Anasayfa
11 Kasım 2022, 18:28
missa04
Abone

Kabe Maketi Nasıl Yapabiliriz

Kabe Maketi Nasıl Yapabiliriz

Kayıtsız Üye
Kabe Maketi Nasıl Yapabiliriz


Cevap: Kabe Maketi Nasıl Yapabiliriz

Muhammed
Kabe maketi yapma

Kabe Maketi Nasıl Yapabiliriz

Malzemeler ;
– Mukavva,
– Siyah fon kartonu,
– Yapıştırıcı,
– Simli kurdele,
– Altın sarısı pullar.

Yapılışı ;
Mukavvayı küp yapacak şekilde eşit ölçülerde kesin. Yapıştırıcı ile küp şekline getirin. Siyah fon kartonu ile yaptığınız küpün dışını kaplayın. Simli kurdele ile kabenin üst şeridini yapın. Kurdeleden ufak ufak parçalar kesip pul ve kesik kurdeleler ile şeridin altındaki deseni oluşturun. Ve son olarak da yine sarı pullar ile kabenin kapısını oluşturun. Kabe maketiniz artık hazır.

Okudunuz mu?  Çubuk yöntemi hangi yönü gösterir

Cevap: Kabe Maketi Nasıl Yapabiliriz

Kayıtsız Üye
çok güzel oldu teşekkürler


kabe maketi, kartondan kolay kabe yapımı, kabe maketi malzemeleri

Bu kategoride yer alan Cami maketi yapımı nasıl yapılır ve nerede satılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kabe Maketi Nasıl Yapabiliriz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.