Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Şafilere Neden Köpek Haramdır

Şafilere Neden Köpek Haramdır

Kayıtsız Üye
Şafilere Neden Köpek Haramdır ? Şafii mezhebinde köpekler hakkında bilgiler verir misiniz ?Cvp Alamak Isti0rum Acil


Yorum: Şafilere Neden Köpek Haramdır

arifselim
Sadece şafiilerde değil, evin yaşam alanı içerisinde bütün mezheplere göre köpek beslemek haramdır. Köpek yaratılışı itibarıyla dışarıda yani avlu, bahçe, güvenlik veya çobanlık yapabilecek özelliklerde yaratılmıştır. Köpek necasetler yemekten ve örneğin çöplüklerde beslenmekten çekinmez. Köpeklerin ihtiyaçlara göre de beslenmesi caizdir. Evin içinde olmamak şartıyla avlu veya bahçelerde beslenebilir. Özellikle köpekler güvenlik amacıyla çoğu zaman bir ihtiyaçtır.

Okudunuz mu?  Eczacı - eczacılık ile ilgili fıkralar

Yorum: Şafilere Neden Köpek Haramdır

Kayıtsız Üye
a) Köpek besleyecek kadar imkanı olanların bakım ve harcamalarına yoksul ve kimsesiz insanlar daha layıktır.= böyle saçmalık hayatımda duymadım, görmedim. Herkesin kime bakacağı kendine kalmıştır!! Ben insandan kötülük gördüm ama hiç bir zaman bir hayvandan kötülük görmedim!!!

Okudunuz mu?  Sitelerin hizmet şartları

Yorum: Şafilere Neden Köpek Haramdır

Kayıtsız Üye
Seni kimse zorlamiyo yardim edip etmemen sen zaten oldugun gibi sacmasin. Insan gidip cöpten veya leşten beslenemez ama kopek beslenir yapisi itibari ile islamiyete tabi olan kimse din kardesinden insanliktan sorumludur. Bu bilgiler dinini tanimak isteyenelere istemeyen ne hali varsa görsün

Okudunuz mu?  Kıyamet günü melekler de ölecek mi?

Kayıtsız Üye
Bende şafiyim ve köpeğim de var ama ben köpeğimi dışarıda besliyorum dinimizde haram mesela köpeği elliyorsun o elinle namaz kılamazsınız hanifilerde günah herkesin düşüncesi farklı ama bu konu tartışılmaz. ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN…


şafilerde köpek neden haram, şafilerde köpek neden haramdır, şafilikte köpek

Bu kategoride yer alan Zina yapan bir erkeği sevmek, Allah'tan istemek günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şafilere Neden Köpek Haramdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.