Anasayfa
31 Mayıs 2022, 16:07
Sizden
Yönetici

Aklıma gelen bu düşünceler vesvese mi?

Aklıma gelen bu düşünceler vesvese mi?

sevgiii
s.a.

ben şuan bana sıkıntı veren bir konudan bahsetmek istiyorum.işAllah yardımcı olursunuz.ben tuvalete gidince heryeri yıkıyorum sonra tuvaleti kullanıyorum çıkarken mutlaka ayaklarımı yıkıyorum ama yazın iyide kışın çok üşüyorum ve hata oluyorum.ama yıkamasamda ya ayğımıma pislik geldiyse diye düşünüyorum içim rahatız oluyor bolca su öküyorum ayağıma.sonra çıkışda bu sefer ellerimi yıkamaya başlıyorum üçkez mutlaka sabunlicam ellerimi çeşmeyide sabunluyorum temiz olsun die eğer banyodaki telik ıslaksa başkasının ayağı değdi diye tekrar yıkıyorum ayaklarımı bazen lavaboda el yıkarkn üzerime sıçrıyor su elimle üzerimi siliyorum yine başlıyorum el sabunlamaya hayatım el ayak yıkamakla geçeiyor.aama bugün kendimden nefret ediyorum ve bıktım artık kendimden bana akıl veririmisiniz neyapmalıyım.s.a.

Okudunuz mu?  Cinlerden aktif korunma duası

Yanıt: vesvesemi?

YaZaROW
Şöyle düşünebilirsiniz. Tuvalet bu kadar pis değil. Her gidişimde yıkamama gerek yok ayaklarımı. Çünkü ben batıda yaşıyorum denize yakın bir bölgede ve gerçekten kışın soğuk oluyor. Abdest alırken bile zorluk çekiyorum. Siz öyle yaparsanız kesin hasta olursunuz. Siz terliklerinizle girin işinizden sonra da çıkın terlikleri çıkarıp. O kadar ayaklarınızı yıkamaya ne gerek var. Hele bir kereden fazla olduysa bu olay, kesin vesvesedir.

Okudunuz mu?  Oruç tutarken adet olmak!!!

Not: 2-3 haftadır yoktum. Bu ilk mesajım. VAllahi ne kadar özlemişim anlatamam. Tüm islam gönüllülerine selam olsun.


Yanıt: vesvesemi?

sevgiii
s.a.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim daha açıkk bilgi verebilirmisin.


Yanıt: vesvesemi?

YaZaROW
Tabii ki.

Aklımıza takılan 1. şüpheler normal karşılanıp yapılmalı fakat aynı şüpheler 2-3-4-5 diye artarsa şeytandan geldiği anlaşılmalıdır. Bu mantıkla hareket ederseniz şüpheye ve vesveseye düşmezsiniz.

Bu kategoride yer alan Gavurlardan nefret ediyorum ya siz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aklıma gelen bu düşünceler vesvese mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.