüyamda ablamla beraber bana beyaz Gelinlik baktığimizi gördüm ruyami yorumlar misiniz


arifselim
Böyle bir durum için istihare yapılmaz. Çünkü istihare ancak bir işin olması için gerekli her türlü adımlar atılır ve olsun mu olmasın mı şeklinde bir kararsızlık olursa o zaman istihare yapılabilir.


Ürkek ceylan
Selamın aleyküm hocam ben 25 yasında annesi babası olmayan biriyim..basımdan hiç bela eksik olmuyor benim..hergün aglıyorum sıkıntı cekiyorum mutsuzum dün gece de bir rüya gördüm aglıyordum haykırarak ve sonra yurt dısına gidiyordum.. bugün ananemle yasadıgım evde kavga ettik ve rüyamdaki gibi agladım ben ne yapabilirim?rüyalarım hep böyle cıkıyor seytandan mı bu rüyalar?


arifselim
Aleykum selam Bu rüya tam olarak senin bu sıkıntılarınla ilgilidir. Kişinin hayatına yeni bir soluk ve heyecan katacak olan gelişmeler yaşayacağını, huzurlu bir hayatla beraber neşe içinde geçecek günlerin de habercisidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mumsema ruyami yorumlarmisiniz, Ruyami yazsam, Rüyamda ablamla eski kocami evlenmişler gördüm

Bu kategoride yer alan Rüyada kız kardeşinin kaçırılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyamı yorumlarmısınız Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.