Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:50
missa91
Abone

Hocanın sohbetine başlamadan önce okuduğu sohbet duası

Hocanın sohbetine başlamadan önce okuduğu sohbet duası

Kayıtsız Üye
Hocanın sohbetine başlamadan önce okuduğu dua hangisidir bana duayı yazar mısınız ?


Cevap: Hocanın sohbetine başlamadan önce okuduğu sohbet duası

Ramadan
HOCALARA SOHBET DUASI
Elhamdulillahi Rabbi’l-Aâlemîn. Ve’s-Salâtü ve’s-Selâmü alâ Rasûlinâ Muhammedin ve Âlihî ve Sahbihî ecmeîn. Sallû alâ Rasûlinâ Muhammed. Sallû alâ Tabîbi Gulûbinâ Muhammed. Sallû alâ şefîği zünûbinâ Muhammed.
Rabbi’şrah lî sadrî ve yessir lî emrî vehlul ğugdeten min lisânî yefgahû gavlî. Sübhâneke lâ ğılme lenâ illâ mâ ğallemtenâ inneke ente’s-Semîğu’l-ğalîm. Ve tüb ğaleynâ yâ Mevlânâ inneke ente’t-Tevvâbü’r-Rahîm. Vehdinâ ve veffignâ ilel hakkı ve ilâ tarîgımmüstegîm. Bi beraketü’l-Kur’âni’l-Azîm ve bir hürmeti men erseltehû rahmeten lil Alemîn.
Ve Qâlellâhu fî kitâbihi’l-Kerîm. Eûzu billâhi mine’ş-Şeytâni’r-Racîm. Bismillâhirrahmânirrahîm. …… SadegAllahulğazîm.
Ve Qâle Rasûlullâhi (SAV) fî hadîsihi’ş-Şerîf: ……. Sadega Rasûlüllâhi fî mâ gâl. Ev kemâ gâl.

Okudunuz mu?  İslamda salih ameller

sohbet duası, SOHBET DUASI, hocaefendinin sohbete başlama duası

Bu kategoride yer alan Evini Terk Eden Kocayı Tekrar Eve Geri Döndürmek İçin Dualar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hocanın sohbetine başlamadan önce okuduğu sohbet duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.