Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:24
Sizden
Yönetici

Anneden helallik almak

Anneden helallik almak

Emir sultancı
Selamun aleykum.Ben annemle siyaset hakkında konuşurken siyasi parti seçimimden bahsettim ve bir vatandaş olarak oy vereceğim partiyi de sohbet arasında anneme söyledim.Fakat annem başka bir partiye oy verdiği için eğer o partiye oy verirsen hakkımı helal etmem dedi.Ben aklımdaki seçimi yaparsam annemin hakkı haram mı olur ?

Okudunuz mu?  Neden kadınlarda 9 nefis var

Yanıt: Anneden helallik almak

Hoca
< Selamun aleykum.Ben annemle siyaset hakkında konuşurken siyasi parti seçimimden bahsettim ve bir vatandaş olarak oy vereceğim partiyi de sohbet arasında anneme söyledim.Fakat annem başka bir partiye oy verdiği için eğer o partiye oy verirsen hakkımı helal etmem dedi.Ben aklımdaki seçimi yaparsam annemin hakkı haram mı olur ? >
Ve aleykumusselam ve rahmetullah.
Oy vereceğinizi söylediğiniz partiye bağlı. Çünkü Anneye Babaya itaat sınırı var. Alah rızasına uygun emrettikleri sürece onlara itaatimiz farzdır ama Allah rızasına aykırı emrettiklerinde itaat edilmez.

Okudunuz mu?  Bu anlattıklarım kul hakkına girer mi?

Yanıt: Anneden helallik almak

Allahın1Kulu
Yani ben şöyle düşünüyorum eğer ailen sağ bir parti istiyorsa sende gidipte komünist partiyi tercih etmen yanlış olur ben "mum" yöneticiden bunu anladım yanlışım varsa düzeltin.


rüyada anneden helallik istemek, rüyada anneden helallik almak, anneden helallik almak

Bu kategoride yer alan İkindi namazından sonra şükür namazı kıldım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Anneden helallik almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.