Anasayfa
23 Ekim 2023, 10:46
sizden6
Abone

Pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatışcağım pkklı Müslümansa hüküm?

Pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatışcağım pkklı Müslümansa hüküm?

Ferhat1991
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatıştığım pkklı Müslümansa hükmü nolcak ?


Cevap: pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatışcağım pkklı Müslümansa hüküm?

GÖKHÜKÜMDAR
ülkemizin kanayan yarasıdır ALLAH izniyle bu sorun çözülecek abim ablam görüşme imkanın varsa onlara ikna et silahları bıraksın inşAllah çatışma olmaz pkk çatışma ölen asker müslümansa şehit sayılır pkk ölürse şehit sayılmaz yaptıkları törer dür masum insanları öldürmek çok büyük günahtır pkk lılar müslüman mı hepsinin inancı bilmiyorum müslüman olan da vardır olmayan da ama yaptıkları törer büyük günahtırlar töreristler şehit olmaz

Okudunuz mu?  Namazda Fatiha Süresini Okumak Şart Mıdır

Yanıt: pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatışcağım pkklı Müslümansa hüküm?

Ferhat1991
Cevap Için Allah (c.c) Razı Olsun


Soru: pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatışcağım pkklı Müslümansa hüküm?

aynurA
Bence masum insanları , küçük çocuklar öldürenlerin, ana baba yüreğini dağlayanların ,çocukları babasız, kadınları dul bırakanların,yüreklerinde ALLAH korkusu olmayanların islam ile din ile hiç bir alakası yoktur.


Ferhat1991
doğru söylüyorsun aslında kardeşim cevabın için YÜCE ALLAH RAZI OLSUN


mematii
İslam’a göre "Şakî" nin (eşkiya) cezası ölümdür. Ayrıca Pkklıların dinle falan alakası yoktur. Sosyalist-komünist ideolojiye sahiptirler. Herhangi bir çatışmada karşılaşırsan şayet, "Bismillah" deyip alnının çatısına mermiyi basacaksın kardeşim.. Zaten Allah’tan korksalardı başkalarının maşası olup din kardeşlerine silah doğrultmazlardı. Bu konuda için rahat olsun..

Okudunuz mu?  Herşeyi yapıp tövbe etmek garip geliyor dinden mi çıkıyorum nedir

Soruyu soran kardeşimiz doğrusu bize tebessüm ettirdi. Meğer kardeşimiz ne kadar da ince düşünceli (!) ne kadar da hümanist(!)miş!.. 🙂


Ferhat1991
cevap için saol kardeşim içimi rahatlattınız hepinizden YÜCE ALLAH (C.C) razı olsun

kardeşim bide bu eşkiyanın cezası ölümdür diye yazılı bir kaynak varmı sana zahmet yazarsan sevinirim YÜCE ALLAH (C.C) razı olsun


Allahın1Kulu
< SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatıştığım pkklı Müslümansa hükmü nolcak ? >
Arkadaş böyle yazmış ama galiba yanlış anlaşılmış.Yani arkadaşın ailesinde pkk lı kimse yok yanlış anlayanlar için cümleyi inceleyelim 🙂

Okudunuz mu?  Ayn Ve Ha Harfleri İnce mi,Kalın mı?

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatıştığım pkklı Müslümansa hükmü nolcak ?

Renklere dikkat edelim arkadaş aslında bunu kastediyor…


VanLi
Konum itibarıyla pkk lıları pek görmesemde yandaşlarına çok yakın dereceden görüp tanıyorum.Pkk lıların pek müslümanlığını göremedim yandaşları bile namaz kılmaz bişey yapmaz çoğu namazı kılar orucu tutar ama öyle bildiğimiz sahih müslüman olanı pek görmedim.bizim burda bir camiinin imamı bile onlardandı o bile emekli olup camiden nasıl kacacağını planlıyordu.Emekli oluncada pek görünmedi ortalıkta.

Kasdettiğim yandaşları şehirdekiler bile böyleyken dağdakini hiç düşünemiyorum.Tabi içlerinde müslüman olanlarda var ama inanki müslüman olmayanlara göre çok çok azdırlar.

Okudunuz mu?  Erkek Kaş ortası almak

ehli-sunnet
Vanlı Kardeşim gayet güzel açıklamış
Ama bu illere göre değişiyor tabi asla ama asla Genelleme yapmamak lazımdır
Aslen doğu anadoluluyum her ne kadar fazla kalamasamda doğuda Gerçekten
Oranın İnsanları harika yolda geçerken Selam vermeden hayatt geçmezler Namazları hep camilerde kılarlar Bayram Namazlarından sonra herkes tek tek bayramlaşır

Pkk’lıların müslüman gavur hristiyan yahudi olduklarını Ancak Allahu Teâlâ bilir
Müslüman olanı vardır ama olmayanı daha çoktur


yeşil sancak
Müslüman adamın gönüllü olarak dağda ne işi var…Halkına kurşun sıkan müslüman öylemi ne adına…


VanLi
< Müslüman adamın gönüllü olarak dağda ne işi var…Halkına kurşun sıkan müslüman öylemi ne adına… >

kardeşim zaten küçük yaştan beyinleri yıkanarak bu hale geliyorlar onlarda o yolun doğru olduğuna inanırlar hiçbir alim ve din adamı onları haklı bulmaz ve bu sayede bunların din adamlarını feci şekilde kinleri vardır.Bedüizzamanı sayarlar mesela o’da kürt olduğu içindir.Sayar serverler ama hiçbirinin evinde bir tane ondan eser yoktur.

Okudunuz mu?  Cennette sevdiklerimizle buluşma bilecek miyiz

Ayrıca kürtlerin eskiden yapılan haksızlıkların hesabını sormaya hakları vardır.Ama bu şekilde yanlıştır.Eskiden yapılan hataları yapan kişiler sayesinde şuanda başkalarına ödetmek başkalarına cezayı vermek çok yersiz ve yanlış birşeydir.

Ehli sünnet kardeşimizin dediği gibi ayrıca genelleme yapmak yanlış olur.


tekturk
<
İslam’a göre "Şakî" nin (eşkiya) cezası ölümdür. Ayrıca Pkklıların dinle falan alakası yoktur. Sosyalist-komünist ideolojiye sahiptirler. Herhangi bir çatışmada karşılaşırsan şayet, "Bismillah" deyip alnının çatısına mermiyi basacaksın kardeşim.. Zaten Allah’tan korksalardı başkalarının maşası olup din kardeşlerine silah doğrultmazlardı. Bu konuda için rahat olsun..
>

Memati gardas en güzel cevabi yazmis, eli silahli, teslim olmayan teroriste acimayacaksin arkadaş. Onlarin 30 kusur senedir yaptiklarini birazcik inceleyen bilir..Ha aralarinda sucsuz olanlar , kucukken kacirilanlar vardir ama iste kurunun yaninda yasda yanar..

Okudunuz mu?  Cin Şeytan ve Kara Cuxa nedirler? Öğrenmek istediğim konuları cevaplarmısınız.

Ferhat1991
Alıntı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatıştığım pkklı Müslümansa hükmü nolcak ?
Arkadaş böyle yazmış ama galiba yanlış anlaşılmışYani arkadaşın ailesinde pkk lı kimse yok yanlış anlayanlar için cümleyi inceleyelim

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatıştığım pkklı Müslümansa hükmü nolcak ?

Okudunuz mu?  Ayağımızı kıbleye veya Kurana uzatmak edepten mi veya başka sakıncası var mı ?

Renklere dikkat edelim arkadaş aslında bunu kastediyor

krdşm valla bende yeni farkettim farkında olmadan ne yazmışım yanlış anlama olduysa özür dilerim kardeşler affedin hakkınızı helal edin ( ailesinde pkklı yok derken orayı anlayamadım kardş :S)


islami17
İçinde 1 zerre merhamet olmayan, anasını bacısını dahi 3 kuruşa satan, masum silahsız insanlara çocuklara kadınlara kıyan, fitne çıkaran ara bozan, askerleri şehit ederek ananların babaların yüreğine ateş düşüren , dağa kaçırdıkları kadınlara defalarca tecavüz ederek öldüren, geceleri içkili eğlence yapan ve daha bir çok haltı yiyen o aşağılık, pislik varlıklar nasıl olurda müslüman olabilir..
Müslüman olmayı bırak yanından bile geçemezler.. Kafirler onların yanında melek kalır, melek..
Bunların içinden bir müslüman varsa zaten onların yanında durmaz, tövbe eder teslim olur..
Allah bizi o varlıklardan muhafaza eylesin..

Okudunuz mu?  Harama bakan ile baktıran günahı aynı mı?

Kayıtsız Üye
PKK musluman mı bilmem ama Dersim katliamında Kürtleri öldüren köyleri yakan yıkan insanları bezdiren kişiler müslüman mı acaba? Onlar bunca masum insanı katlettikten sonra Seyit Rizadan kurşun yiyince şehit mı oluyorlardı? Bu hikâyelerle büyüyen insanları Şehirlerde katlederken suikastkere kurban verirken Madimakta yakarken Maraşta öldürürken Allah için.. daha sonra şehit…??? PKK yi savunmuyorum ama askerimiz de zamanainda o insanları bezdirmis. Ama Allah tüm sehitlerimizden Razı olsun Allah onlara rahmet etsin.

Okudunuz mu?  Çocuğu babasına göstermemek günah mı

Abdiyet
Pkklılar müslüman değildir. "Ben kendi kendimin tanrısıyım" diyen birine (apo) uyan kişi nasıl müslüman olabilir. Bunun yanı sıra bazı pkklılar haç kolyesi takıyor. Hristiyanlarla aynı safta olan biri nasıl müslüman olabilir.


Kayıtsız Üye
pkk kominist bir terör örgütü. Kominizmin kurucusu da dine haşa afyon diyor. Kominist olan kişi bu söz dahil hepsini kabul etmişse zaten kafirdir, kabul etmemişse de o görüşten değildir.


SilBaştan
Selamun Aleyküm haksız yere birini öldürmek caiz değil diye biliyorum. pkk’lı birini ve açık açık ben teröristim diyip pkklı olduğunu belirten birini öldürmek caiz duruma düşüyor mu? Karşıda ki pkk’lı olup aynı şekilde müslümansa öldürmek caiz oluyor mu?

Okudunuz mu?  Namaz bana saçma ve sıkıcı geliyor

pkk müslüman mı

Bu kategoride yer alan Gusül almadan önce meni bulaşan elbiseyi çıkarıp taze elbise giydikten sonramı gusül almalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Pkk lılar Müslümanmı Askere Gittiğimde Çatışcağım pkklı Müslümansa hüküm? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.