Anasayfa
27 Eylül 2021, 19:26
dualar
Yönetici

Büyüden korunmak için yapılması gerekenler

Büyüden korunmak için yapılması gerekenler

BouGie
Büyüden korunmak için yapilmasi gerekenler
– Bir miktar suya Ayet-el kürsi, Ihlas ve Muavvizeteyn [Nas ve Felak] surelerini okumalidir! Büyü yapilan kimse bundan üç yudum içmeli, kalan su ile gusledilmelidir!

– Üç kere Salevat-i serife okumali, sonnra yedi Fatiha, yedi Ayet-el kürsi, yedi Kâfirun suresi, yedi Ihlas-i serif, yedi Felak ve yedi Nas surelerini okuyup kendi üzerine veya hastanin üzerine üflemelidir! Bunlari tekrar okuyup hastanin odasina, yatagina, evin her yerine, bahçesine üflemelidir!

Okudunuz mu?  Hayırsız bir işin hayırlı olması için ne yapmalı?

– Fatiha, Ayet-el kürsi ve dört kul, (yani Kâfirun, Ihlas, Felak ve Nas sureleri) yediser kere okunup hastaya üflenirse, bütün afetler, dertler için, sihir (büyü), nazar için iyi gelir. Tuz üzerine okunup, suda eritilerek içmek de olur.

– Sabah aksam, Bekara suresinin basindan dört ayet ve Ayet-el kürsi ile, Ayet-el kürsiden sonraki iki ayeti ve Bekara suresinin sonundaki 3 ayet, hastanin üzerine okunursa, iyi olur.

Okudunuz mu?  Elhamdulillahi ala külli hal

– La ilahe illAllahü vahdehü la serike leh lehülmülkü ve lehülhamdü ve hüve ala külli seyin kadir okunmalidir! (21)

– Günde 500 kere La havle vela kuvvete illa billah-il-aliyyilazim okunmalidir! Baslarken yüz kere salevat ve bitirince de yine yüz kere salevat getirmelidir!

Okudunuz mu?  Münâcâât-ı Kûbra (Büyük Dua)

– 25 kere Estagfirullah denir. Sonuncussunda ve etubü ileyhe kadar okunur. Sonra onbir ihlas ve yedi kere Fatiha-i serife ve otuz üç kere, Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed okuyup, sevabi Peygamber efendimizin ve Eshab-i kiramin ve Evliyanin ruhlarina ve sonra Silsile-i aliyye denilen büyük âlimlerin isimlerini söyleyip; bu büyüklerin ruhlarina hediye edilir. Bunlarin hürmetine sifa vermesi için Allahü teâlâya duâ edilir. Hergün sabah-aksam böyle duâ edilir. (Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri Sifa için okunacak duâ bahsinde yazilidir.)

Okudunuz mu?  Dua Her Kapının Anahtarıdır!

Ayat-i hirz nasıl okunur?

Abdest alinip, 7 istigfar ve 11 salevat okunup, hastanin sihhatine niyet ederek, günes dogduktan ve ikindi namazından sonra, günde iki defa hasta üzerine okunmali, isaretli yerlerde ( yenfüs yazan yerlerde), hasta üzerine üfürülmeli, sifa buluncaya kadar [kirk gün kadar] devam etmeli. Her okumasinin sonunda, bir Fatiha okuyarak sevabi, Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buharî, Ahmed Rifai ve Imam-i Rabbanî hazretlerinin ruhuna hediye edilmeli. Bir nüsha da yazip, yaninda tasirsa, sihirden, büyüden, nazar degmesinden korur.

Okudunuz mu?  Ahd Duası (Hz.Mehdi Duası) Okunuşu ve Anlamı Ve video

Cevap: Büyüden korunmak için yapilmasi gerekenler

TayLan
Allah hepimizi Nazar"dan ve İblisin pis işlerinden korusun !

sağol


Yanıt: Büyüden korunmak için yapilmasi gerekenler

HüKüMDaR1
çok güzel bir konu Allah razı olsun bişi soracağım bunlardan birinimi yapmalıyız hepsinimi?


Büyüden korunmak için ne yapmamız gerekir?

Kayıtsız Üye
buyuden korunmada ne gıbı takılar kullanmalıyız cıva kursun tasımak
fayda saglarmı ve zararı olurmu

Okudunuz mu?  Cevşen-ül Kebir Türkçe

Kayıtsız Üye
Büyüden çok korkuyorum evimi ailemi beni korumak için neler yapabilirim büyüden korunmak için


Kayıtsız Üye
Büyü ve Nazar için asla ve asla Civa,kurşun,nazar boncuğu ve benzeri şeyler taşımamalıdır.Kişi okuma biliyorsa sürekli okuma yapmalı Allah’a (s.w.t) sığınmalıdır.Kuran okumalıdır,ibadet yapmalıdır.Muska yalnızca okuma yapmayı bilmeyen ufak çocuklara takılır.
Hz.Burak yazdı

Okudunuz mu?  Estağfirullah mı estağfurullah mı

nazar için yapılması gerekenler, buyuden kurtulmak için ne yapmali

Bu kategoride yer alan Dualar neden kabul olmaz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyüden korunmak için yapılması gerekenler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.