Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:25
Sizden
Yönetici

Nescafe içmek harammı

Nescafe içmek harammı

MelihEyüp
Kardeşlerim arada bir uykum geliyor ve nescafe içiyordum ama harammı helalmi bilmiyorum.Gazoz da içiyoruz bazen onuda bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.


Yanıt: Nescafe içmek harammı

aziz83
Değerli Kardeşimiz;

Kahve, Neskafe gibi içecekleri içmek caizdir . Bir Müslüman bu maddeleri içmekle haram işlemiş olmaz.. Dinen haram değildir. Ama bunları içmeyen birisini de niçin içmiyorsun diye zorlayamayız. Kimseye bunları içmeyin diyemeyiz

Okudunuz mu?  Namaz kılmak zor geliyor ne yapmalıyım

Selam ve dua ile…
Sorularla İslamiyet


Yanıt: Nescafe içmek harammı

MelihEyüp
Allah razı olsun.İçen arkadaşlarda markaya dikkat etsin kardeşlerim paralar yahudiye gitmesin.Filistinlere(kardeşlerimize)kurşun olarak dönmesin paralarımız.Ucuz olan türk ürünlerinin temiz olduğunu öğrendim.Sebeb devlet küçük işletmeleri çok sıkı bir şekilde denetliyor.(ihlas tv de duydum doğrumu yanlışmı tam bilmiyorum.)Yani ucuz olan bir türk ürünün kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor.:)

Okudunuz mu?  Yellenme Vesvesesi Oluyor

nescafe helal mi, nescafe haram mı, nescafe içmek caiz mi

Bu kategoride yer alan İmam Gazali Hakkında Reddiye var mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nescafe içmek harammı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.